Odgovaraju agenti u dm, ne odgovaraju u samoj temi.Imam samo sto pisu ljudi da im u istoj niko nikada nije odgovorio. Hvala u svakom slucaju 🙂
Mozes da predjes u A1 na pripejd (daju 6 meseci mega plan besplatno) pa kad prodju 2 meseca u mts i tad daju 15 meseci po dinarLjudi ima li kakvih benefita za prenos broja iz Yettela u Mts?
ps. Ako ovo cita neki akviziter nek se javi 🙂
Ljudi ima li kakvih benefita za prenos broja iz Yettela u Mts?
ps. Ako ovo cita neki akviziter nek se javi 🙂
Posle yettela tesko da moze biti gori...prezivecu 2m kakav god da je 😊Ovo sto @LFShadow0 piše je najisplativije 😃 Taman sačekaš koliko moraš da budeš u mreži da bi mogao da tražiš prenos broja i dobićeš mnogo bolje ponude i od MTS i od A1 koji će hteti da te zadrži u njihovoj mreži. Jedino je nezgodno ako ti ne odgovara A1 zbog jačine njihovog signala mreže gde najčešće koristiš telefon.
Te su ponude zapravo konceptualno jednake. MTS-u bi se dalo 9 meseci po punoj ceni (uz 15 po dinar), što je isto kao što A1 traži 18 meseci upola cene (uz 6 po dinar). U konačnici oba operatera od tebe uzmu novac u iznosu od devet punih uobičajenih pretplata, samo je pitanje u kom trenutku traže koliki deo.Meni je iz A1 stigla kontraponuda 6 meseci besplatno, pa 18 meseci 50% popusta. Tako da sam s kevinim brojem ostao u A1. I draže mi je tako, iskreno mi ovo sa 15 meseci po dinar smrdi na previše prljavu igru.
Ovo je zapravo uobičajeno. I u A1 možeš da uzmeš karticu s privremenim brojem i čak je normalno koristiš dok traje procedura prenosa. Naravno, to ne treba raditi ukoliko nisi siguran da prelaziš, jer bi se iskorišćeni saobraćaj morao platiti, tj. ispalo bi da plaćaš penale za to kratkotrajno korišćenje ako odustaješ od ugovora.I što se tiče pitanja šta stiže od MTS-a: i zahtev za prenos, i ugovor stigne unapred da ga potpišeš. Što ne bi smeli, ali može im se, džiberi (MTS).
Da, cim se pojavila odmah aktivitao i probao.Da li je neko uspeo da aktivira 5ica na probu?
Meni pise Dogodila se greška
Jesam ja krajem decembra i sve ok radi.Da li je neko uspeo da aktivira 5ica na probu?
Slažem se. Osim toga, i ova s kojom sam pričao iz MTS-a, i ona iz A1 obe pričaju kao da svakako nema ništa od ugovora ako se broj ne prebaci kod drugog operatera. To je pričala i ova iz A1 - kao da ni nema potrebe da se ugovor poništava pošto broj nije prebačen, a iz MTS-a me je naknadno zvala nakon što je prihvaćena kontraponuda od A1, pa broj nije prebačen. Pitala da li znam zašto broj nije prebačen,😄 pa je pitala i kakvu je A1 dao kontraponudu.Istina, u A1 potpisivanje ugovora nije obavezno, ali svakako jeste opcija i nije ništa neregularno, to je bila suština. Ni sa MTS-om se zapravo ne treba plašiti ili osećati nesigurnost zbog tog potpisa, budući da za sve ugovore zaključene na daljinu (pa i taj) postoji mogućnost odustanka u roku od dve sedmice bez ikakvih troškova ili pravdanja.
Ja sam je dopunio i ostavio na koriscenje, bas "okej" broj sam dobio.Da li je neko uspeo da aktivira 5ica na probu?
Ja sam presao sa SokoLite na 5icu L preko aplikacije. Ima jos 8 meseci po dinar, najvise zbog multi sima koji je na 5ici besplatan. Na SokoLite se placao 350 dinara.U toku UO, imam još 18 meseci na jednom broju a na drugom jos 12 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari