Ne mora da se plati fre
Samo uz freepaid dobijas 100 gb, a posle 29 dana uzimas bilo koji paket sam da ostanu tih 100 gb@Sku11e. Najbolje pozovi njihov korisnički centar (0677 1234) i ako nećeš freepaid, tako im i reci - da hoćeš samo da preneseš broj. Svakako možeš i kasnije sebi da uplatiš freepaid ako budeš želeo. Jedino ih pitaj da li i u tom slučaju dobijaš 100GB na poklon.
Podneo zahtev za prenos u A1...Pregovarajući ili tražeći prebacivanje na drugu mrežu?
Imaš temu ovde na forumu zove se mts VoLTEOd juče na telefonu stoji ikonica volte, nisam znao šta je to pa ukucao, glas preko lte. Jel to neka promocija ili šta, omorika u boxu.
Aha evo ga
Da li je moguće, koristiti običnu Sim kartu Razgovori/net, za mobilni net ,preko usb modema, ili mora da se uzme isključivo net kartica?
*** to mi zvuči kao nerealno dobra ponuda.Nakon zahteva za prenos broja u A1, zvali brata, davaju mu omorika 1 sa 50 GB neta za 1400 rsd.
Ali može majka da kaže da pozovu tebe. U mojoj porodici svi uvek preusmeravaju te pozive ka meni - "pozovite mog supruga/tatu, on je vlasnik broja i on odlučuje o tome".Planiram nesto da izboksujem za kevu tipa O1 za 999, hocu da podnesem zahtev za prenos broja,medjutim ako pozovu iz Mts-a nesto da ponude,oni ce zvati nju na taj broj,bez obzira sto nije broj na njenom imenu,a ona nema pojma nista o tome i sigurno se nece cenkati, jel postoji mogucnost da se stavi neki drugi kontakt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari