Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Povezana stvar, ima li ko iskustva sa nekim alternativnim načinom refundacije? Pominjao sam pre mesečak dana da sam jednoj starijoj osobi pomogao da popuni pritužbu RATEL-u. Danas su je iz MTS-a zvali da potvrde da je žalba rešena osnovano (uz klasičan stav: niste u pravu, ali ćemo Vam izaći u susret...) i da će novac biti refundiran. Međutim, nude samo preknjižavanje i uplatu na račun, ali ta osoba nema više nijednu uslugu kod njih (ugovor je u međuvremenu raskinut i sve je plaćeno, tako da prva opcija otpada), niti ima tekući račun u banci (tako da i druga otpada osim ako ga ne otvori, što bi valjalo da se izbegne). Postoji li treća opcija? P. S. Prošlo je punih pet sedmica od pritužbe, da preciziram ako nekog zanima koliko im je trebalo za reakciju.

Od sinoc su poceli da nude prelaskom iz A1 u MTS preko agenata Soko Max 12 meseci po dinar i preostalih 12 po 1150. Reci agenta koji je preneo mom kolegi nakon sto je kolega ipak odlucio da ostane u A1. Ne znam koliko je istina

Od sinoc su poceli da nude prelaskom iz A1 u MTS preko agenata Soko Max 12 meseci po dinar i preostalih 12 po 1150. Reci agenta koji je preneo mom kolegi nakon sto je kolega ipak odlucio da ostane u A1. Ne znam koliko je istina
To su super vesti! Samo da ne promene cenu posle par meseci... Ali neće valjda... 😂

Jel vazi promocija 2025 GB MIN SMS za nove kartice koje se kupe

Pozdrav
Ima li neki dodatni benefit za prenos broja od drugog operatora (Yettel) u MTS uz kupovinu uređaja?
Ako ima neki agent iz MTS-a neka se javi u PP.

Napisah sad u temi o A1, mnogo bolja ponuda se dobija prelaskom iz A1 nego iz Yettel-a. Očigledno da ratuju protiv A1.
Nadam se samo da nam se ne smeši duopol mts- i yettel-a

Kakvu si ponudu dobio za prelazak iz A1
Meni ugovor ističe u septembru
Plus imam 2 broja na ugovor u MTSu pod dosta povoljnim uslovima

Do septembra ima puno. Ko zna sta ce tada nuditi.

@crveni baron
Nisam išao u detalje jer nemam broj u A1, samo su mi rekli da bi mogli ponuditi mnogo više da prelazim iz A1.
Ali imaš kolegin post na ovoj strani:

I ja imam još 6 meseci u A1 pa cu posle videti .
Jedino sto su im telefoni jeftiniji nego kod MTSa ili Yetela

Upravo sam uporedio 4G brzinu na različitim paketima na istom uređaju. Nisam znao da daju različite brzine u odnosu na paket.
Na Soko Max je brzina oko 40Mbps, a na Omorika S oko 16Mbps. Isti server, isti telefon, ista lokacija.
Naravno brzina oscilira u zavisnosti od lokacije ali uvek je veća brzina na Soko Max.

Imalo bi možda smisla da daju prioritet jačim paketima, mada nisam čuo/znao da to rade. U svakom slučaju, ne bi trebalo da je isto što i ograničavanje brzine. Toga zvanično nema, svima garantuju maksimalne.

Ovo sam i ja primetio pre nekoliko meseci. Rekao bih da Soko tarife imaju prioritet u brzini interneta.

Jedno pitanje vezano za odustanak od ugovora potpisanog na daljinu: Da li se onih 14 dana odnose na 14 dana od datuma koji piše na ugovoru (kada je sastavljen) ili 14 dana od dana kada je usluga puštena?

Meni na ugovoru piše 10.05.2023. ali je istek ugovorne obaveze 16.05.2025. (2 godine od uključenja usluge) tako da bi trebalo da se računa od dana kada je usluga uključena korisniku.
Isto je brza pošta bila u pitanju m

Trebalo bi da ti piše na tom papiru za odustajanje otprilike: ... da odustaješ od ugovora broj taj i taj, zaključenog dana tog i tog...
Taj datum se gleda. Taj datum što si pomenuo je istek minimalnog trajanja ugovorne obaveze. Tada možeš da raskidaš ugovor bez posledica jer inače ugovor važi neograničeno.
Piše sve u tim papirima i opštim uslovima.

MTS mi nije uvažio žalbu na poskupljenje Kontrole troškova i upućuje me na Ratel,navodno su oni poslali sms o povećanju cena,sms nije stigao,a i da je stigao to nije po zakonu.
Da li se taj uvećani račun plaća ili se čeka sa plaćanjem do odluke Ratela?

Ako ne platiš, isključiće ti.
Ratel ćeš čekati.. ja čekam od 18.2.

Upravo me zvali "ispred" mtsa da ponude nastavak ugovora koji za BOX4 ističe polovinom maja. Do sada sam imao sjajne uslove, isposlovane pre dve godine.
Sada mi nude 4 meseca po 50% i ostatak po punoj ceni. :devilish:
Nisam stigao ni da ih detaljno otkačim. Čim je čula da za sada to nemam nameru da radim, nezainteresovana operaterka prekinula vezu.

A razgovori se snimaju?

S obzirom na permanentni prekid veze...

Podneo zahtev za prenos u MTS iz A1 (preko akvizitera), trebalo je da procedura bude poprilično komplikovana, MTS mi ponudi 24x50%, A1 mi ponudi nešto da ostanem (verovatno 24x50% takođe), i onda MTS ponudi 12x1din i 12x50%. Međutim, sad mi stiže ugovor na kućnu adresu, 12x1din i 12x50% odmah, bez zezanje drugog, za Soko Max. Ne znam da li može za ostale tarife, čak sam i planirao soko lite ali čovek me očigledno nije dobro razumeo, ili nije moguće, ili gura što više skupih tarifa, ali svakako je ok ponuda tako da se neću zezati sa zamenom. Ionako očekujem da ću raskinuti ugovor u narednih 12 meseci zbog poskupljenja :D

Prilozi

• PXL_20250326_093850672.jpg
    PXL_20250326_093850672.jpg
    260.2 KB · Pregleda: 98
Pozdrav. Ako neko stvarno ima ovakvu ponudu neka se javi - castim i pivo :D : "Od sinoc su poceli da nude prelaskom iz A1 u MTS preko agenata Soko Max 12 meseci po dinar i preostalih 12 po 1150. Reci agenta koji je preneo mom kolegi nakon sto je kolega ipak odlucio da ostane u A1."

Јел можемо некако да остваримо овако нешто ми који смо на допуни??? Ако има неки агент овде који може ово да понуди соко Макс тарифу првих 12 месеци по један динар и осталих 12 месеци по 1150 динара нека ми се јави у поруци нека ме контактира, ја сам на допуни, регистрован број, хвала лепо ако има неко нека ми се јави у поруци!!!

Vrh Dno