Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Prvih 12 meseci: 2299 minus 50% popust i onda minus 100 din za eracun = 1049,5
Drugih 12 meseci: 3299 minus 50% popust i onda minus 100 din za eracun = 1549,5

Baš tako i meni, samo što sam ja na 40%. Meni su prvo nudili 10%, pa odbijem, pa onda 30%. Odbijem i to. Nakon par sati zovu sa drugog broja i dobijem 40%. Nisam hteo više da se zafrkavam, drugo i ovo mi top. Posle Omorike 8 1900 din na dve godine što je bilo, ovo mnogo više dobih za manje para. Još vidim da mi u aplikaciji nisu ukinuli 1TB neta što sam imao uz Omoriku 8, dalje te GB troši prvo

Meni nude za box da pređem na veći paket, 6 mesecu upola cene već danima..

Da li ima neko iz mts-a? Produzenje postpaid arife je u pitanju bila bi ok ponuda ova sto se spominje u temi sa soko lite 40/50% na 24 meseca.

Ja sam u ozbiljnom iskušenju da otkupim dva meseca ugovorne obaveze i pregovaram Soko Lite za 50% :)

Podneo sam juče zahtev za prenos broja u A1, stigla danas poruka od njih da preuzmem neki paket u poslovnici ali od MTS-a ni traga ni glasa.

@ZokiNS

Neke nece zvati kako im se dune izgleda. Koji si paket imao? Onaj ko imao soko lite njih obicno zvali do sada.
Verovatno je to. Bio sam Zmaj, ali imam i neke Sokolic pakete i Box 3 na meni. Na kraju cu stvarno preci u A1 🤣. Cccc

Kakva je to akcija da se neplacaju penali ako se prelazi na vecu tarifu a dobijaju se benefiti. Dali imam sanse da 5 meseci pre isteka trazim 50 posto na soko lite sada imam omorika 12. Ja juce pitao na cetu i kazu za tu akciju
Kakva je to akcija da se neplacaju penali ako se prelazi na vecu tarifu a dobijaju se benefiti. Dali imam sanse da 5 meseci pre isteka trazim 50 posto na soko lite sada imam omorika 12. Ja juce pitao na cetu i kazu za tu akci

Meni 2 meseca pred istek ponudiše 20%. Da su ponudili 40 ili 50, produžio bih, ovako čekam istek ugovorne obaveze pa idem gde bude povoljnije :)

Kakva je to akcija da se neplacaju penali ako se prelazi na vecu tarifu a dobijaju se benefiti. Dali imam sanse da 5 meseci pre isteka trazim 50 posto na soko lite sada imam omorika 12. Ja juce pitao na cetu i kazu za tu akciju
Kakva je to akcija da se neplacaju penali ako se prelazi na vecu tarifu a dobijaju se benefiti. Dali imam sanse da 5 meseci pre isteka trazim 50 posto na soko lite sada imam omorika 12. Ja juce pitao na cetu i kazu za tu akci
Nema sanse da dobijes , ja pisao na mail i rekli da se javim 28.12 za benefite. A mogu 28.09 , znaci 3 meseca pre , ali sad nisam vise siguran jeli 20% , posto pitao za mnogo kombinacija. 😄

U pravu ste dobio sam jedno veliko nista. Njima je pregovaranje jedino sa podnetim zahtevom za prelazak u drugu mrezu

Pa iskreno ne znam šta si očekivao, da ti tek tako u sred UO daju 50% na Soko Lite?
Ukoliko si kupio uređaj, najranije možeš 3 meseca ranije da obnoviš ugovor ili da pokušaš tada da izvučeš neki benefit.
Ključnih je poslednjih 30 dana jer si tu već u dobroj situaciji da izvučeš nešto, još bolje ako su ti već nudili nešto pa ti odbio.
Ali generalno, najbolje uslove možeš da dobiješ kada podneseš zahtev za prenos broja u drugu mrežu.

Ove nedelje za prelazak iz druge mreze ne nude ni izbliza ono sto su ponudili stopketu.
Ponuda za Soko Lite je 6x1din + 6x2200din + 12x3200din = 51.600din

Nazad
Vrh Dno