Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pa pošalji im prigovor na mejl za račun na koji mislis da nije ok, ne moraš samo iz app da saljes prigovor.

Razlika između martovskog i aprilskog račuma je u tome što nisu migrirali sve korisnike 1.marta na nove cene pa su za mart računali broj dana pre migracije po staroj ceni i broj dana po novoj. Za april je sve po novoj.
Posledica je da su u martu računi malo veći, a u aprilu još malo više

Evo mojih računa, KT + O12
Standardno je 2113, kad je 2313, imao sam pripejd dopunu.

Prilozi

• Screenshot_2024-05-13-05-56-17-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12_Edited.jpg
    Screenshot_2024-05-13-05-56-17-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12_Edited.jpg
    81.5 KB · Pregleda: 121
I kod mene je isti račun za KT i O12, kada su povećavala cene zatražio sam da mi ostane ista cena do kraja UO i prihvatili su, tako da sam miran do Jula 2025 a posle ćemo da pregovaramo ponovo.

Ko je na par dana pred istek za Omorika 25 se moze dobiti 20 posto popusta. Mi dobili pre par dana

U koju mrezu nije bitno, jer im je bitno da si podneo zahtev da odlazis od njih.

pilicarske haha :D

Evo danas me zvali,a juče bio u poslovnici.20% na Zmaj tarifu.
Nisam prihvatio,do kraja meseca je ugovor.

Ja se razmisljam da im pustim email da ako zele da mi ponude nesto, ponude, ako ne, da im javim da odlazim. Ugovor istice za 10 dana, takodje razmisljam da svratim do poslovnice da otkazem ugovor, da mi ne naplate sledeci mesec ako zaista predjem drugde. Na zmaju sam godinama, i nikada me nisu zvali i nudili ista. Uglavnom sam pristajao na novu, visu cenu. 999 pa 1199 pa 1399... Sad mi se nesto ne mili..

Da li nude neki paket sa neogranicenim min i porukama a sa bas malo neta za one koji prenose broj u mts? Na sajtu vidim Omorika 12 a ja zadovoljan i sa 2-3GB.

Ja probao ovo , neka igrica u pitanju neki med se skuplja, nigde znak mts-a. Ovo neka prevara ***. 😅😅😅

Prilozi

• Screenshot_20240515_104417_Firefox.jpg
    Screenshot_20240515_104417_Firefox.jpg
    92.2 KB · Pregleda: 102
Ja imam nekih 5030 dijamanata u mojmts app, neko zlatni nivo i sad mora neka aplikacija da se instalira i onda nešto igraš da bi uopšte došao u situaciju kao fol nešto da osvojiš.

Ma daj...

Nema nikakve prevare, ovo je njihova aplikacija ali sad je neko dokon da po ceo dan popunjava neke pitalice i sakuplja med, pčelice, maslačke, novčiće i dijamante i posle pretvara ih tim redom jedno u drugo pa u treće i da na kraju dođe do dijamanata koji su jedini reper za licitacije.

Markokostic na aparatima :ROFLMAO:

Mora registracija sa Mts broja, ja sam sa 064 iz A1 i nije htelo. Sad vidim i ja zlatna kategorija 8000 dijamanata. 😅

@Miki Ue
Ima ima prevara, ko zna koliko ce se oprati preko te aplikacije a nama ce kao dati nesto 😂
Tek sad vidim da se kupuju dijamanti, nije prevara nego pljacka. 😂

Sta se moze kupiti za te dijamante? Ja ih imam preko 12000 :ROFLMAO:

To ce im sad biti dobar izgovor da vise nema popusta za stare korisnike

Dijamanti se dodeljuju svakog meseca na već postojeće i najbolje je izgleda sačekati par meseci pa onda pokušati nešto kao kupiti...nema tu klasične kupovine nego moraš da licitiraš sa tim dijamantima pa ko da više njemu Samsung A15 ili neki bežični zvučnik ili šta već. Instaliraj app pa ćeš videti :LOL: ako bi recimo tih 12000 sad stavio na aukciju poveo bi u trci za zvučnik ali nzm da li i za telefon. Pa koliko će onda tek za neki tv trebati, sto 'iljada dijamanata izgleda.

Ma smešno.

Ne mora pare ko neće...može med da se trampi za maslačak i pčelice :LOL:

O toj aplikaciji govorimo, tu se licitira i tu se te nagrade ''osvajaju''. Na srpskom je sve, uputstva, te igrice i sve te gluposti.

Nazad
Vrh Dno