Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Probao sam i tako, isto mi se izloguje

Sta je realna situacija kada na sajtu za telefon pise "rezervisi"? Da li ga ima ili nema? Mozda pogledati u poslovnicama?

Zna li neko da li se spremaju neki promo paketi za ng?

Kakav dam slepac kad verujem svakome ko me j.be, i treba da me j... kad ne čitam, alo kakvi su MTS prevaranti to je strašno.
Uradio ugovor omorika3 sa 25tb za prvi broj pre dva meseca, za 1299 uz Viber poruku, stigne ugovor tada poštom bez 25tb, pozovem ih kažu idite do poslovnice ja odem, urade mi novi i podmetnu mi cifru 1649 din za omorika3 paket. Na slikama jedna cena na ugovoru gde su zaboravili 25tb i cena 1349-50din, i drugi ugovor isto sve samo sa 25tb ali za 1649
.
Pogledajte prilog 358419Pogledajte prilog 358420
Ispravljeno danas, juče me zvali i izvinjavaju se. Pozivni 031 a ja iz Kragujevca, ne znam što de Užice umešlo ali rešili. Dakle vraćeni računi na 1299 / O3/25TB . POHVALE !!!
.

IMG_20221018_184535.jpg

Meni stigao racun za prosli mesec, 150din, naplacen samo net limit, a isti sam iskljucio dan, dva nakon sto je broj prebacen. Kako mogu da mi naplate punu cenu toga, a iskljuceno odmah?

Probao sam i tako, isto mi se izloguje
Danas su prebacili ovim mojima brojeve u mts.
Napravljeni/ulogovani nalozi na moj mts i ostaju ulogovani. i androidi i jedan iOs. Probao i preko koda i preko naloga, sve OK.
Piše im to negde za net limit, ako ga ne deaktiviraš prvog dana onda ide naplata za taj mesec.
Imate i da podesite limit za potrošnju u aplikaciji. Kod keve je komotno stojalo 12000 dinara :)

Danas su prebacili ovim mojima brojeve u mts.
Napravljeni/ulogovani nalozi na moj mts i ostaju ulogovani. i androidi i jedan iOs. Probao i preko koda i preko naloga, sve OK.
Piše im to negde za net limit, ako ga ne deaktiviraš prvog dana onda ide naplata za taj mesec.
Imate i da podesite limit za potrošnju u aplikaciji. Kod keve je komotno stojalo 12000 dinara :)
Moracu da probam da reinstaliram aplikaciju. Prosto mi je neverovatno da svaki put moram da saljem kod da bi se ulogovao

Potpisala žena pre 15 dana box 4 sa beneficijama a naknadno uzela na svoje ime za moj broj kontrolu troškova da bih uzeo onih 100gb iz boxa.
Medjutim ova Kontrola troškova je očaj, naplaćuju mi i mts minute koji su fol neograničeni u mreži itd.
Zvao sam 064733 da vidim da li mogu da ispravim i predjem na O3 za 1200 kao što su mi nudili,pa me zanima da nije neko imao takvo iskustvo?
Da znam da li da očekujem nešto ili će da me otresu i ponude O3 za 1600din?
Ako ponude O3 za 1600 din, pošto nije prošlo 15 dana onda bih gledao da se raskine ugovor za KT na tom broju valjda bi prošlo...
Udavio sam,nadam se da ćete me skontati.

Poštovani, obaveštavamo Vas da je u toku rešavanje Vašeg prigovora ****. Kako je za rešavanje navedenog prigovora neophodno izvršiti dodatne provere, molimo Vas za strpljenje do konačnog rešenja i prosledjivanja našeg odgovora.
Vaš mts
Povodom prigovora na račun jer nema popusta zbog plaćanja prethodnog računa sa mastercard.

Ja sam ulozio prigovor na racun zbog toga sto su mi naplatili net limit, a iskljucio sam ga i stigla mi danas poruka da je prigovor uvazen i da ce poslati nov racun.

Potpisala žena pre 15 dana box 4 sa beneficijama a naknadno uzela na svoje ime za moj broj kontrolu troškova da bih uzeo onih 100gb iz boxa.
Medjutim ova Kontrola troškova je očaj, naplaćuju mi i mts minute koji su fol neograničeni u mreži itd.
Zvao sam 064733 da vidim da li mogu da ispravim i predjem na O3 za 1200 kao što su mi nudili,pa me zanima da nije neko imao takvo iskustvo?
Ako ponude O3 za 1600 din, pošto nije prošlo 15 dana onda bih gledao da se raskine ugovor za KT na tom broju valjda bi prošlo...
Zvali su ne i odbili me,e sad da li da raskinem ugovor jer nije prošlo 15 dana (potpisan ugovor 13.10) pa da opet probam? :)

Cek ti si na kontroli troskova po ceni od 799din?
Omorika 3 1599din, uvek tokom ugovorne obaveze mozes preci na skuplji paket.
Koliko sam razumeo ti neces po toj ceni, nego po ceni od 1200?
Omorika 3 po toj ceni daju korisnicima koji imaju vec broj i zele da prebace u neku drugu mrezu.
A zena pored boxa je uzela novi broj sa tarifom kontrola troskova, tako?

