Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Čime se mts bavi: zovu na broj koji je nekad bio njihov, promenio vlasnika ali ga stari vlasnik koristi, godinama uredno registrovan u drugoj mreži i nude starom vlasniku ugovor 🤦

Jel raskinuo neko ugovor sa mts-om ili su svi prihvatili da ostane ista cena.Na jednom broju sam prihvatio istu cenu, a za drugi cekam za raskid, kazu zvace me neko...

Ja bih raskinuo, KT tarifa, pa čekam još malo, jer je plaćen unapred. Moraću do poslovnice.

Poslao sam prigovor mejlom, pa su me zvali iz call centra gde sam trazio da ostanu isti uslovi ili raskid UO radi prenosa broja u drugu mrezu. Dobio sam SMS posle par dana da za 2 pretplatnicka broja ostaju isti uslovi do kraja UO.

Sada vidim objavu od A1:
IMG_5051.jpeg

Trebao sam ipak preneti 1 broj, jer bi mi ovo znacilo. Pretpostavljam da sad nemam mogucnost nakon SMS potvrde da raskinem UO, jer uslovi ostaju nepromenjeni…

Eto obavestenje za ostale koji bi mozda presli na A1, razlog vise.

Bio sam danas u poslovnici A1 i ono što dobijam ako prenesem broj kod njih je 50% na celu ugovornu obavezu. Konkretno puna cena NEO Super paketa je 2999 a NEO Ultra 3999 pa na to 50%. Što se mene tiče ja odoh na A1 i apsolutno me ne zanima šta pilićari iz MTS-a imaju više da ponude pa makar bilo i jeftinije. Sa firmama koje ne poštuju korisnike i ne pridržavaju se ugovorenih obaveza apsolutno nemam nameru da sarađujem. Da ti meni potpuno mufljuzki DVA PUTA u toku trajanja ugovora podižeš cenu a da me o tome uopšte ne obavestiš (obaveštenje na sajtu sakriveno u nekom ćošku istog ne računam za obaveštenje), pa ako prođe - prođe, nećeš moći!
Pozdrav MTS-u (pošto sasvim sigurno čitaju) i želim vam skoru potpunu propast!

Tu praksu je a1 ondašnji Vip, uveo na naše tržište

Tu praksu je a1 ondašnji Vip, uveo na naše tržište
Ma ok ali radi se o transparentnom obaveštavanju korisnika. Da nisam bio pred istekom ugovora na supruginom broju nema šanse da bih bio u toku šta se MTS sprema da uradi. Ne visim po forumima i čitam svakodnevno o mobilnim tarifama. Sklopim ugovor i očekujem da se poštuje. Hoćeš da menjaš ugovor? Nema problema. Ali OBAVESTI ME i ne pravi me budalom!

Evo ja nisam pametan šta da radim…
Čekam odgovor od mts već 12-13 dana, ali ništa.
Ako A1 daje 50% popusta za sve koji prelaze u mrežu to je stvarno odlična ponuda, ali opet mi ostaje problem sa MTEL minutima, zbog čega sam i otišao na mts.

Imaš, moraš podneti opet zahtev za raskid i reći da si se predomislio, imaš vremena pa lagano :)
Na osnovu cega se prekida UO bez penala, ako ti cena i uslovi ostaju isti? Da ne bude, moze da se prekine nije problem, pa op- racun kad stigne sabrano sve do kraja pa plati i raskini 🤔 nekako mi je sve "na rec" a nije naivna suma ako saberu preostale rate.

Cena ostaje ista, ali uslovi ne ostaju jer menjaju paket, a najmanja promena paketa je dovoljna da za raskid ugovorne obaveze bez penala

Evo ja nisam pametan šta da radim…
Čekam odgovor od mts već 12-13 dana, ali ništa.
Ako A1 daje 50% popusta za sve koji prelaze u mrežu to je stvarno odlična ponuda, ali opet mi ostaje problem sa MTEL minutima, zbog čega sam i otišao na mts.
Daju svi operateri 50% ako prebaciš broj kod njih.

Na osnovu cega se prekida UO bez penala, ako ti cena i uslovi ostaju isti? Da ne bude, moze da se prekine nije problem, pa op- racun kad stigne sabrano sve do kraja pa plati i raskini 🤔 nekako mi je sve "na rec" a nije naivna suma ako saberu preostale rate.
Prelistaj malo temu, sve je već napisano. Skratio sam maksimalno i rekao da možeš da raskineš uo i da ti ponude istu cenu, to ti je zakonsko pravo.

Zvali su da jave da mi ostaje ista cena do kraja UO - 3200rsd , medjutim, ja sam ugovor sklopio u avgustu 2023. na prvih 6 meseci 1rsd, drugih 6 meseci 1700rsd i preostalih 12 meseci na 3050rsd. A pritom sam to napomenuo u poslovnici kada sam isao da pitam za povecanje cene. I eto onda covek mene ubedjuje da su me obavestili sms-om da je u martu bila migracija paketa i da mi je zato 3200 (a naravno nisu) i da je tada bio rok 30 dana na zalbu. Isto tako me je i covek u poslovnici ubedjivao da sam sklopio ugovor na 3200 a ne 3050 i onda kad su videli da nisam tuc-muc. Uzas kakvi lazovi.

Plaćam 1.049 RSD/mes i tako će ostati do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.😀
Dobio sam juče poruku od Telekoma:

Da li racun (po trenutnom ugovoru) placas 1049 ili 1149 dinara?

Prilozi

• Screenshot_20241217_110201_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.jpg
    Screenshot_20241217_110201_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
Plaćam 1.049 RSD/mes i tako će ostati do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.😀
Dok sam razgovarao sa operaterkom non stop mi je pricala o 1049, a kad je poslala ugovor dodali su jos 100 dinara. Bio sam ubedjen da je to van zakona, al ajd necu da se cimam zbog 20e za vreme trajanja ugovora. Medjutim sad bi na to da dodaju jos i poskupljenje... strasno

Dok sam razgovarao sa operaterkom non stop mi je pricala o 1049, a kad je poslala ugovor dodali su jos 100 dinara. Bio sam ubedjen da je to van zakona, al ajd necu da se cimam zbog 20e za vreme trajanja ugovora. Medjutim sad bi na to da dodaju jos i poskupljenje... strasno
Da li ti je aktivirana usluga eRačun?

^ 1049 je cena sa e-racunom, na sajtu su sve cene prikazane sa uracunatim popustom od 100 din za njega, pise ispod svake tarife sitnim slovima

Dobijam papirni racun, ali preptostavljam da bi trebalo da je uracunat u tih 1049 dinara zar ne?
Kolega @Manda94 ti je odgovorio.😀
Možeš preći na eRačun u Moj mts aplikaciji, pa će naredni računi biti umanjeni za 100 RSD.
Pogledajte prilog 472105
Pogledajte prilog 472106

Pogledajte prilog 472107

A gde tacno pise da se na navedenu cenu paketa DODAJE 100 dinara? Ili sam corav pa ne vidim

Prilozi

• Mobilni-net-paketi_cs6 (2) (2).pdf
    90.7 KB · Pregleda: 15
Ja nikako ne uspevam u aplikaciji da promenim da mi stigne račun na mail. Ukucam sve kako treba, stoji najnormalnije moj mail, a onda mi stigne na kuću papirni račun.
Išao i u poslovnicu, zahtevao da me prebace na e-račun, oni rekli saće tako biti ali sledeći mesec opet stiže papirni račun.
Ja stvarno više ne znam šta da radim

Kolega @Manda94 ti je odgovorio.😀
Možeš preći na eRačun u Moj mts aplikaciji, pa će naredni računi biti umanjeni za 100 RSD.
Ok znaci isto kao i za povecanje cena... evo vam prevara u izlogu, a na ulici pitajte za stvarna pravila. Klasicna manipulacija. Cak ni u razgovoru ne smeju da kazu da se tako racuna. Kao sto ranije navedoh nije poenta u 100 dinara nego u tim njihovim manipulacijama

Obicno svuda pise da je cena koju vidis sa eRacunom, to su ovde ocigledno propustili da dodaju.
Znaci svi koji se ponadaju da ce uz eRacun placati 50GB 949 dinara u ozbiljnoj su zabludi. Ovo pisem cisto da neki buduci klijenti imaju ovde (jer je ovo mesto gde se najbolje desifruju sve poruke i obavestenja sa njihovog sajta) jasno definisan cenovnik ;)

Da li je istina da ce svima koji su se zalili na povecanje cena u februaru ostati ista cena i posle povecanja 9.1.2025?

Da li je istina da ce svima koji su se zalili na povecanje cena u februaru ostati ista cena i posle povecanja 9.1.2025?
Ja se ne bih pouzdao u ovo, ako želiš da ti od 9.1. ostane ista cena, pošalji novi prigovor.

Novosti u vezi sa odobrenim raskidom zbog poskupljenja / promene uslova, supruzi je raskid odobren 12.12. i od tada u Moj mts stoji da je zahtev rešen. Od tada sam dva puta bio do poslovnice. Prvi put rekli, odobren je raskid, ali nije još oslobođena UO, dođite sledeće nedelje. Odem u ponedeljak, priča se menja, zahtev jeste odobren, ali će UO biti oslobođena tek 8.1. (8.12. je supruga podnela zahtev za raskid), kao imaju 30 dana da to reše, pitam, pa jel može to da se ubrza nekako, ne može :) Pitam jel može odmah zahtev za prenos broja čim supruga dobije poruku da je oslobođena UO, može. Bukvalno se ne zna ko pije ko plaća :)

Nazad
Vrh Dno