Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Dali nekome ko ima soko lite a ima MOVE aktiviran u aplikaciji pise da je aktiviran HBO+ a nije aktivirao zasto je to tako .Mi smo zvali oni kao ne znaju deaktivirali su pa ce ako bude naplaceno da pisu prigovor.Cini mi se da je to sara fora ako prodje prodje.

Meni je prijatelj pisao zahtev za prenos mts prepaid broja u a1 i dobio ponudu od mts 5ica S ~350-370din 3 meseca potom 750din 21 mesec uz eracun. Msm svakako bi bio na tom mega planu a1 pa mu je ovo isplao dobro iako uz ugovor
Da li je moguće dobiti ovakvu ponudu za prelazak u mts sa A1 prepaid?
Ukoliko bi dobio ovu ponudu preneo bih tri prepaid broja iz A1 u mts.

Za prelazak iz A1 u MTS na 5ica paket su davali 15 meseci po dinar.

Ove za ostanak u mrezi kako ko izvuce. Moji su dobili 50% na 5ica S, mada su ljudi pisali da su dobijali i po 60, 70%, kako ko uspe da ispregovara.

Kada se uzme digitron u ruke, za ostanak u mts sa ponudom koju sam citirao za 5icu S dobije se prosek od 700 din za UO od 24 mes, dok za prelazak iz A1 u mts za taj isti paket dolazimo do cifre od 1090 din.
U suštini tako bi i trebalo da bude, da se zaštite lojalni korisnici mada znam da je u zadnjih par godina trend bio da se bolji uslovi daju novim korisnicima dok je starim ostavljeno da se "natežu" za benifite.

Mislim da se i dalje natežu i to debela manjina koja je informisana preko ovog foruma ili nekog malđeg koji prati teamtiku, tako da većina starih korisnika i dalje plaća uobičajene prevelike račune 😃
Odnosi se na sve operatore 😃

Jel ima opet nekih naznaka od mt:s da će poskupeti od 01 / 02 .02.2026. ,,neprimetno" kao u februaru 2024?

Naravno. Svakog meseca poskupljuju. Najavljujete već pola godine, svakog meseca. 😀

Mislio sam na to, ja sam pogrešno formulisao svoje pitanje. Hteo sam da pitam da li trenutno ima nekih naznaka da li će mt:s dizati cenu svima nama koji smo pod ugovornom obavezom,...?
To se može desiti u svakom trenutku, ali.. postoji zakonski rok od 30 dana do primenjivanja zvanične odluke, kao što su do sada par puta radili.
Iliti ga svi stari korisnici pod UO prelaze na "Komercijalnu ponudu"

Kakve su ponude iz yettela u mts da se predje tipa 5ca L?

Ala su navalili, a imam još do kraja februara ugovor sa A1. Očekujem foto finiš i najveću bazu podataka telefona mts agenata u Srbiji.

1000026420.jpg

Svi nude ugovor od 24 meseci na bilo koji 5ica paket, 15 meseci za 1 din i 9 meseci po punoj ceni. Na kraju ću da tražim 18 meseci za 1 din, možda mi i uspe. 😂

Prelazim nocas na A1 zvali su i nudili 5icuS
Za 550 prva tri meseca i onda za 1550 ostalih 21 mesec, nista odbio sam, visicu na prepaidu na A1 6 meseci za dz pa cu videti kud dalje

Na koji sajt mt:sa se mogu ulogovati ako se zavrsava sa @open.telekom.rs ?

Sve mejl adrese @open.telekom.rs su odavno promenjene u @mts.rs, mada preusmerenje radi, pa će stići i ako se pošalje na prvu adresu. Pre 15+ godina su te adrese bile @nadlanu.com, ali to je skroz ukinuto, nema ni preusmeravanja. Bilo kako bilo, portal za prijavu je ovaj, koriste se korisničko ime i lozinka kao za Moj mts. Uopšteni opis usluge je pritom ovde.

Sve mejl adrese @open.telekom.rs su odavno promenjene u @mts.rs, mada preusmerenje radi, pa će stići i ako se pošalje na prvu adresu. Pre 15+ godina su te adrese bile @nadlanu.com, ali to je skroz ukinuto, nema ni preusmeravanja. Bilo kako bilo, portal za prijavu je ovaj, koriste se korisničko ime i lozinka kao za Moj mts. Uopšteni opis usluge je pritom ovde.
Pogrešno korisničko ime ili lozinka, molimo Vas, pokušajte ponovo.

Imaš li uopšte pravo na mejl? On ide uz internet (uključuje BOX). Ako imaš samo postpejd broj, onda se prijavljuješ za uslugu Imejl+ sa linka i doplaćuješ 42 dinara mesečno.

Meni automatski pre 3 meseca pri gašenju box paketa ugašen i mejl sa domenom mts.rs. Za pristup app koristi se ili nova mejl adresa koja je prijavljena ili staro korisničko ime bez sufiksa domena.

Danas zvao agent, ako predjem u MTS na 5ica S, 15 meseci po 1, 9 po punoj ceni, ako uzmem na primer Honor 8 lite to bi bilo 9 meseci po 5000 ako sam dobro razumeo agenta placao bih oba samo 9 meseci, mozda sam i lose razumeo.

AKo uzmem cene sa A1 isti telefon Neo 5+5 to za dve godine izadje 75k a u MTSu 45k sto mi trenutno malo nelogicno da ima tolike razlike

Da sams ebe ispravim, lose sam razumeo agenta , nasao papir na kome sam zapisao

15 meseci po 1 dinar samo pretplata bez telefona
prvih 15 samo telefon , honor Magic 8 lite kosta 2300
a ostatak 9 po 5200 tarifa + telefon, to izajde na lepih 90k
trenutno na ananasu ga ima za 38k, tako da ovo ic nije isplativo ako sam ja dobro pohvatao sta mi pricao posto sam bio na poslu

A da li ta ponuda važi za bilo koji telefon: 15 meseci da se plaća samo telefon a preostalih 9 meseci telefon+tarifa?

Da sams ebe ispravim, lose sam razumeo agenta , nasao papir na kome sam zapisao

15 meseci po 1 dinar samo pretplata bez telefona
prvih 15 samo telefon , honor Magic 8 lite kosta 2300
a ostatak 9 po 5200 tarifa + telefon, to izajde na lepih 90k
trenutno na ananasu ga ima za 38k, tako da ovo ic nije isplativo ako sam ja dobro pohvatao sta mi pricao posto sam bio na poslu
Na tih 2300 imas popust za reciklažu na ukupnu cenu jos 10000,tako da rata dodje oko 1833 dinara,posle 15 meseci 1833+ 2900 5ica S

Na tih 2300 imas popust za reciklažu na ukupnu cenu jos 10000,tako da rata dodje oko 1833 dinara,posle 15 meseci 1833+ 2900 5ica S
Nema popust za reciklazu 10000 i nestandardni popust 15 meseci x1. Moze reciklaza i cene sa sajta. Ili nestandardni popust bez reciklaze. Vise puta pokusano i nisu dali.
@NecaBG
Stigao novi racun, isti kao predhodni 0 dinara. Tako ako hoces menjaj na visu tarifu. 😃

Nazad
Vrh Dno