Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Mislim da tih drugih 12 meseci teško da može po 1150, već je u pitanju prosečna cena tokom celog ugovora. @lukadr

Mislim da tih drugih 12 meseci teško da može po 1150, već je u pitanju prosečna cena tokom celog ugovora. @lukadr
I ja imam takvu informaciju. Da jew prvih 12 po dinar, a drugih 12 sa 50% popusta, ili svih 24 meseca 50% popusta. To sam cuo da je ponuda ako se prelazi iz A1. Sto je opet po meni dobra ponuda i licno bi mi odgovaralo.

A jel' zna neko da li je u toj MAX ponudi taj neograniceni net sve vreme po punoj brzini ili ima neka kolicina koju imas pa posle po smanjenoj brzini?

Ima li još neke razlike između soko lite i soko max osim ovih 4GB u zoni 0?

Na ugovoru koji je daxyco dobio, za roaming net piše 6GB do isteka UO. Jel se to obnavlja mesečno, pošto na sajtu deluje da se obnavlja, dok se ovako na papiru stiče utisak da je 6GB tokom cele UO.

Ima li još neke razlike između soko lite i soko max osim ovih 4GB u zoni 0?

Na ugovoru koji je daxyco dobio, za roaming net piše 6GB do isteka UO. Jel se to obnavlja mesečno, pošto na sajtu deluje da se obnavlja, dok se ovako na papiru stiče utisak da je 6GB tokom cele UO.
Dobijaš 6gb svakog meseca. Pored toga dobijaš neke benefite poput iris go sa max paketom, apolon aplikaciju,..,dok traje ugovorna obaveza.

Koliko vidim na sajtu, iste aplikacije se dobijaju i za lite i za max, zato i htedoh da vidim šta je razlika osim tih 4GB za zapadni balkan.

Aha, mislio si na iris pakete, to mi je nebitno iskreno. Bitan mi je sam soko paket, hvala!

jel se u sokomax dobijaju mtel medjunarodni minuti ? taj deo mi malo konfuzan
dodatak mtel plus 30 to je za roaming
mtel zona to je isto za roaming

Јел можемо некако да остваримо овако нешто ми који смо на допуни??? Ако има неки агент овде који може ово да понуди соко Макс тарифу првих 12 месеци по један динар и осталих 12 месеци по 1150 динара нека ми се јави у поруци нека ме контактира, ја сам на допуни, регистрован број, хвала лепо ако има неко нека ми се јави у поруци!!!
I mene to interesuje pošto planiram ovih dana da prebacim broj u A1.

Zvao me je sada lik koji prodaje za MTS i kaze ta akcija je prosla, sada nude 50%. Ali popust na popust pa bi prvih 12 meseci bilo soma dinara, a posle 2300 . Nije ni to losa varijanta. sta znam.

Ako laze on mene lazem i ja vas. Kaze postoji mogucnost da ako bi A1 odbio prenos broja iz nekog razloga, da onda dobijem novi broj po toj prvoj varijanti. Mada ne kapiram zasto bi odbili, i zasto ne mogu odmah da mi daju taj novi broj... Ali dobro mnogo toga ja ne kapiram pa nekako zivim...

Ako laze on mene lazem i ja vas. Kaze postoji mogucnost da ako bi A1 odbio prenos broja iz nekog razloga, da onda dobijem novi broj po toj prvoj varijanti. Mada ne kapiram zasto bi odbili, i zasto ne mogu odmah da mi daju taj novi broj... Ali dobro mnogo toga ja ne kapiram pa nekako zivim...
Ma nisam ni mislio da lažeš, naprotiv, nego kažem da ispada da je promocija izgleda trajala samo nedelju dana.

Da li je neko imao slucaj da podnese zahtev za prenos i da ga ne zovu iz mts da ostane kod njih vec prihvate prenos

Upravo dobio poziv od nekoga iz Telekoma, kažu da su napravili grešku u mom ugovoru i da će poslati novi da ga potpišem i da im vratim. Pitah ih kakva greška, kaže trebalo je da bude 24x50% kampanja. Ja rekoh meni je to nepovoljnije nego što sam potpisao, i ne planiram da potpišem ništa drugo.

Videćemo šta će biti, da li će mi poništiti ugovor i da li će mi uopšte biti prebačen broj u MTS.

Podneo zahtev za prelaz u Jetel , zvali sutradan iz mts , ponudili 6 meseci po 900 , a ostalih 18 meseci po 1200 za omoriku s

Ključno je izgleda tražiti prenos u A1 mrežu.

Prosleđen zahtev višim instancama nakon odbijanja ponude od 20% nakon isteka ugovorne obaveze, bez procedure da se promeni operator, i onda pozivom ponudili Soko lite 990dinara 12 meseci i 1800 dinara još 12 meseci, prosek sličan kao i Omorika M koja je bila do pre nekoliko dana. Cifre su zaokružene na nešto niže čisto radi lakše orijentacije 😃

Podneo zahtev za prelaz u Jetel , zvali sutradan iz mts , ponudili 6 meseci po 900 , a ostalih 18 meseci po 1200 za omoriku s
Meni nudili sve bolje i bolje ponude kako sam odbijao te njihove sugestije, u telefonskom razgovoru..na kraju nisam nista ni prihvatio vec presao kod drugog provajdera

Ključno je izgleda tražiti prenos u A1 mrežu.

Prosleđen zahtev višim instancama nakon odbijanja ponude od 20% nakon isteka ugovorne obaveze, bez procedure da se promeni operator, i onda pozivom ponudili Soko lite 990dinara 12 meseci i 1800 dinara još 12 meseci, prosek sličan kao i Omorika M koja je bila do pre nekoliko dana. Cifre su zaokružene na nešto niže čisto radi lakše orijentacije 😃
Znači ipak ne nude ovih 12m po 1 dinar i 12m 50% za soko max za nas koji smo u mts i trazimo prenos u A1.

Vrh Dno