To bez procesa prenosa broja? Tada daju svih 50%.Upravo su mi dali 40% u toku uo od 24 meseca na Omoriku M posle prvog odbijanja sramnih 20% na prvih 6 meseci, ali sam bio odlučan da ako mi makar 40% za celu uo ne daju da stvarno pređem u yettel uz 50% koje nude kad prebaciš broj.
Tako da eto, to je kraj moje sage sa njima.
Bez procesa, to mi je bila poslednja opcija jer mi se ne cima, ali da sam to pokrenuo završio bih proces.To bez procesa prenosa broja? Tada daju svih 50%.
Možda nije zbog tog roka od 30 dana već zato što nove cene kreću od 9.1.2025.Ja se ne bih pouzdao u ovo, ako želiš da ti od 9.1. ostane ista cena, pošalji novi prigovor.
Novosti u vezi sa odobrenim raskidom zbog poskupljenja / promene uslova, supruzi je raskid odobren 12.12. i od tada u Moj mts stoji da je zahtev rešen. Od tada sam dva puta bio do poslovnice. Prvi put rekli, odobren je raskid, ali nije još oslobođena UO, dođite sledeće nedelje. Odem u ponedeljak, priča se menja, zahtev jeste odobren, ali će UO biti oslobođena tek 8.1. (8.12. je supruga podnela zahtev za raskid), kao imaju 30 dana da to reše, pitam, pa jel može to da se ubrza nekako, ne možePitam jel može odmah zahtev za prenos broja čim supruga dobije poruku da je oslobođena UO, može. Bukvalno se ne zna ko pije ko plaća
![]()
Eksplicitno su naveli da imaju zakonski otkazni rok od 30 dana, a zahtev je podnet 8.12. Ja sam isti takav zahtev iz istog razloga podneo za dva broja u A1 kada su najavili poskupljenje početkom godine i oni su mi oslobodili brojeve za 2 dana, ali su insistirali da moraju da se prebace na pripejd (što se posle pokazalo kao nebuloza). Zato kažem ne zna se ko pije ko plaćaMožda nije zbog tog roka od 30 dana već zato što nove cene kreću od 9.1.2025.
Ako raskidaš zbog promene cena onda je logično da se može raskinuti tek neposredno pre nego što te cene stupe na snagu
Pa dobro, ja nisam ni mislio da ima?@mlax37 ne, nisi u pravu.
Operater mora da najavi promenu cene 30 dana pre stupanja na snagu promene.
Taj period ti koristiš za žalbu i u tom periodu je idalje aktuelna stara cena.
Kad promena stupi na snagu, više nemaš nikakva prava.
@The PunisheR To znači da ti kao korisnik možeš da tražiš prelazak na viši paket a da zadržiš benefit. To nema veze sa migracijom paketa sa njihove strane.
Nisi dobro shvatio šta sam hteo da kažem. Reagovao sam na tvrdnju da imaju pravo na rok od 30 dana da realizuju raskid. Ja se žalim u zakonskom roku od 30 dana a oni mene onda ne mogu držati po novoj ceni pod izgovorom da otkazni rok važi 30 dana@mlax37 ne, nisi u pravu.
Operater mora da najavi promenu cene 30 dana pre stupanja na snagu promene.
Taj period ti koristiš za žalbu i u tom periodu je idalje aktuelna stara cena.
Kad promena stupi na snagu, više nemaš nikakva prava.
@The PunisheR To znači da ti kao korisnik možeš da tražiš prelazak na viši paket a da zadržiš benefit. To nema veze sa migracijom paketa sa njihove strane.
Na koju cenu dobijaš popust, pretpostavljam na ovu 3299? Ukoliki mi ne prođe šema u A1, razmišljam se o Soko lite tarifi.Upravo su mi dali 40% u toku uo od 24 meseca na Omoriku M posle prvog odbijanja sramnih 20% na prvih 6 meseci, ali sam bio odlučan da ako mi makar 40% za celu uo ne daju da stvarno pređem u yettel uz 50% koje nude kad prebaciš broj.
Tako da eto, to je kraj moje sage sa njima.
Na ove cene u ovim mesecima:Na koju cenu dobijaš popust, pretpostavljam na ovu 3299? Ukoliki mi ne prođe šema u A1, razmišljam se o Soko lite tarifi.
40% ako trazis benefit za obnavljanje ugovora kad ti je trenutni pri isteku u mts, a 50% kad ti skroz istekne ugovor i zelis da preneses broj u drugu mrezu ( oni ti nude da ostanes kod njih, ali ne znaci da ce te zvati i ponuditi, ali u 90% zovnu, mada ako im se ne javis smatraj da ce ti broj biti prenet) .Listao sam gore ali nisam uspeo da shvatim na sta se odnosi popust 40%, odnosno 50% sa zahtevom za prenos broja,
da li ako sam postojeci korisnik mts, ili ako prelazim u mts?
I da li se taj popust uvek odnosi na one cene sa sajta?
[email protected]Izvrteo sam poslesnjih 15ak strana teme, ne vidim n akoji mejl ste pisali.
Skapirao sma da box 3 koji keva koristi poskupljuje 900 din...
Izvrteo 15 strana, a imaš na ovoj strani:Izvrteo sam poslesnjih 15ak strana teme, ne vidim n akoji mejl ste pisali.
Skapirao sma da box 3 koji keva koristi poskupljuje 900 din...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari