Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Majka je dobila ponudu sa tom promocijom od 25 tb za Omoriku 2 od 1300din, istikao joj je Yettel.
Yettelov pandan ovoj ponudi je najslabiji Total paket od 1800 din. Jel moguce izboksovati u poslovnici da budu bar konkurentni sa cenom, posto ona ne bi menjala provajdera ako bas ne mora a visegodisnji je korisnik.
Iz nekog razloga u zgradi u kojoj zivimo MTS cesto gubi signal (meni je druga sim kartica u tel. MTS i cesto vidim gore da gubim signal).
A1 daje istu ponudu kao i MTS pa je i to opcija ali nemam pojma kakva je pokrivenost ovde u zgradi a nemam sad nesto vremena da eksperimentisem sa prepaid karticom.
Ova MTS ponuda je odlicna samo kada bi resili taj signal

U poslovnici yettela ne, ali telefonskim pozivom Yettelove službe za brigu o korisnicima, može se dobiti 50% popusta na Total 5, što je manje od 1 300 rsd. Samo treba tražiti da pozovu iz te službe, radi ostanka u mreži. Može se verovatno dobiti i još koji GB pride.
Ali, stvarno, kako to može konkurisati ovoj MTS promociji Omorika 3 sa 25 TB?

Jel jos uvek stari operater zove da proba da privuče nazad one koji podnesu zahtev za prelazak kod drugog operatera?
1299din za 25TB/24meseca (prosek bi bio 1050GB mesecno ako se pravilno rasporedi) je ultra povoljno. A1 operateri mi u ovom trenutku ne nude nista povoljnije od cenivnika sa sajta.
U ponedeljak mi istice UO sa moćnom tarifom kojan m je poskupela u odnosu na prethodni period pa bih umesto 1499 sa novom UO placao 2199 za isto sto sad imam.

Da. Ovi u Yettelu obično zovu, kada počne procedura prenosa broja.

Jel jos uvek stari operater zove da proba da privuče nazad one koji podnesu zahtev za prelazak kod drugog operatera?
1299din za 25TB/24meseca (prosek bi bio 1050GB mesecno ako se pravilno rasporedi) je ultra povoljno. A1 operateri mi u ovom trenutku ne nude nista povoljnije od cenivnika sa sajta.
U ponedeljak mi istice UO sa moćnom tarifom kojan m je poskupela u odnosu na prethodni period pa bih umesto 1499 sa novom UO placao 2199 za isto sto sad imam.
Hoćeš li da pređeš u MTS 25TB? Ako kreneš u tu priču javi jel stvarno 25TB

^pa nemam nekog izbora. Dok mi A1 ne ponudi nesto bolje (očigledno dok ne podnesem zahtev za prelazak), ja imam sledece opcije:
1. da ostanem na A1 sa novom ugovornom obavezom 24m i da biram nesto iz zvanicnog cenovnika. Moćna tarifa bi me koštala 2199 dinara sa 1024GB tokom tog perioda. Druge tarife su bez veze jer imaju promociju neogranicenog neta prvih 6 ili 12 meseci a posle 3/5/15GB sto je meni em malo em skupo (5gb je 1599 a 15gb 1999 din).

2. Da pređem u yettel gde su paketi slični - dakle glupo bi bilo prelaziti radi iste stvari.

3. Dapređem u mts na omorika 3 paket i kao "preletac' dobijem bonus dobrodoslice 25TB sto kosta mesecno 1299 dinara. Ovo pod uslovom da se 25TB trosi tokom celog perioda, sto mi je sinoc rekao I njihov operater.

Ne vidim da bilo sta moze da parira ovakvoj ponudi. Samo me brine sto ne znam kakva im je mreza. A1 je za moje potrebe bio odlican, na mestima gde se ja krećem.

@giovanni , @Милисав
U A1 se završavaju trenutne promocije 24.08. Biće nešto novo, verovatno od 25.08., neke nove promocije i akcije za jesen. Za yettel isto važi. Mts je u ovom delu, za "preletanje", malo požurio sa promocijom svoje Omorike 3. Treba sačekati kraj avgusta i pocetak septembra, ne uletati u standardni aktuelni cenovnik i ponude provajdera, makar platili taj deo više, par nedelja, van ugovorne obaveze i videti šta se nudi za nastupajuću jesen.

