Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ići ću ovih dana u poslovnicu pa ću javiti šta su mi rekli. Ono što želim da izbegnem je da ih pitam da li važi za mene, pa da oni kažu ne važi i nemam osnov za raskid. Ideja mi je da ih obavestim da jednostrano raskidam ugovor zbog promena uslova, bez njihove mogućnosti da kažu, e pa nećemo vama menjati uslove, nema onda raskida.

U svakom slučaju javljam ovde šta sam uradio.

Preko maila trazio miugraciju paketa. Zvao cc i trazio da mi posalju migraciju paketa. Kaze sacekajte malo, provera je trajala 5 minuta i moze, poslace mi kolege plan migracije. Kazem da je vazno je rok za raskidanje je 30 dana, kaze ona ne brinite od pre neki dan su poceli da obavestavaju korisnike. Na moje pitanje zasto obavestenja nema na sajtu Telekoma. Odgovor je bio da to rade druge sluzbe. 😂

To je cena paketa, sad gledam kod sebe na računu, tako da ako si prihvatio 15 po dinar, vidi prvo da li se računa od ovog meseca ili sledećeg i onda se žali.
Dobio sam obaveštenje da će korigovati račun 👍🏻

Preko maila trazio miugraciju paketa. Zvao cc i trazio da mi posalju migraciju paketa. Kaze sacekajte malo, provera je trajala 5 minuta i moze, poslace mi kolege plan migracije. Kazem da je vazno je rok za raskidanje je 30 dana, kaze ona ne brinite od pre neki dan su poceli da obavestavaju korisnike. Na moje pitanje zasto obavestenja nema na sajtu Telekoma. Odgovor je bio da to rade druge sluzbe. 😂
Kakav javašluk.

Koju "migraciju"? Selidbu?
Ako je selidba pripazite, za net/tv/fix pokusavaju da uvale novu UO cak i bez ikakvih popusta vec ugovorenih.
Iako potpisete samo selidbu, ako raskinete za manje od 24m od dana selidbe, stici ce "naknada stete" na racunu. Brzo resavaju ali (mada evo 4 dana nema korigovan racun niti storniran stari) ali da znate i pratite!

Idu iz krajnosti u krajnost, meni su prilikom promene vlasnika fiksnog (smrtni slučaj) hteli da uvale novu uo za fiksni?!

Mozda te tarife, ja sam jos uvek na soko lite ali videćemo. Spremni smo svakako na prigovore ako do toga dodje.

Ja sam sad poslao mail na mtsinfo i obavestio ih da se ne slazem za promenom UO i da ću ako se to desi otici u A1 koji i ovako zivkaju . Imam 2 broja na ugovoru Omorika S i Soko lite

To si preventivno ili si dobio SMS da ce da te prebace?

Ma i da prate forum sta je nas 50 na forumu. Eto neka par hiljada ljudi procita ovo. I od njih koliko ce otici da raskine ugovor. Mislim nisu uopšte neke cifre. Sad da Milion korisnika im stoji za vratom a da otkaze 100 000 od tih tad bi se mozda malo uzbudili ovako pas laje karavan prolazi

Pratim sve teme ali ne razumem da li će menjati cene za BOX4? Ili su samo BOX4 i mobilne tarife isključene iz poskupljenja trenutno?

Da li još neko ima sa Box 3 da nije dobio SMS?
Koliko pratim teme retko ko sa box3 da je dobio sms. Koliko sam ispratio samo jedan kolega se javio da je dobio, uglavnom se javljaju sa supernove.
Ja na jednoj lokaciji imam box3, na drugoj box4 i nisam dobio sms

Sms stigao meni, bivšem korisniku Beotela, internet 20/4. Poslao prigovor i kao proslediće višoj instanci.

Ajd i ja da pitam je li neko sa Box 2 (tv+fiksni) dobio famozni sms? Otac ima taj paket pa mozda propusti da vidi sms.

Idu iz krajnosti u krajnost, meni su prilikom promene vlasnika fiksnog (smrtni slučaj) hteli da uvale novu uo za fiksni?!
Da, i to rade, promena vlasnika, selidba, sve to hoce novu UO da uvale. Mislim nisu radnici krivi nista, cak se trude da pomognu, nego je sistem takav.

Ističe mi ugovor za nešto malo više od 3 meseca. Može li se izboksovati neki dobar popust u ta 3 poslednja meseca ugovora, ili sačekati kraj? Nisam baš neki pregovarač bio pre 2 godine, pa su me obrlatili sa 30% prvih 12m i 15% za drugih 12m za Soko lite za 2 broja 🤦‍♂️
Uglavnom plaćam skoro 8 hiljada mesečno za oba broja i planiram da izvučem maksimalni mogući benefit, pa mi je svaki savet vredan 🙂

Ističe mi ugovor za nešto malo više od 3 meseca. Može li se izboksovati neki dobar popust u ta 3 poslednja meseca ugovora, ili sačekati kraj? Nisam baš neki pregovarač bio pre 2 godine, pa su me obrlatili sa 30% prvih 12m i 15% za drugih 12m za Soko lite za 2 broja 🤦‍♂️
Uglavnom plaćam skoro 8 hiljada mesečno za oba broja i planiram da izvučem maksimalni mogući benefit, pa mi je svaki savet vredan 🙂
Kad istekne UO sutradan odes u A1 da preneses broj. Onda oni zovu i nude najbolje uslove za ostanak u Telekomu. To vazi za oba broja.
Sta.ce nuditi za 3 meseca videcemo tada. Uglavnom 50% za SokoLite, a zavisi i od tebe kao pregovaraca.

Možeš i na dan isteka UO da podneses zahtev za prenos u A1, soko lite više ne postoji, umesto toga ide 5ica M.

Na dan isteka ugovora možeš otići a možeš i nakon toga i podneses zahtev za prenos u A1, oni imaju rok od 48h da odgovore na zahtev

Bio danas u poslovnici, da vidim na sta se odnosi onaj famozni SMS. Imam 2 Box 2 paketa kod njih (na dve adrese) i 2 postpaid paketa (od kojih je jedan u proceduri selidbe na Globaltel, drugi istice u decembru 2026.).

Kaze lik u poslovnici da poskupljuju mobilni paketi. Pitam za Box pakete (Box 2 = net+fiksni), kaze "da i oni poskupljuju". A to perfidno precuti, dok ga nisam izricito pitao.
Dakle, sve ide gore i box paketi i mobilni paketi... podneo sam zahtev za raskid svih paketa/ugovora - bez penala (potvrdio isti lik).

Ono sto je rekao je da ce na taj moj zahteo odgovoriti za 2-3 dana i da tada mogu da ocekujem da mi nude bolje uslove, za ostanak u mrezi i sl.
Nazalost, mislim da je dosta i da je vreme da se ide dalje. Bio odmah posle toga u poslovnici i ispitivao za net+tv paket (5G kucni net), kad sam rekao koja ulica u mom gradu, savetovao je da ne uzimam, kaze nece raditi kako treba (paket od 300Mbit download), i da ce stucati TV+uredjaji na mrezi ako brzina bude oko 50Mbit (sto trenutno na MTS fercera nekako) i savetovao da sacekam sa prosirenjem 5G mreze i tek onda uzmem tako nesto. Kod MTS mi se apsolutno ne ostaje, da li ipak da predjem na njihov 5G (takodje kaze da ne savetuje 4G, zna da opadne brzina?).

U svakom slucaju, sad je prilika pobeci iz MTS-a bez placanja penala, cene idu gore!

Negde moraju da objave, sajt, racun, sms ili na tv reklama sta god.
To je zakonska obaveza. Sve ostalo rekla kazala , jedan agent kaze jedno drugi drugo treci nikad cuo itd.

Nazad
Vrh Dno