Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ne mogu da pozovem sa yettela i a1, MTS niti oni mogu mene. Neki je haos sa svima. Samo se prekine, ne da ni informaciju da korisnik nije dostupan. Na kraju mi je fiksni resio problem. Ziv bio. :D

Poslednja izmena:
mts - mts svaki deseti poziv prođe, a1 - mts 0/50 pokušaja, globaltel - mts 1/30 pokušaja.

Pukla je core mreza... radi se na resavanju problema... bice brzo...

Cao svima,

Ne nalazim konkretnu temu za Box pakete, pa se nadam da sam na dobrom mestu.
Elem, sta je u ovom trenutku najbolje/moguce za slucaj u kom hocu da prebacim zenin br iz VIPa a ujedno i TV/net sa SBBa i uzmem BOX4?

Omasio sam period kad su imali 12m po 1din promocije, sad koliko vidim nude 12m 50%, plus jos 3 probna meseca za dz.
Jel postoji mozda nezvanicno bolja ponuda od njihove terenske ekipe, mada sam uglavnom vidjao SBB i Orion postere?

Takodje, da bih dobio tih 25TB na 2 godine - pretpostavljam da je najsigurnija opcija da prvo prebacim mob na O3 npr, pa nakon toga uzmem BOX4 u koji cu ukljuciti taj broj?

Eto, bio bih zahvalan ako neko ima informacije o ovakvoj kombinaciji.

Izgleda da nije jednako u svim delovima Beograda, negde najnormalnije radi 😃

Ni meni. @OZZY83, jesi li na biz paketu možda?

I ja sam. Izgleda da biz tarife imaju problem u MTS u.

Poznanica danas podnela zahtev za prenos poslala mi sliku dela uslova navodi se 1349din za omoriku 3 sa 25Tb neta do kraja ugovorne obaveze.

Prilozi

• IMG_20221004_222306.jpg
    IMG_20221004_222306.jpg
    305.7 KB · Pregleda: 84
A na portalu i u cenovniku 1599/1649...leva ruka ne zna sta radi desna

Poznanica danas podnela zahtev za prenos poslala mi sliku dela uslova navodi se 1349din za omoriku 3 sa 25Tb neta do kraja ugovorne obaveze.
I kad joj prebace broj neka pozove call centar da isključi netlimit (da joj ne naplate dodatnih 149 dinara) i da izabere da dobija račune samo na email (ako joj odgovara) što je još -50 dinara.

Da trazice to kada bude isla po eSim jer mora da se uradi prenos sa fizickom karticom.

Jel neko dobio popust na mesečni račun što je sačuvao master karticu na moj mts portalu?

Je l' može da se uzme tih 25TB ako trenutno imam Zmaja bez ugovora?

Planirao sam da pređem u A1 dok nisam slučajno video da spominjete 25TB.

Teško, sa obzirom da moras preneti broj. Svakako možeš da podneses zahtev za prenos u A1 pa da vidis kad te budu zvali pa to sto daju da li odgovara ili da nastavis u A1. Pa u nekom drugom životu

Je l' može da se uzme tih 25TB ako trenutno imam Zmaja bez ugovora?

Planirao sam da pređem u A1 dok nisam slučajno video da spominjete 25TB.
Koliko sam razumeo da je akcija samo za one koji broj prenose u mts.

A sa pripejda da predjem na postpaid,da li će mi dati 25tb?
Zvao sam 064/733 da me kontaktiraju ali nema vajde,nikako da zovu i ponude nešto...

A je l' moguće prebaciti postojeću ugovornu obavezu na drugi broj telefona koji takođe posedujem?

Kakava su ogranicenja za ovih 25TB. Jel moze to da se koristi i na racunaru preko USB kabla/hotspota ili iz rutera?

Nazad
Vrh Dno