Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li neko zna da li će ponuda Mts-a za preletače i ponudom od 25TB i zvanično da bude objavljena na sajtu?

Imam još 4 rate u Yettel-u,platio bih unapred rate,samo da iskoristim tu ponudu. A ne bih da rizikujem ako nije zvanična ponuda. Mogu ovako preko noći da se predomisle,jer je ponuda sjajna ☺️

Ako stvarno moze i pripejd da se prenese za 25tb to je odlicna fora, imam neki broj u A1 pa cu videti da ga prebacim a ovaj sto koristim na dopunu, ionako su telefoni dual sim.

Data usage monitor :)

Pozdrav
Da li neko može da mi preporuči najpovoljnijeg operatera za kupovinu novog telefona(konkretno iphone13) sa normalnom cenom tarife?
Postoji li negde dodatni popust ako se kupi više uređaja?
Hvala

Dokle će trajati MTS-ova akcija sa ovih 25tb?
Beše kada se UO obaveza raskida prevremeno, plaćaju se samo penali na razliku između pune cene paketa i snižene cene zbog UO i puta koliko meseci je prošlo od potpisivanja ugovora? 🙂

Poslednja izmena:
Tako nekako, mada svi oni vole da se prave blesavi i ne pominju to ljudima, već pokušavaju da ih prečukaju da plate preostale mesece do isteka ugovora...pa kog zeznu, zeznu.

Nekad je to jeftinije. Meni je ostao samo 1 mesec do kraja pa mi to bolje nego 400dinx23meseca

4 u Box 4 , odnosno tih 100GB sto se dobije da li mogu da se dele kao hotspot?

Мислим да могу, ја сам делио, е сад нисам сигуран да ли је из основног пакета или из тих 100ГБ.

Зашто МТС нема неке дечије тарифе за сатић смартић као Теленор?
Они имају тарифу за 250 динара, а мтс за 800.

Шта ће сатићу већа тарифа?

Зашто МТС нема неке дечије тарифе за сатић смартић као Теленор?
Они имају тарифу за 250 динара, а мтс за 800.

Шта ће сатићу већа тарифа?
Ta njihova vredi svaki dinar,samo steta sto ide iskljucivo uz satic, ja je imam, odavno istekao ugovor i nakon toga i dalje je 250 din. Cak je navedeno da moze iskljucivo u saticu da se koristi, medjutim radi ona najnormalnije i u telefonu.

Danas bio u Mts-ovoj poslovnici u knezu sa drugarom koji je hteo da se raspita oko prelaska u Mts sa VIPa kako bi ostvario 25tb pogodbost ali mu radnica u poslovnici reče da je ta akcija samo za one koji prelaze iz Telenor-a tj Yettel-a.
Da li je to tako ili je radnica loše informisana?

Ja sam bio danas u MTS i radnica je rekla da je 25 TB tarifa od 1299din mesecno aktivna. Pitao sam za brzinu interneta za tih 25 TB, jer sumnjam da je manja od klasicne, medjutim nije: 42/5.7 Mbit/s.
Moze cak i telefon uz tu tarifu. E sada, ko ce ga znati da li je ona 100% sigurna. Ja sam napisao zahtev da to sve dobijem napismeno pre potpisivanja ugovora.

Pa tako mi je rekla da je i za Omoriku brzina... Ne znqm, ocigledno nije informisana dobro.

Danas bio u Mts-ovoj poslovnici u knezu sa drugarom koji je hteo da se raspita oko prelaska u Mts sa VIPa kako bi ostvario 25tb pogodbost ali mu radnica u poslovnici reče da je ta akcija samo za one koji prelaze iz Telenor-a tj Yettel-a.
Da li je to tako ili je radnica loše informisana?
Loše informisana. Ja sam u subotu preko call centra pokrenuo prelazak sa A1. Čekam da mi stigne ugovor i kartica.

Ne zna se krsnog imena ni kod njih ni kod A1 ni nigde... SVAKI operater ima svoju pricu. Evo sad sam zavrsio razgovor preko telefona 0800100100 i receno mi je da NE MOGU da uzmem 25 TB i Omoriku 3 ako mi nije stigla SMS poruka o toj promociji, bez obzira sto zelim da prenesem broj iz A1. Samo onima kojima stigne poruka, ti mogu da uzmu 25TB. Juce u poslovnici mi zena kaze da moze ko hoce hahaha i to uz telefon. Pitam tamo mogu li telefon odmah da uzmem, kaze moze. Pitam na tel, kaze ne moze jer ste novi korisnik iako prebacujete broj. Pitam na mejl, kazu moze! Pitam u drugoj poslovnici, kazu moze ali moras 3 rate unapred. Ja vise i ne znam kako se zovem, kamoli koji paket/tarifu/telefon zelim

Ne zna se krsnog imena ni kod njih ni kod A1 ni nigde... SVAKI operater ima svoju pricu. Evo sad sam zavrsio razgovor preko telefona 0800100100 i receno mi je da NE MOGU da uzmem 25 TB i Omoriku 3 ako mi nije stigla SMS poruka o toj promociji, bez obzira sto zelim da prenesem broj iz A1. Samo onima kojima stigne poruka, ti mogu da uzmu 25TB. Juce u poslovnici mi zena kaze da moze ko hoce hahaha i to uz telefon. Pitam tamo mogu li telefon odmah da uzmem, kaze moze. Pitam na tel, kaze ne moze jer ste novi korisnik iako prebacujete broj. Pitam na mejl, kazu moze! Pitam u drugoj poslovnici, kazu moze ali moras 3 rate unapred. Ja vise i ne znam kako se zovem, kamoli koji paket/tarifu/telefon zelim
I. sto nisi uzeo kod te koja je rekla da moze?

I mom drugu je to rečeno mada u ekspozituri, da ne može sa druge mreže sem sa Yettel-a i da mora da dobije prouku.

Menadžerska posla...
Čim se ispune kvote, u prevodu - nabiju bonusi za plate, zatvoriće pristup na sistemu za akciju i to je to.

I. sto nisi uzeo kod te koja je rekla da moze?
Nema to kod nekog moze, kod nekog ne... Bitan je papir koji dobijes kada potpises ugovor. A to cemo videti sta ce da pise...
Jeste jeftinije ali je fora da oni uopšte ne kazuju ljudima da imaš izbor već im nametnu opciju koja njima donosi više para. Pa kog zeznu...
Bas tako... Zanimljiva situacija - Ja sam eto podneo zahtev da uzmem iPhone uz neku Omoriku, ali da mi omoguce da isplatim pun iznos telefona u nekom trenutku (recimo posle par meseci, ne zelim da placam 6000 mesecno i hocu u jednom trenutku da platim preostale rate za telefon). "Ma naravno, ma moze, ma 100% itd..". Ali ja uopste u to ne verujem. I evo kako se MTS ogradio u odgovoru na moj zahtev:v " Bla bla bla.................. korisnici kasnije mogu da traze da im preostale rate budu zbirno fakturisane u sledecem racunu." . Nigde ne pise da moze, da odobravaju nego da mogu da TRAZIM kasnije :). Pa mogu ja da trazim 10 iPhone-a na poklon, ali ih necu dobiti. Zato sve na papir i miran si.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno