Ako ih nisi vredjao ili slicno, a onu si ti to odgovorili, javi se u inbox pa mogu da probam da pomognemнеће да раскину, " одговорили да раскид уговора само уз обрачун накнаде штете", саветују да наставим да плаћам. Плаћао бих како бих могао после да задржим број када пређем код неког другог.
Hvala, poslao sam im prigovor na odbijenu reklamaciju i sada cekam odgovor.Svima ce stici isti odgovor, a sve u nadi da korisnik posle njega nece ici dalje... Problem je u tome sto u obavestenju koje su poslali sms-om korisnicima 09.01. nije navedeno ono sto je potrebno, odnosno govori se samo o prebacivanju na nove komercijalne pakete ali ne pise da dolazi do promene cene i koliko je povecanje, niti na koji ce se paket korisnik prebaciti sto je obaveza...
Ratel je prenatrpan prigovorima pa ce se cekati par meseci dok on tu uskoci, a i tu postoji opcija da njima Telekom trazi jos vremena itd a za to vreme mora da se placa uvecani racun... Najbolje je da se pise novi prigovor na [email protected] i da se stavi ratel u cc [email protected] i da se stavi slika poruke koju ste dobili 09.01. i napise da tu ne pise ono sto treba da pise... Naravno, posle toga ostaje sud ali to trazi vreme i novac a oni to znaju...
Znam neke primere gde su resavali za 3 dana, u vezi vracanja cena na staro...a negde i prekorace zakonski rok od 15 dana 🙂Posle koliko dana ste dobili odgovor na prigovor?
Pa gde ces vise 🤣🤣🤣Jel dobio neko bolju ponudu od -50% uz zahtev za prenos broja?
Devojka im je uzela skoro soko lite 12m po 900 I nešto i 12m po 1800 i nešto, klasika.
Jel uspeo neko da ih napne za još više?
Svakako je i ovo dobra ponuda, al kad oni nas mogu da turiraju za sve i svašta zašto da ne probamo i mi.
Ističe mi sutra uo pa da vidim sta ko nudi.
Svakako. Ali ko je znao da ce ovako da bude. Da cu drugi račun da čekam dva meseca...Jeftinije ti je bilo da platis tih 200d(ili koliko je vec) pa da predjes u drugu mrezu ili pak ostanes kod njih sa 50%cene. Svakako bi ti vratlili taj novac.
Jeftinije ti je bilo da platis tih 200d(ili koliko je vec) pa da predjes u drugu mrezu ili pak ostanes kod njih sa 50%cene. Svakako bi ti vratlili taj novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari