Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Jel može nekako da se otkaže pretplata i ceo broj da se ugasi a da se ne ide u poslovnicu (ugovor je istekao)?

Jel može preko aplikacije ili mejla da se to uradi?
Osoba se odselila iz Srbije, pa lični odlazak nije opcija.

Moraće ovlašćenje onda. Probaj preko mail-a da im objasniš situaciju pa možda i uspeš nešto.

A ovlašćenje mora da bude overeno u Srbiji uz prisustvo oba lica...

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

posto me nadalje nisu zvali, a UO je istekla, napisao sam im mail sa predlogom nove UO za m2, na osnovu ponude od 700rsd koja je skoro pominjana i ovde. Posto verujem da ce taj mail biti procitan kao jutarnji vic preko dorucka (pogacice sa cvarcima garant), i da ce ga baciti u spam, koja je procedura za podnosenje prelaska broja u drugu mrezu, posto ih izgleda samo to prebacuje u radni rezim?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
update .. zvali su danas, ponudili 2 meseca po dinar za novu uo, sto nisam prihvatio. kad budem stigao ici cu da podnesem zahtev za prelazak, pa cemo videti.

bas si optimista ako mislis da ce prevod da prodje :D
mislim da kod notara moraju oba lica da budu, za kola npr mislim da moraju.

bas si optimista ako mislis da ce prevod da prodje :D
mislim da kod notara moraju oba lica da budu, za kola npr mislim da moraju.
Може се завршити све у нашем конзулату, тако је барем било, у присуству оног ко даје пуномоћје а не и оног који је пуномоћник. Са пуномоћјем може пуномоћник да завршава све што је потребно. Савет је да се у то пуномоћје наведе све што би могло да устреба, да се за сваки случај не би морало радити сваки пут ново пуномоћје и додатно свако плаћати. Коштало је око 70€.
У том случају нису неопходни нити преводи нити нотари.
Једино уколико се и ова процедура није променила у протеклих годину, две.

Poslednja izmena:
Jednostavnije da ćuti i plaća mesečnu tarifu [emoji26]

Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka

Hvala svima na odgovorima.

Kozulat ćemo ostaviti kao plan B :)

Palo mi je na pamet prebacivanje na prepaid kod isto operatera. Kako se to radi, jel potrebno lično ili može nešto preko aplikacije, poziv...?

Zahtev za prebacivanje na drugog operatera zahteva lični odlazak kod tog novog operatera, zar ne?

Za prelazak na prepaid mora lično, preko aplikacije možeš da promeniš paket na najjeftiniji.

Ne znam da li postoji posebna tema za Box paket. Nisam uspeo da je pronađen, a ima smisla možda da se o tome piše i ovde - Box obuhvata i mobilni.

Interesuje me koliko su ljudi kod njih uspevali do sad da iskamče meseci za dinar? Na sajtu im stoji kako daju 12 meseci za nove korisnike, a starima ukratko šipak. Barem ako se radi po PS-u. Hipotetički, ako bi neko kod njih odjavio celu uslugu, pa je opet prijavio, isto bi dobijao tih 12 meseci, pa mi nekako logično da može od njih da se izvuče barem 10?[emoji848]

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

za par dana sam potrosio 1.38gb neta po data usage-u telefona,od toga viber 500mb.
imam paket omoriku 1 gde je viber besplatan, 6002mb koliko imam neta za ovaj mesec ostalo mi je 4613mb.
po tome gledano viber nije besplatan vise...
jel ima neko isti problem da mu viber skida internet iako stoji da je besplatan?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rekli su mi da će me zvati radi dogovora.
Moje pitanje je, da li nude par opcija ako ne prihvatim prvu ili samo jednu imaju i to je to?

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Pitaš, probaš ako ti ne odgovara prva ponuđena.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Mogu li uzeti tel bez ugovora?? Ili posto imam KT ugovor bar na njega ?? Ne vidim cene na sajtu van postpaid tarife, tj regularnu cenu bez ugovora

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ladno su digli cene telefonima na postpaid paketima. Lol. Ne kapiram ove iz mts-a uopšte

Imam problem sa 4g internetom u mts mrezi iako je signal dobar.

Desava mi se sa ujutru imam bas dobar protok do negde 9 sati oko 40mb/s, a posle toga padne evo sad je 4mb/s.

Do cega moze sa bude to, i ima li kakvo resenje?

Isticao matorom ugovor i pošto nisu hteli ništa dodatno da daju ja podnesem u vipu zahtev za prelazak. Donese poštar iz vipa neke papire, mislim da je zahtev za prelazak i neku prepaid karticu. Matori to potpiše i ovi odmah popodne zovu i daju 3 meseca po dinar. Ja to prihvatim i pitam treba li sada nešto da otkazem kod vipa, oni kazu ne treba nista, dobices samo sms da je prenos odbijen i to je to. Dodje sms odmah nakon toga.

Moje pitanje je da li zaista ne treba da javim vipu da sam odustao od njih?

Pa i nisu se nešto pretrgli. Meni to dali i ovako pa sam odbio a kad sam ih pitao da li može Omorika 1 za 1000din onda povuci potegni, to ne može. Ćao.

Nudili su mi omoriku 1 za 999din ili 3 meseca gratis sa punom cenom, pošto sam uzeo tel.

Hoću da promenim tarifu iz mts aplikacije, sa Morave2 na Zmaj, nisam pod ugovorom. Nije mi jasno koju cenu Zmaj tarife plaćam? Na ovom screenshotu iz mts aplikacije piše 1499din a na sajtu 1049 ako ide bez ugovora.
f3739e0312f93459c621f04bae3843d7.jpg

To je cena tarife sa telefonom. Mada zaista deluje konfuzno, jedna tarifa 3 cene, još postave najveću.

Nemaš telefon preko mts-a, nemaš ugovor, ide cena koja je na sajtu. 1049 rsd.

Pa to i mene buni,sa njima se nikad ne zna. Samo su mogli da dodaju još jednu rečenicu koja objašnjava to.
Samo još jedno pitanje, ako sad promenim tarifu, da li gubim sve minute koje imam i dobijam samo te iz nove tarife ili mi ostaje to? Imam nekih 200min pa da ne propadnu.

Juce mi istekao ugovor, da l' da ih kontatiram nekako, ili da odem odmah kod drugog operatera da podnesem zahtev za prenos i cekam da se jave...ako se jave?

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

pisali smo o tome bas skoro ovde u temi pogledaj postove sa kraja decembra ... mebi je isto istekao, zvali su me da ponude neku sicu, nisam pristao i sad sam bez UO ... niista strasno ;)

Juce mi istekao ugovor, da l' da ih kontatiram nekako, ili da odem odmah kod drugog operatera da podnesem zahtev za prenos i cekam da se jave...ako se jave?

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

Позовеш 064733 и реци да хоћеш да продружиш уговор, али хоћеш и неке погодности. Унеће твоју жељу у систем и неко ће те позвати кроз пар дана.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Sta se desava sa ukinutom KT tarifom kad istekne ugovor??

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Nastavljaš da je koristiš bez ugovora dok ne pređeš na neku od aktuelnih tarifa.

Nazad
Vrh Dno