Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Desava mi se da gubim signal cesto i generalno mi je signal slab u Zemunu. Zivim kod Teleoptika. Ima li jos Zemunaca ovde? Jesu li A1 ili Yettel bolje opcije?

Nigde baš nemaš napismeno kroz neku najsitniju tačku na ugovoru?

Šta kaže sama mts aplikacija,vidi se tu možda?
Kao sto rekoh za ugovor, ne, ugovori su tipski za omoriku 3. Nisam od onih koji misle da ce me *****ati.
Kako mislis da vidim u aplikaciji, ako sam rekao da ce mi prenos broja biti aktiviran za 7 dana?
Edit: malocas me zvali da dodjem i potpisem novi ugovor sa benefitom od 25TB.
Znaci ipak u ugovoru treba da stoji stavka benefit 25TB da znate

Poslednja izmena:
@kroki23
Možda bi bilo najbolje da slikaš taj deo ugovora gde se tačno spominje benefit od 25 TB, pa da okačiš ovde i sve nas rasteretiš sumnje 😂

Čim platim poslednji račun u Yettelu, a to će biti verovatno 2. septembra, penjem se na Omoriku :D💪

Danas sam otišao do Yettel poslovnice da ih pitam zašto mi zadnji mesec ugovora (ističe u ponedeljak 29.) naplaćuju po većoj, "punoj" ceni kad mi ugovor još uvek važi praktično do kraja meseca i treba da se naplati po istoj ceni koju sam plaćao i prethodnih 11 meseci...pravili su se blesavi i rekli da će mi biti naplaćeno više ako ne produžim ugovor. Nema šanse nakon ovoga, m'rš.

Zatim sam otišao u poslovnicu MTS-a, objasnio da sam čuo za tu Omorika ponudu, da mi za nekoliko dana ističe ugovor i da mi nije stiglo ništa preko Vibera. Rekli su mi da je tačno da se dobija 25TB koji važe sva 24 meseca, da brzina tog interneta nije ograničena i da slobodno svratim kad izmirim račun u Yettelu a oni će da pišu centrali da mi se odobri ta ponuda...

Ovo bi mi savršeno odgovaralo, pod uslovom da 4G brzina nije shit u Boru...nemam načina da proverim jer majmuni imaju samo 3G na prepaid kartici.

Da nije neko probao da dobije ovih 25TB kao postojeći korisnik sa podnošenjem zahteva za prelazak u drugu mrežu? Ako nije, ja ću uskoro biti prvi. :)

@kroki23 vidim da lihvari i dalje drže automatski aktiviranu netlimit uslugu i naravno automatski naplaćaju 149 dinara za nju. :D
Pazi na ovoj levoj strani stoji crtica za net limit, dok na desnoj 149din za punu cenu paketa. Kapiram da za mene ne vazi ta naplata, ja cu svakako cim mi aktiviraju karticu deaktivirati "uslugu".

Danas sam otišao do Yettel poslovnice da ih pitam zašto mi zadnji mesec ugovora (ističe u ponedeljak 29.) naplaćuju po većoj, "punoj" ceni kad mi ugovor još uvek važi praktično do kraja meseca i treba da se naplati po istoj ceni koju sam plaćao i prethodnih 11 meseci...pravili su se blesavi i rekli da će mi biti naplaćeno više ako ne produžim ugovor. Nema šanse nakon ovoga, m'rš.
Apsolutno ista situacija i u mom slučaju. Yettel će mi poslednji mesec ugovorne obaveze naplatiti po punoj ceni paketa. Makar samo zbog toga nisam hteo da ostanem u njihovoj mreži, a onda je jedna viber poruka donela konačnu presudu ...

Svratio u Planetu (Niš) tamo su Mts, A1 i Yetel jedan pored drugog. U Yetelu pomenuo ponudu Mts-a radnica uz osmeh je rekla: Mts je drzavna firma i to mogu.... dok radnik u A1 se pravio da ne zna i vidno namrgodjen rekao prvi put cuje za to. Hoce li uopste biti odgovor Yetela i A1 i koliko toliko adekvatan.

Zato sam više puta govori administraciji da od ove teme:

nemamo gotovo nikakvu korist. A mogla je da se izvede odlična statistika.
Džaba mi ta tema kad mi forumski softver ne da da pretražim temu po nazivu mog grada jer ima samo 3 slova...već treba, izgleda, da listam 130 strana da bih možda našao rezultat za moj grad. ***...

