Ne znam da li je to njihov zayeb ili su stvarno mislili tako, razgovor smo zavrsili da prihvatam 50% do kraja UO za sve brojeve,ali kao sto rekoh misleci da ide 50% na redovnu punu cenu i o tome nismo diskutovali, poslali sve to u sms,ali nigde na koju cenu ide 50%...Nije da nije bilo takvih popusta,ali ne na Omoriku i na Kontorlu troskova (njih sam dobio po 399 din), pre su davali nesto slicno na Soko lite, pre jedno nepune 2 godine, kada je tipa bila redovna promocija prvih godinu 20-30% popusta,a moglo se izvuci dodatnih 50% tokom cele UO,pa su prvu godinu racunali taj redovan popust od 20-30% dodatni 50%,a drugu godinu samo 50%...Tako sam tada uzeo dva Soko lite, jedan u aprilu 2023, drugi u junu 2023 i na njih bi trbeao da imam po istom principu do kraja UO jos 50%, samo to nisu obracunali na januarskom racunu, i kako sam vec pisao i kacio ovde u temi sami su poslali sms da ce za ta dva broja biti ispravljeni racuni, bez da sam ista prigovara na iznos racuna.....
Sto se mene tice ovo poskupljenje nije moglo bolje proci,samo steta sto mi Sokolovi ne traju jos duze...