Da, kome je istekla UO nek odradi sto pre...Potpisujte ko moze dok nisu poskupeli. A1 poceo Yetel nastavio i Mts da stavi tacku na poskupljenje. Koliko ce biti nove cene Soko i Max ? 😄
Prvih 12 meseci: 2299 minus 50% popust i onda minus 100 din za eracun = 1049,5
Drugih 12 meseci: 3299 minus 50% popust i onda minus 100 din za eracun = 1549,5
Samo na 20 meseci nista manje od toga.Meni nude za box da pređem na veći paket, 6 mesecu upola cene već danima..
Ja dobih od agenta box 11 meseci po 1 din, a baba je još bolje prošla 🤣Meni nude za box da pređem na veći paket, 6 mesecu upola cene već danima..
VDSL ili optika?Ja dobih od agenta box 11 meseci po 1 din, a baba je još bolje prošla 🤣
OptikaVDSL ili optika?
Ja sam kontaktirao sam na Face..možeš podneti prelazak na drugu mrežuDa li ima neko iz mts-a? Produzenje postpaid arife je u pitanju bila bi ok ponuda ova sto se spominje u temi sa soko lite 40/50% na 24 meseca.
Odes u poslovnicu i podneses zahtev za dobijanje IDP broja, na primerku zahteva koji ostaje mtsu napises kontakt telefon.Optika
Nema sanse da dobijes , ja pisao na mail i rekli da se javim 28.12 za benefite. A mogu 28.09 , znaci 3 meseca pre , ali sad nisam vise siguran jeli 20% , posto pitao za mnogo kombinacija. 😄Kakva je to akcija da se neplacaju penali ako se prelazi na vecu tarifu a dobijaju se benefiti. Dali imam sanse da 5 meseci pre isteka trazim 50 posto na soko lite sada imam omorika 12. Ja juce pitao na cetu i kazu za tu akciju
Kakva je to akcija da se neplacaju penali ako se prelazi na vecu tarifu a dobijaju se benefiti. Dali imam sanse da 5 meseci pre isteka trazim 50 posto na soko lite sada imam omorika 12. Ja juce pitao na cetu i kazu za tu akci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari