miki92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 365
Meni ništa. Isti iznos je stigao kao i uvek. Da sačekam email račun ili je stanje na moj mts tačno?Tri računa, tri različite osobe, jedna master kartica, sva tri umanjena za 300 din
Meni ništa. Isti iznos je stigao kao i uvek. Da sačekam email račun ili je stanje na moj mts tačno?Tri računa, tri različite osobe, jedna master kartica, sva tri umanjena za 300 din
Ne bi trebalo da postoje ikakva ograničenja. Odnosno nisu navedena Osim naravno samih 25TB da ne potrošiš.Kakava su ogranicenja za ovih 25TB. Jel moze to da se koristi i na racunaru preko USB kabla/hotspota ili iz rutera?
Govorim za stanje za moj mts, email račun nije stigao, i već su plaćena sva tri računa.Meni ništa. Isti iznos je stigao kao i uvek. Da sačekam email račun ili je stanje na moj mts tačno?
Definitivno je bio neki problem, ja sam isto osetio to na Novom Beogradu u tom periodu.Neki problem danas u Beogradu? Oko pola 12 do pola 1,samo stižu propušteni pozivi, pozivanje ne radi, izbacuje samo. Isto na postpejdu kao i na biznisu
Da ali j asam potpisao u avgustu. Probaću da se žalim ako ne prođe ko ga šiša, 300 din gore dole, nisu ni prve ni poslednje bačene pare@Милисав
Pa tačno su ti izračunali, sa papirnim računom, to je "druga" promocija od 25 TB, bilo je ovde, jedan član foruma je objavio. Isto viber poruka, ali zapetljanija 😂
Poruka u temi "[MTS] Postpaid paketi i promocije (ili telefon ili 40% - NE MOZE zajedno)" https://forum.benchmark.rs/threads/...on-ili-40-ne-moze-zajedno.190886/post-6700213
Mene tako 2014. zeznuli za produženje ugovora za internet na 3 godine uz tablet. Ja potpisao poštaru i vidim nema tablet i čekam dva dana. Rekoh da im se vrati ugovor. Zovem kazu ne, niste to potpisali nego net, kablovska, fiksni. I onda sam rekao da raskinem to i da mi daju ono prvo što su uradili posle dve nedelje čekanja. Znači ono ludilo čekaš na ebeni tablet skoro mesec dana i jos su dali neki slabiji krš Lenovo umesto dogovorenog Samsunga.Kakav dam slepac kad verujem svakome ko me j.be, i treba da me j... kad ne čitam, alo kakvi su MTS prevaranti to je strašno.
Uradio ugovor omorika3 sa 25tb za prvi broj pre dva meseca, za 1299 uz Viber poruku, stigne ugovor tada poštom bez 25tb, pozovem ih kažu idite do poslovnice ja odem, urade mi novi i podmetnu mi cifru 1649 din za omorika3 paket. Na slikama jedna cena na ugovoru gde su zaboravili 25tb i cena 1349-50din, i drugi ugovor isto sve samo sa 25tb ali za 1649
.
Pogledajte prilog 358419Pogledajte prilog 358420
Nije, isto godinu ima do kraja. Ono što sam uradio je da sam promenio limit u moj MTS aplikaciji jer sam bio blizu ograničenja, i čim sam to uradio internet proradio..Da li je u međuvremenu istekla ugovorna obaveza na Box4 paketu?
Platio sam tri računa za avgust sa mastercard, očekivao ukupan popust za septembarske račune 900 dinara (3*300).Jel neko dobio popust na mesečni račun što je sačuvao master karticu na moj mts portalu?
Definitivno imaju bag neki. Ja sam uložio reklamaciju pa cemo videti. Kad je Telekom u pitanju nista mi nije teško.Amaterizam na delu, u septembru cim je akcija krenula platio racun i nista od popusta
Nemam snage za reklamaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari