Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Za privremeno/povremeno, vise sam za Vikend net ako je dobar A1 signal. Aktivira se kao prepaid paket, odnosno imas dodatke za 1,2,7 ili 30 dana.

Ja sam juce preko virtuelne prodavnice A1 pitao koliki bi popust mogao dobiti ako bih presao iz mts-a, jer mi je istako ugovor, i operaterka mi rece najvise 30%. Ja reko, samo toliko, a ona mi potvrdi :S Probacu od nedelje opet da podnesem zahtev, mozda budem bolje srece.

Ja sam juce preko virtuelne prodavnice A1 pitao koliki bi popust mogao dobiti ako bih presao iz mts-a, jer mi je istako ugovor, i operaterka mi rece najvise 30%. Ja reko, samo toliko, a ona mi potvrdi :S Probacu od nedelje opet da podnesem zahtev, mozda budem bolje srece.
Isto su i meni nudili u poslovnici, ni govora o vecem popustu kada sam pomenuo prelazak iz MTS-a.

Pozdrav svima, trebami preporuka za internet u Sabcu i eventualno 1-2 broja za mobilni (trenutno imamo pripejd kod Yettel) to mi je potrebno za stan u koji dolazimo jednom na mesec dana godisnje od ove godine kad smo na odmoru i ponekad u toku godine na 5-6 dana.
Zgrada je u zavrsnoj fazi i polovina stanova vec useljena, nas problem je sto smo tu kratko vreme nezivimo u Srbiji ali bi bilo zgodno imati internet a mozda i TV preko interneta.
Neki interesantan plan ako postoji a za 5-6 godina kad odemo u penziju onda bih naravno uzeo nesto permanentno.
Unapred hvala za savet!
Sve zavisi u koje doba godine dolazis. Zimi ima promocija da daju vise imterneta.
A1-za 1000 din se aktivira Mega plan 500 minuta za sve, 10g ali ima i novogodisnji poklon od 100gb koji vaze 30 dana.
Globatel 1000 din ima neograniceni minuti za sve , 5gb net i.200gb net novogodisnji poklon.
A1 ima tusrist sim samo za internet 1999 neogranicen internet 30 dana.
Mts ima turist sim 2150 , 200gb vazi mesec dana.
Ima Yettel turist sim 1399 dinara , 50gb net vazi 30 dana.
Ima Yettel esim internet neogranicen podeljen po danima, 1 dan 450dim, 15 dana 2300din, 30 dana 3500 dinara.
Ima A1 ponudu vikned net neogranicen 30 dana 3500 din, ali se mora kupiti ruter 4200din.
Za 5-6 dana imas jako zanimiljivu ponudu BIH Novotel kartica, kupis esim 2,5 eura imas 50 min i 3gb ali moze se uzeti paket od 1,5eura imas 75 min i 18gb neta. Ono za 4 eura imas 125 min i 21gb za 7 ili 14 dana a radi provereneo.
A trebas da proveris od kog provajdera imas najbolji signal. Pa kad dodje leto da vidis koje ce promocije biti.
A EU planira da ukljuci zapadni balkan bez rominga, moze se desiti da dodjes iz evrope na odmor a mozes koristiti u Srbiji sadrzaj paketa iz zemlje loje dolazis (Nrmacka, Francuska, Italija....itd), samo sto ce mozda ograniciti da ne mozes 500gb neta da koristis u Srbiji. 😃

Sve zavisi u koje doba godine dolazis. Zimi ima promocija da daju vise imterneta.
A1-za 1000 din se aktivira Mega plan 500 minuta za sve, 10g ali ima i novogodisnji poklon od 100gb koji vaze 30 dana.
Globatel 1000 din ima neograniceni minuti za sve , 5gb net i.200gb net novogodisnji poklon.
A1 ima tusrist sim samo za internet 1999 neogranicen internet 30 dana.
Mts ima turist sim 2150 , 200gb vazi mesec dana.
Ima Yettel turist sim 1399 dinara , 50gb net vazi 30 dana.
Ima Yettel esim internet neogranicen podeljen po danima, 1 dan 450dim, 15 dana 2300din, 30 dana 3500 dinara.
Ima A1 ponudu vikned net neogranicen 30 dana 3500 din, ali se mora kupiti ruter 4200din.
Za 5-6 dana imas jako zanimiljivu ponudu BIH Novotel kartica, kupis esim 2,5 eura imas 50 min i 3gb ali moze se uzeti paket od 1,5eura imas 75 min i 18gb neta. Ono za 4 eura imas 125 min i 21gb za 7 ili 14 dana a radi provereneo.
A trebas da proveris od kog provajdera imas najbolji signal. Pa kad dodje leto da vidis koje ce promocije biti.
A EU planira da ukljuci zapadni balkan bez rominga, moze se desiti da dodjes iz evrope na odmor a mozes koristiti u Srbiji sadrzaj paketa iz zemlje loje dolazis (Nrmacka, Francuska, Italija....itd), samo sto ce mozda ograniciti da ne mozes 500gb neta da koristis u Srbiji. 😃
Hvala puno na vasem trudu da pomognete!Na odmor dolazim u Julu i tada ostajemo najduze sve ostalo je povremeno nekad ja i supruga nekad deca.
Do sad smo koristili Yettel pripejd plus ili 15 x vise kako se ranije zvala ta ponuda i razmenjivali te 2 kartice sim kako ko dodje u Srbiju, prednost je bila kod Yettel sto mogu sve da odradim online, dopuna, aktiviranje nekih opscija itd...
Meni od Jula treba i internet u stanu a ako je izvodljivo i TV pa tu sam malo neobavesten sta je najbolja opcija za nas koji provajder je najbolji koja je pokrivenost u Sabcu, u stanu sam video da je investitor instalirao pored elektricnog ormara i jedan sa par mreznih kablova i ima jedna manja kutija MTS, to bi bilo sve jednostavno da smo tu za stalno i mislim glupo je da placam pretplatu cele godine za nesto sto koristim samo 1-2 meseca maksimum.
Modem koji ste rekli da je 4200 kod A1 nije problem ako bi to bilo ono sto ocekujem, internet i TV a verovatno je to modem 4g ili 5g pa bih tu konektovao TV ako dobro razumem?

Hvala puno na vasem trudu da pomognete!Na odmor dolazim u Julu i tada ostajemo najduze sve ostalo je povremeno nekad ja i supruga nekad deca.
Do sad smo koristili Yettel pripejd plus ili 15 x vise kako se ranije zvala ta ponuda i razmenjivali te 2 kartice sim kako ko dodje u Srbiju, prednost je bila kod Yettel sto mogu sve da odradim online, dopuna, aktiviranje nekih opscija itd...
Meni od Jula treba i internet u stanu a ako je izvodljivo i TV pa tu sam malo neobavesten sta je najbolja opcija za nas koji provajder je najbolji koja je pokrivenost u Sabcu, u stanu sam video da je investitor instalirao pored elektricnog ormara i jedan sa par mreznih kablova i ima jedna manja kutija MTS, to bi bilo sve jednostavno da smo tu za stalno i mislim glupo je da placam pretplatu cele godine za nesto sto koristim samo 1-2 meseca maksimum.
Modem koji ste rekli da je 4200 kod A1 nije problem ako bi to bilo ono sto ocekujem, internet i TV a verovatno je to modem 4g ili 5g pa bih tu konektovao TV ako dobro razumem?
Da, to je 4G modem, pomoću koga možete da gledate tv i koristite internet slobodno.

Da li je neko uspeo da izvuce 70% popusta na Petica M paket ako podnese zahtev da predje, kad istekne ugovor , sa postpaid na prepaid? Bez uzimanja telefona.

@boban01 @jason13
Gledao sam ponude A1 i Globaltel deluje interesantno i pokusavam da iskobinujem nesto sto bi meni odgovaralo pa mi recite dali to moze tako?
Da donesem moj modem 4g mozda cu imati do Jula i 5g uzmem kod Globaltel freepaid Ultra 1TB i koristim 30 do 40 dana maksimum, jel to znaci da mogu da kupim za mesec dva jer je bez ugovora i beneficiram data 1 TB ili ja to nisam dobro razumeo?
Koju mrezu koristi Globaltel negde pise A1 negde Mts? Bitno mi je pokrivenost mreze na sajtu A1 vidim da je ulica gde je stan pokrivena a za Mts moram proveriti, ja bih ovaj data koristio uglavnom za TV.

Globaltel koristi samo MTS
Ne dobijaš 1 TB odjednom, već se 1 TB deli na 24 jednaka dela na 24 meseca, što znači 42 GB mesečno plus osnovna kvota 25 GB što ispadne 67 GB mesečno za taj paket od 1550 din

1769422857469.png

Ako hoćeš baš količinski neograničen internet a da je bez ugovora - jedino A1 vikend net:
1 dan = 250 din
2 dana = 400 din
7 dana = 1000 din
30 dana = 3500 din

Sad mi je jasnije 👍 Uglavnom sve vodi prema A1 mislim da ce to biti moj izbor jer i pokrivenost mreze je dobra a imaju i 5g.

da li neko zna, ovaj MOVE sto se nudi uz postpaid pakete, da li se dobija samo jedan slot ili vise, secam se da je kod MOVE nebitno dal je tv slot ili slot za telefon, da nije kao na SBB-u da imas samo jedan TV slot?

Piše da su za razliku od IRIS-a, koji je imao tri slota po izboru, prešli na taj eon fazon i jedan SMART TV slot.
Nisam namerno prelazio sa IRIS-a na MOVE zbog toga.

da li neko zna, ovaj MOVE sto se nudi uz postpaid pakete, da li se dobija samo jedan slot ili vise, secam se da je kod MOVE nebitno dal je tv slot ili slot za telefon
Loše se "sećaš". A Move usluga ( = nova Move plaforma) uz postpaid pakete ima 1 Smart + 1 ne-smart slot.

Za razliku od onoga kad se Move nalog dobija kao glavna TV usluga, onda je 1 smart + 3 ne-smart.

Iris Go usluga i stara Supernova OTT plaforma ( "TV po tvom" / MoreScreens plaforma) je bila ta priča da imaš X slotova i iskoristi svih X kako ti se hoće.

Ti se tu baš mnogo pitaš inače kad će da ti boxeve prebace na Move plaformu 😅

Poslednja izmena:
Iris Go usluga i stara Supernova OTT plaforma ( "TV po tvom" / MoreScreens plaforma) je bila ta priča da imaš X slotova i iskoristi svih X kako ti se hoće.
Pa rek'o saaam 🙂
Salu na stranu, da toga se secam dok sam jos bio na vektoru/supernovi da su se tako racunali slotovi, sad kad si napisao "tv po tvom" mislio sam da se to i tada zvao move. Nebitno, hvala na objasnjenju.

Piše da su za razliku od IRIS-a, koji je imao tri slota po izboru, prešli na taj eon fazon i jedan SMART TV slot.
I ja sam jos uvek na Irisu oduvek mi top radio sto na TVu sto na telefonu.
Ne menjam ga dok ga sami ne promene.

Ja ne znam dal bi dobio jos koji slot ako bi aktivirao MOVE preko broja MTS.Move vec imam preko supernove.
Iris Go sam koristio uporedo ,mozda i dalje radi.Nikad nije vise bilo naplaceno

Ako podneseš zahtev prenosa u A1 možda i dobiješ 70%, mada ljudi više navode max 60%
Meni je prijatelj pisao zahtev za prenos mts prepaid broja u a1 i dobio ponudu od mts 5ica S ~350-370din 3 meseca potom 750din 21 mesec uz eracun. Msm svakako bi bio na tom mega planu a1 pa mu je ovo isplao dobro iako uz ugovor

Bez yahteva za prelazak sa pripejda na postpejd ne daju nista samo ono sto pise na sajtu.A kada se podnese zahtev u A1 posle koliko zovu iz MTS-a

Bez yahteva za prelazak sa pripejda na postpejd ne daju nista samo ono sto pise na sajtu.A kada se podnese zahtev u A1 posle koliko zovu iz MTS-a

Niko ne može to da ti sa sigurnošću tvrdi, prvo da li će da te pozovu, što je najveća verovatnoća, a drugo, mogu da te pozovu za pola sata, sat, nekoliko sati, dan, dva. Najčešće zovu već u toku dana ili narednog dana.

Pokusao sam da predjem sa mts na globaltel i ponudli su mi 5ica S za 1000 dinara prva tri meseca i kasnije 1400 mesecno do kraja predplate (21 mesec).

Nazad
Vrh Dno