Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pogledajte prilog 472878

Zvala cura iz mts jutros, može bez problema raskid ugovora i prenos broja u drugu mrežu ili cena bez promene do kraja ugovorne obaveze.

Izabrao sam da ostanem po starim cenama jer kako god da okrenem najviše mi odgovara Soko Lite.

Deezer, IrisTV (nemam drugu opciju i ne želim dodatno da plaćam kada ovde već imam besplatno), možda najvažniji MTEL minuti i sve neograničeno u BiH i CG. Onih 400GB iz paketa mi je apsolutno nepotrebno, ali 6GB za roaming je svakako bolje nego da se često cimam sa AT ili HU karticama.

Zaboravih da napišem da sam poziv čekao 20 dana. Pre tačno 20 dana sam podneo prigovor.
Isto sam i ja tako ostao.Mrzelo me da se cimam drugde a opet Soko lite sa popustom dosta daje. Jedino za razliku od tebe, mene zvali nakon 2 dana kad sam slao upit preko mejla
Prvi put prelazim na postpaid pa imam jedno pitanje. S obzirom da sam cesto na podrucju Kosova i Metohije i koristiim roaming (IPKO mreza), da li u okviru postpaid tarife imam mogucnost besplatnog poziva i brojeve u okviru te mreze? Konkretno MTS ka IPKO broju. Hvala
Isto sam ti i ja sa Kosova i Metohije .Nekad odem tamo kod mojih .Nemaš pozive ,imaš samo da trošis internet ZB,pa onda onda poziv preko vibera.Jedino onaj deo oko K.Mitrovice kao da si u Srbiji .Al opet ništa od poziva prema IPKO mreži. Proveri al ne verujem da ce menjati nesto od nove godine.Jedina solucija kad MTS proradi na celom Kosovu kao što radi u CG,MKD,BiH i itd

Isto sam i ja tako ostao.Mrzelo me da se cimam drugde a opet Soko lite sa popustom dosta daje. Jedino za razliku od tebe, mene zvali nakon 2 dana kad sam slao upit preko mejla

Isto sam ti i ja sa Kosova i Metohije .Nekad odem tamo kod mojih .Nemaš pozive ,imaš samo da trošis internet ZB,pa onda onda poziv preko vibera.Jedino onaj deo oko K.Mitrovice kao da si u Srbiji .Al opet ništa od poziva prema IPKO mreži. Proveri al ne verujem da ce menjati nesto od nove godine.Jedina solucija kad MTS proradi na celom Kosovu kao što radi u CG,MKD,BiH i itd
Hvala na datom odgovoru. Kod A1 je drugačije. Pozivaš iz Ipko mreže ka Ipko broju bez naknade.

Na mts sajtu pise da promocija trenutne ponude vazi do 31.12.2024. Da li to znaci da ce od 9.1.2025 biti nova ponuda tj paketi?

Na mts sajtu pise da promocija trenutne ponude vazi do 31.12.2024. Da li to znaci da ce od 9.1.2025 biti nova ponuda tj paketi?
Ne, uglavnom to stalno produzuju. Mozda eventualno umesto prve godine umesto.2025 stave 2800a druga po istim cenama ali sumnjam da ce bas odmah od 1.1.2025 to menjati. Bice ove cene jos neko vreme..
Od 09.01.2025 ce ove sadasnje cene vaziti za sve , i one koji imaju UO po nizim cenama.

Ne, uglavnom to stalno produzuju. Mozda eventualno umesto prve godine umesto.2025 stave 2800a druga po istim cenama ali sumnjam da ce bas odmah od 1.1.2025 to menjati. Bice ove cene jos neko vreme..
Od 09.01.2025 ce ove sadasnje cene vaziti za sve , i one koji imaju UO po nizim cenama.
Osim onih koji su se zalili i ostavljaju im iste cene i posle 09 01 do kraja ugg obaveze

Mom kolegi poslali ugovor regularni na mail, ja mu dao ss mog ugovora (bez broja naravno, samo popust gde pise), i on im poslao i rekao ocu isti ugovor kao moj kolega i oni mu dali bez problema. (40% u toku cele UO na omoriku m)

Управо ми је оператерка рекла да је ово поскупљење, заправо, како би корисници имали, пази сад, ШТО БОЉУ ПОНУДУ НА ТРЖИШТУ.
Е, тако да знате, много смо ми незахвални, а они брину тако за нас.

Što se tiče maila za raskid ugovora, dosadašnji epilog je da su me pozvali sa 064/789 da me ubede da je migracija u mom interesu i da dobijam dodatne GB koji mi ionako ne trebaju. Pošto se nisam složio, sad očekujem još jedan poziv gde će mi, nadam se, ponuditi istu cenu do kraja ugovorne obaveze. A ako ne bude, svakako ima i drugih alternativa, posebno mi je tu interesantan Moćni plan u A1, a i yettel daje 50% kad sa prepaida pređeš na postpaid. Jedino što ne znam da li će i dalje važiti ponuda za A1 i posle Nove Godine, jer efektivno, MTS bi se završio sa 09.01.25. ili tu grešim.

Ja moram da čekam tih 30 dana da me oslobode ugovora, rešen mi je zahtev pre 10 dana. Zvao sam a i bio do poslovnice i kažu ništa oni tu ne mogu da urade da ubrzaju to, da sačekam, kad mi stigne sms ili mail to je to. Jedino da krenem da pretim nešto tamo i pravim buku ali nešto nemam živaca za to trenutno.

Moj mail, pitao sam ih da li je tacno za poskupljenja koja krecu od januara. Cekam reakciju

Prilozi

• Screenshot_20241224_150034_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20241224_150034_com.google.android.gm.jpg
    97.8 KB · Pregleda: 88
  • Screenshot_20241224_150038_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20241224_150038_com.google.android.gm.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 88
Kako misliš da li je tačno? Pa o čemu se ovde i u BOX temi piše prethodnih 20 strana, naravno da je tačno :) Plus, imaš obaveštenje na njihovom sajtu. Hoću da kažem, ne vidim svrhu slanja pretnji imejlom da ćeš da raskineš ugovore ako ima poskupljenja, a od početka decembra se zna da poskupljenja ima. Samo odeš i podneseš zahteve za raskid za sve ugovore koje više ne želiš, što pre, već je 24.

Kako misliš da li je tačno? Pa o čemu se ovde i u BOX temi piše prethodnih 20 strana, naravno da je tačno :) Plus, imaš obaveštenje na njihovom sajtu. Hoću da kažem, ne vidim svrhu slanja pretnji imejlom da ćeš da raskineš ugovore ako ima poskupljenja, a od početka decembra se zna da poskupljenja ima. Samo odeš i podneseš zahteve za raskid za sve ugovore koje više ne želiš, što pre, već je 24.
Ma znam, nego od njih licno zelim da cujem 😁
Ja sam za poskupljenje saznao u petak

Nisi dobio SMS podsetnik da platiš račun?
Eto ako si ga sačuvao i pročitaš ga do kraja, obavešten si na trajnom nosaču :)

Ja moram da čekam tih 30 dana da me oslobode ugovora, rešen mi je zahtev pre 10 dana. Zvao sam a i bio do poslovnice i kažu ništa oni tu ne mogu da urade da ubrzaju to, da sačekam, kad mi stigne sms ili mail to je to. Jedino da krenem da pretim nešto tamo i pravim buku ali nešto nemam živaca za to trenutno.
Ne moraš, odneseš opremu i potpišeš revers i raskid.

Ja ih zvao zbog poskupljenja, javio se neki Marko, pitam ja njega jel istina, kaze jeste od 9og januara, reko ok, samo da vas obavestim da snimam ovaj razgovor, kaze on, kako snimate kada vam nisam dao saglasnost? Reko, pa lepo, isto kao sto i vi snimate bez moje izricite saglasnosti, kaze mi lik, ja ovo ne odobrava i sada cu prekinuti vezu. I prekide :ROFLMAO:

Sutradan me zvali da mi pricaju kako mi ostaje 40% popusta na vecu cenu, reko ne zanima me to i da cu preci kod drugog operatera na sta mi ona kaze da ne mogu da predjem dok ne platim razliku koju sam imao u benefitima. Reko mozete vi da kazete sta hocete, znam da po zakonu ukoliko vi povecate cenu paketa ja mogu da raskinem ugovor bez penala i na kraju mi je ponudila da prosledi moj zahtev da mi ostane ista cena kao i do sada. Tako da sad cekam, a ako se ne jave do kraja nedelje, odo da raskinem ugovor.

Čekaj, odgovorio si im na generički mejl u kome eksplicitno piše da ne možeš da odgovaraš na taj mejl?
Pa sad nzm dal je genericki, ne obracam paznju na to, samo replay 😁
Sad vidim, izgleda da jesam 😂😂😁😁 No dobro, sad pouzdano znate da se javljaju i na taj mail 😂😂😁
Ja ih zvao zbog poskupljenja, javio se neki Marko, pitam ja njega jel istina, kaze jeste od 9og januara, reko ok, samo da vas obavestim da snimam ovaj razgovor, kaze on, kako snimate kada vam nisam dao saglasnost? Reko, pa lepo, isto kao sto i vi snimate bez moje izricite saglasnosti, kaze mi lik, ja ovo ne odobrava i sada cu prekinuti vezu. I prekide :ROFLMAO:

Sutradan me zvali da mi pricaju kako mi ostaje 40% popusta na vecu cenu, reko ne zanima me to i da cu preci kod drugog operatera na sta mi ona kaze da ne mogu da predjem dok ne platim razliku koju sam imao u benefitima. Reko mozete vi da kazete sta hocete, znam da po zakonu ukoliko vi povecate cenu paketa ja mogu da raskinem ugovor bez penala i na kraju mi je ponudila da prosledi moj zahtev da mi ostane ista cena kao i do sada. Tako da sad cekam, a ako se ne jave do kraja nedelje, odo da raskinem ugovor.
Svidja mi se tvoj postupak, jedino sto cu da izmenim je sto necu reci da ih snimam 😁

Mislim da po zakonu moras da obavestis ukoliko zelis da iskoristis taj snimak kao dokaz. Ukoliko samo zelis da preslusas ili pustas u drustvu, ne moras :D

Ako može neko ko je raskinuo postpejd paket zbog poskupljenja da odgovori. Da li pri zahtevu za raskid korisnik treba da se izjasni o tome da li želi da mu broj bude prebačen na pripejd, postpejd bez UO ili da se oslobodi za prenos?
Znam da je nedavno kod yetela, kad je bilo poskupljenje, bilo da se bira između te tri opcije.

Meni sad MTS odgovorio ovo:
"Poštovani, Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka obaveznog perioda važenja ugovora. Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje. Vaš Telekom Srbija".

Svakako ću tražiti da me oslobode ugovorne obaveze da bi prešao u A1, mnogo mi bolja ponuda za 1500din mesečno neo super lite ili kako već od soko Lite koji treba da plaćam 3k sad. Osim ako mi MTS ne ponudi isto. A1 će imati ove uslove i u januaru

Meni su posle 4 maila konacno odgovorili da ce me neko kontaktirati i da ocekujem poziv. Sa njima uvek neko natezanje. Svakako je A1 mnogo povoljnija opcija sa 50% popusta.

Istekao ugovor, zovem da vidim sta ce dugogodisnjem korisniku da daju, moj paket se gasi moze samo ovaj veci po promo ceni i dacemo vam popust 6 meseci 40%, 18 meseci skidamo kozu sa ledja, al dobicete 400gb, bla bla bla...
Hocu ovaj isti paket po istoj ceni, ne treba mi 400gb ne drzim streaming servis na telefonu. - Ne, ne moze. rek'o ok, prijatan dan.

Jutros pravac A1, 24 meseca -50%, izvolte hvala, prijatno.
Zove MTS... pa vi ste nas dugogodisnji, dacemo vam ovo i ono i vas isti paket i 50% i babe zabe...
Rek'o, zvao sam, trazio, niste dali, ja lepo ustao i otisao u A1 dali mi sve sta trazim i popust na 24 meseca a ne 6. Sto se mene tice to je gotova stvar. Da ni sam zvao i trazio pa i ajde.
Pa znate stignete do sutra u 16h da se predomislite.. -Necu se predomisliti, prijatan dan.

U vezi ovog raskida što treba da čekam mesec dana da odobre, danas me zvali opet iz mtsa i pitali da li ostajem i dalje pri raskidu i da li mogu ikako nešto da mi ponude da ostanem. Rekao sam ne tako da mi je rečeno da od sutra mogu do poslovnice da raskinem ugovor. Tako da eto ne mora mesec dana nego verovatno oni još jedan poziv obave pa onda.

Dogovorih se i ja sa mts-om, na prvu sam ih odbio i trazio raskid ugovora ili eventualno da mi daju na sve brojeve 50%, 2x Soko lite, Omorila s, 2x Kontrola troskova...i javise se danas pitaju da li cu ostati ako mi daju tih 50% za sve brojeve, do kraja UO... I naravno, pristao sam.

Znači može i na KT raskid, iako ostave staru cenu?

Dogovorih se i ja sa mts-om, na prvu sam ih odbio i trazio raskid ugovora ili eventualno da mi daju na sve brojeve 50%, 2x Soko lite, Omorila s, 2x Kontrola troskova...i javise se danas pitaju da li cu ostati ako mi daju tih 50% za sve brojeve, do kraja UO... I naravno, pristao sam.
Bravo bravo oni su poskupeli ali za tebe pojeftinili , tako treba ali ti im bas mnogo para ostavljas. 😀

Znači može i na KT raskid, iako ostave staru cenu?
Tako je, ja nisam hteo da prihvatim da mi ostave staru cenu, ili raskid ili 50%...dali 50%,sta ne pamtim da su ikada davali neke popuste za KT zadnjih 3-5 godina.
Bravo bravo oni su poskupeli ali za tebe pojeftinili , tako treba ali ti im bas mnogo para ostavljas. 😀
Sada i ne toliko, ostao sam samo na tih 5 brojeva, box mi je istekao i razduzio sam ga.

Zeni istice UO za mesec dana. Bila danas u poslovnici i gledala neke telefone. Radnica joj rekla da moze da dobije popust od 20/30% na tarifu i popust od 15000 na telefon ako donese tri stara. To je nesto novo ili radnica lupa gluposti? Rekla joj da dodje pred istek UO.

Nazad
Vrh Dno