Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Praviće se da te nisu razumeli i odgovoriti na neku drugu poruku

Meni je definitivno pojeftinila Omorika S, nakon decembarskog poskupljenja i žalbe. Sada je 956RSD, a pre toga je O12 bila oko 1500din, sa 30% popusta.

Odbijen mi prigovor na racun za mart mesec. Ugovorna obaveza istice 13.04. a poslat mi je racun na 3474din(3249+parking). Inace imam ugovor gde pise prvih 6 meseci po 1649din,drugih 18m po 2349din. Imao sam popust 50% na ove cene.
IMG_3918.jpg

Imam i odgovor iz februara prosle godine kada je bilo poskupljenje i kada sam trazio raskid UO.IMG_3919.jpg

Sta raditi? Ponovo se zaliti Mtsu ili Ratelu? Za par dana definitivno napustam Mts!

Šta je najbolje za starije ljude bez uređaja, preferiram mts zbog pokrivenosti, trenutno koristimo Moravu ali se dešavalo tokom ugovorne obaveze da fale minuti... Za senior tarifu nemamo godine, osim minuta ništa drugo se ne koristi i pripejd dolazi u obzir. Hvala

Prenesi brojeve u Globaltel ( koristi MTS antene ) i možeš da im upravljaš brojevima u aplikaciji.

Odbijen mi prigovor na racun za mart mesec. Ugovorna obaveza istice 13.04. a poslat mi je racun na 3474din(3249+parking). Inace imam ugovor gde pise prvih 6 meseci po 1649din,drugih 18m po 2349din. Imao sam popust 50% na ove cene.
Pogledajte prilog 487884

Imam i odgovor iz februara prosle godine kada je bilo poskupljenje i kada sam trazio raskid UO.Pogledajte prilog 487888

Sta raditi? Ponovo se zaliti Mtsu ili Ratelu? Za par dana definitivno napustam Mts!
Ponovo žalba Mts-u i paralelno Ratelu.

Oni su u totalnom rasulu zbog broja pritužbi i nedovoljnog broja radnika koji bi to rešavali. Nema odustajanja!

Pogledajte prilog 487884

Imam i odgovor iz februara prosle godine kada je bilo poskupljenje i kada sam trazio raskid UO.Pogledajte prilog 487888

Da li si u prigovoru dadao ovu poruku od njih. Je sam proslog meseca prigovorio i dodao skrinsot poruke da mi se ne menja nista. Uvazili prigovor a ovaj mesec poslali ok racun tako da nisam morao da prigovaram ponovo

uplatio sinoc kredit na globaltel broj, dobio sms da je transakcija uspesna, skinulo mi se VISA kartice iznos, ali se stanje nije promenilo na racunu, isao u MTS poslovnicu, kazu zovite podrsku, tamo se ne javljaju...uzas uzasss

… uglavnom im se podrška raspada od poziva… samo mail, chat i traži da reše problem… eventualno 064733…

Da li si u prigovoru dadao ovu poruku od njih. Je sam proslog meseca prigovorio i dodao skrinsot poruke da mi se ne menja nista. Uvazili prigovor a ovaj mesec poslali ok racun tako da nisam morao da prigovaram ponovo
Prvi prigovor sam podneo u poslovnici. Sada sam poslao mejl mtsu i ratelu sa tom porukom o ne menjanju uslova do isteka uo.

Zato su te i odbili prvi put jer nisi dostavio poruku.

Globaltel je suštinski odvojen od MTS-a, pa ima zasebnu podršku (0677/1234), kao i zasebnu temu. Klasična MTS-ova podrška i poslovnice sa njima slabo pomažu.

Zahvaljujem se članovima foruma na savetima. Vraćena tarifa ocu koja kao više ne postoji. Račun sa 2400 , spušten na 1400. Hvala još jednom.

Da li vam radi mobilni internet, meni u Zrenjaninu kao i supruzi u Čenti ne radi.

Znači globalno, pre podne je loše radio i sa prekidima. Sada nikako.

Vrh Dno