Tako je,u boxu je jedan broj a drugi broj je naknadno potpisan ugovor za KT preko 064733 dogovoreno 2 meseca po 1 din pa ostali meseci po 850 din.
Samo što na ovu KT ubijaju,6 din poruka 12 din minut poziva ka 64 i to cim zazvoni krenu sekunde.
E sad ako mogu da da raskinem ugovor u prvih 15 dana jer nisam zadovoljan,onda bih preneo broj iz globaltel-a..

Samo jedno pitanje oko kotrole troskova, kako ide potrosanja interneta, prvo internet iz paketa, pa sta ide sledece ovih 100gb iz boxa ili bonus kredit?

Malo si ga ubrzao.... 😀
Ovaj drugi broj sto je KT, da li je novi broj ili postojeci?
Ako je novi broj, nema sanse da dobijes po ceni od 1200din posto to nude postejecim korisnicima.
Ako je vec postojeci broj, onda si lose ispregovarao. A kontam da isao isao da manje platis a dobijes sto je vise moguce od te KT tarife-a ustvari razocarao si se.
Samo jedno pitanje oko kotrole troskova, kako ide potrosanja interneta, prvo internet iz paketa, pa sta ide sledece ovih 100gb iz boxa ili bonus kredit?
Kod Omorika paketa, prvo se trosi net koji je dodeljen u paketu, pa tek onda iz box 4 100gb.tako da, pretpostavljam da je isti princip i sa Kontrolom troskova

@shexpir
Nisam stigao da potrosim da bih ti odgovorio,a ne bi me cudilo da prvo skidaju od onih 2500 din pa kad ostaneš bez njih onda trosis onih 100gb.
KT je bio pripeid na mts-u pa sam pregovarao i nudili su mi 03 za 1200 ili KT za 850 sa 2 meseca po dinar i tu sam se zeznuo i uzeo KT.
Sada sam ih zvao da ispravim ako može i uzem O3 ali ne daju sad,jedino mi ostaje ako ima opcija da pošto nije prošlo 15 dana da im tražim raskid ugovora ako mi i to dozvole ako ne...sta je tu je

Kazes da si sa njima pregovarao preko onog broja 064733.
Tad se ugovor salje na kucnu adresu, jedino ako nisi insistirao u psolvnoci da ga potpises.
Onda imas pravo taj otkazni rok u iznosu od 14 dana.(mora da imas papir pored ugovora)
Probaj otkazi, pa apliciraju ponovo za omoriku.
Ali sigurno neces moci dobiti tu ponudu od 1200din,nego ce ti dati tu visu cenu od 1600.

Išla je žena u poslovnicu i potpisala ugovor,e sad nisam siguran da su dali onaj papir za otkaz ugovora u poslovnici.
Za box jesu a za KT kad je potpisana nisam siguran

Ako nema dogovora i banes u Mts, potpises i dobijas samo ugovor.
Ako se prvo dogovori na 733,ima opcija da taj vas dogovor proslede tebi odnosno najbližoj poslovnici pa da svratis i potpises ili da ti dostave preko postexpress-a.kada dostavlja kurir (potpis na daljinu) e tu ima taj rok 14dana.

Upravo zvao, kaže da čim je potpisano u poslovnici nema 14 dana da može da otkaže ugovor samo kada donese kurir.
Tako da izduvao sam,ali dobro idemo dalje :)
Koliko god da misliš da znaš kako sa njima uvek te iznenade sa nečim novim :)

Posto je zena potpisala ugovor, imas mesec dana da ubacis tvoj broj.
Kako, pa da predjes sa KT na omoriku 3,1600din dobijes 10 posto popusta -160din,pa izdaje 1440din pa nekako da ublazis.
Ili da pratis sebe da ne predjes mesecnu pretplatu.

Šta je to sa MTS danas? Kad se proba da se aktivira neki servis piše Servis trenutno nije dostupan

Aplikacija im vec mesecima ne radi, smaraju vise sa login-om svaki put.

Napravite nalog i tako se prijavljujte u aplikaciju, ne sećam se kad sam poslednji put morao da ukucavam bilo šta

Šta je to sa MTS danas? Kad se proba da se aktivira neki servis piše Servis trenutno nije dostupan
Nije samo danas,meni vec cetiri dana pise da servis nije dostupan i to za box paket ali u gornjem desnom uglu mogu da promenim na drugi broj koji imam i tu radi,nista mi nije jasno.

Nazad
Vrh Dno