Svratio u Planetu (Niš) tamo su Mts, A1 i Yetel jedan pored drugog. U Yetelu pomenuo ponudu Mts-a radnica uz osmeh je rekla: Mts je drzavna firma i to mogu.... dok radnik u A1 se pravio da ne zna i vidno namrgodjen rekao prvi put cuje za to. Hoce li uopste biti odgovor Yetela i A1 i koliko toliko adekvatan.
Dobro su ti rekli.
MTS nema drugi način da privuče korisnike osim da deli po dinar i da poklanja šakom i kapom. Ova akcija odlično zvuči ali ko će realno da potroši 25TB? Samo fanatici.
Evo, možemo da se čujemo ovde za 2 godine.

Sada moraju da akcijaju, na ovaj način. Krediti su dignuti za optičku mrežu, finansije kriju na pitanje opozicije...
Ne daj bože da im se desi neki kadar kao EPSu (slučaj - pečenjara "Grčić") ... ugasili su ga momentalno. :(

Tačno. Odmah čim potpišeš, ako si u poslovnici, mogu da ti deaktiviraju Net limit. Kod mene je tako bilo, istog momenta ga ugasila u sistemu.
Takođe može i odmah da se zove korisnički ili preko chata da se to uradi.

Dobro su ti rekli.
MTS nema drugi način da privuče korisnike osim da deli po dinar i da poklanja šakom i kapom. Ova akcija odlično zvuči ali ko će realno da potroši 25TB? Samo fanatici.

Sada moraju da akcijaju, na ovaj način. Krediti su dignuti za optičku mrežu, finansije kriju na pitanje opozicije...
Ne daj bože da im se desi neki kadar kao EPSu (slučaj - pečenjara "Grčić") ... ugasili su ga momentalno. :(
A koji nacin imaju drugi da privuku?

Dobro su ti rekli.

Hm, šta, samo 25TB neta? Malo je to :D Flat je flat, kačio sam screenshot u temi A1 postpaid paketi. Ali je mts znatno sporiji u odnosu na A1, na većini lokacija skoro duplo, jer imam obe kartice u telefonu pa često radim uporedni speed test.
Screenshot_2022-08-24_225546.jpg

Da nije neko probao da dobije ovih 25TB kao postojeći korisnik sa podnošenjem zahteva za prelazak u drugu mrežu? Ako nije, ja ću uskoro biti prvi. :)
Probao ja, pre ove akcije podneo sam zahtev za prenos broja, nudili mi O3 za 1200din i O3 sa 53gb za 1600 din, prihvatio ovaj od 1600 din i posle 2-3 dana izbacili akciju 25tb za preletace, nisam potpisao ugovor i danas me zvali da vide zasto nisam potpisao i da li da salju ponovo, trazio sam 25tb za 1300 din ili tih 53gb za 1300din, kalsika nista od toga jer sam vec u sistemu, na kraju sam dobio informaciju da svakog meseca menjaju ponudu i da se javim posle 1-og. Ako podnesem zahtev za prenos broja nece me zvati i toliko.

Meni uskoro ističe ugovor, podneću zahtev i tražiti isto nešto od ta dva, pa ću javiti ovde kako je prošlo.

Zatim sam otišao u poslovnicu MTS-a, objasnio da sam čuo za tu Omorika ponudu, da mi za nekoliko dana ističe ugovor i da mi nije stiglo ništa preko Vibera. Rekli su mi da je tačno da se dobija 25TB koji važe sva 24 meseca, da brzina tog interneta nije ograničena i da slobodno svratim kad izmirim račun u Yettelu a oni će da pišu centrali da mi se odobri ta ponuda...

Ovo bi mi savršeno odgovaralo, pod uslovom da 4G brzina nije shit u Boru...nemam načina da proverim jer majmuni imaju samo 3G na prepaid kartici.
Ne znam kakvu prepaid karticu imas (mozda je mnogo stara) ali ja na prepaidu vec neko vreme u Beogradu imam 4G+

Odem u poslovnicu da promenim tarifu sa zmaja na moravu 150, kaze ne moze da se promeni tarifa mora da prodje 3 meseca od poslednje promene tarife.
Nisam menjao tarifu 3-4 godine.
Fora je sto su oni sami mene prebacili sa starog zmaja na novog zmaja i to je u sistemu zabelezno kao promena tarife
Sto dalje implicira da me teraju da placam 1850din 3 meseca
Sto dalje implicira da cu sad pozvati korisnicku skuzbu i ako mi ne promene tarifu odoh ja iz mts

Nazad
Vrh Dno