Da li je neko uzeo ovaj paket? Interesuje me da li može da se šeruje net? Koliko se sećam preko a1 oni paketi neo neo ne može hotspot, ili sam loše informisan

Mislim da kod tih stvarno neograničenih paketa(neo neo) postoji neko pravilo da ne može da se koristi kartica za ruter ili za deljenje preko androida (sto je opet korišćenje kao u ruteru) 100% vremena ili većinu vremena. Ali, svakako nije apsolutno nedozvoljeno. Ali kod ograničene količine podataka, bilo to 1TB ili 25TB, ti ih imas na raspolaganju i možeš odmah da ih potrošiš (u teoriji), ili da ih razvučeš na mesece i godine. Dakle, trebalo bi da se računa ta maksimalna dozvoljena potrošnja i da su obezbeđeni kapaciteti da se ona troši u količini kako je ugovoreno, bez obzira na način.

I ja sam dobio por na viber od mts-a za prenos i 25TB. Broj mi je u Yettel-u, a ističe ug.obaveza u junu sledeće godine.

Pisao sam A1 i pitao ih da li mogu nešto slično ili dosta manje da ponude, kažu mogu fazon 6-12 meseci ovaj neo za 1999 din. Pošto mi istekao ugovor na jednom broju, odmah sinoć sam pisao MTS-u da bi prešao zbog tih 25tb. Odgovorili mi, kažu da očekujem poziv

Poslednja izmena:
To isto nameravam da uradim i ja, ali da pređem sa Yettela. Napiši ovde sve kako je bilo.

Pozvah danas MTS za prebacivanje broja kod njih uz 25tb neta sve za 1299 din. Pristao sam na seobu broja, i kažu sada dalje sve oni rade

Da. Tako pise i A1 na svom sajtu kod prenosa broja u njihovu mrežu. Uvek novi operater obavlja posao za korisnika. Korisnik samo u tom trenutku treba da ima izmirene sve dospele obaveze prema bivšem operateru.

Koji pacenici rade u tom mts
Da privuku korisnika 25tb za 1399
A meni da ostanem ne daju zmaj po 1200din

🤣🤣 istina ali ne za 1399 već za 1299.
A tako je u svakoj mreži gde jesi, i meni vip ništa ne daje ta obnovu

Cekam da se vratim sa odmora da ih nazovem da se porazgovaramo malo

Koliko li daju rominga u tom paketu za zonu ?
6TB? 😂

Cekam da se vratim sa odmora da ih nazovem da se porazgovaramo malo

Koliko li daju rominga u tom paketu za zonu ?
6TB? 😂
Na mtsu si siguran da nisi uopšte siguran 😁. Aj bas cu ih zvati ovih dana, imam dva potencijalna yettel broja koja bi se mogla prebaciti da malo rasteretim mrežu. Vec prekida zvuk kad se gleda TV u kući...

Potpisah danas, na ugovoru ne piše ništa o 25TB doduše to mi je i rekla ona devojka iz call centra da su ugovori tipski i da se svima šalju isti a ponuda je kod njih u sistemu i biće mi vidljiva kada me prebace kod njih. Videćemo. Ne znam koliko sada traje taj prelazak i od kada sam ja njihov

Navodno ne traje duže od 7 dana (ili 5 radnih dana). A to da će TB biti vidljivi "u sistemu", verovatno misli na mojMTS aplikaciju i njihov sistem, a ne na kristalnu kuglu? 😉

Bio u poslovnici, opušteno se dobija 25tb naredne 2 godine ugovorne obaveze uz Omorika 3 za 1299din. Za one koji prenesu broj.
Jedino ne znam da li se ti TB mogu serovati i trositi putem hot spota?

Bio u poslovnici, opušteno se dobija 25tb naredne 2 godine ugovorne obaveze uz Omorika 3 za 1299din. Za one koji prenesu broj.
Jedino ne znam da li se ti TB mogu serovati i trositi putem hot spota?
Puna brzina il' se prave ulavi kao oni iz A1 (a i Yettela) pa ograničavaju brzine neta paketima...?

Puna brzina il' se prave ulavi kao oni iz A1 (a i Yettela) pa ograničavaju brzine neta paketima...?
Nemoj se brinuti. Ionako je vec spor mts. Pre mesec dana sam bio aktivan na mts hot spotu i to na pro uređaju. I bogami sam osetio i tad opterećenje na mreži. Jos nikakva gužva nije bila... Tako da kad krene ovih 25 TB da tuče nema sta da ograničavaju vise 😁...

Uzeo sam bez uredjaja, ne znam da li moze sa uredjajem.
Sto se tice brzine, teta iz prodaje, klasika, drzavna sluzba, pola osnovnih stvari nije znala da mi objasni, tako da to nisam saznao, srecom pa mi sama brzina nije toliko bitna, koliko kolicina. U ugovoru se nigde dodatak od 25TB ne pominje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno