Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ko je uzeo ovog meseca ili proslog nove tarife (tada nove, sutra vec stare) i dobio popust kao sto je cena O1 za O2 ili 3 meseca po 1 dinar i slicno, recimo +1GB neta ili dupli net, dakle bilo koje povoljnosti mimo osnovnog paketa (kroz pregovaranje-cenkanje ostvarene) ĆE DA IH IZGUBI AKO PROMENI PAKET, vodite racuna o tome.

Poslednja izmena:
Evo, "ekskluzivno" 12 sati ranije
12f3b06e80532cb44aedb0920d3564d3.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ја се пре сат времена пребацио на Оморика 1 а био сам Морава 3, у децембру потписао уговор. Звао и телефоном све завршио.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Uf, dobro sto sam produzio ugovor pre neki dan. Da sam cekao ove cene, eto mene kod drugog operatera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sta drugo ocekivati od Lelekoma, sramota samo su digli cene, ocekujte sad i ostale da prate njih.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

Meni danas bio postar i potpisao ugovor O1 :)
Hvala kolegi @sarulja91

Sent from my LG G4 using Tapatalk

Pa vise se isplati onda(ko ima dva slota za sim) u jednom slotu neki jeftin paket ili kakav god samo za pozive,a u drugom pripejd Telenor sa dopunom samo za net po potrebi, soma dinara 10GB/1 mesec.

Screen Shot 2019-01-31 at 12.21.10 PM.png

@sarulja91, koliko je pouzdan ovaj info ?

Poslednja izmena:
Sada Morava2 i O1 nemaju nikakvog smisla pored neo2 ili intarife. Mada sve mi se čini da će i Vip uskoro da poveća cene paketa, nije uredu sa njihove strane da ne isprate konkurenciju.

Pa vise se isplati onda(ko ima dva slota za sim) u jednom slotu neki jeftin paket ili kakav god samo za pozive,a u drugom pripejd Telenor sa dopunom samo za net po potrebi, soma dinara 10GB/1 mesec.

Pogledajte prilog 264887

Navodio sam već svoj izvor. Jedna bliska radnica Telekoma mi je prosledila na mejl šta su oni dobili. Ja sam vam samo izdvojio cenovnik.

Pozdrav
Uslovi za Box4 ostaju do 31.marta?

Pogledajte prilog 264887
Sta, kao svima treba 10GB?;) Sem vas glasnih na forumu, ja NIKOGA ne znam da koristi blizu toga, cak jedva znam ljude da predju 1GB, uz >100 millenials ispod 30, pa i dosta rodjaka oko 20.

Nemojte da reklamirate providere, nadjite nesto u zivotu osim drustvenih mreza :D

Kako da kopiraju MTS, BTW? Pa drugi su poskupljivali godinama dok je MTS jedini omogucio da oni sa manjom plateznom moci mogu jos nesto i da priuste. On je druge ispratio.
Tln je skoro poskupeo, da bi mogao da "da popuste do 15.000", a VIP ce poskupeti kroz 3 meseca (ne smeju brzo da ne ispadne oligopol ocigledan), da bi mogao kao da da vece popuste :D
Mislim - deja vu :)

@alfaunits, ne sviraj ! To ako ti sedis u toploj fotelji uz Wifi i peglas kucni net drugo je nesto, mani tu pricu :smoke:

@seizmos ne kalkuliši, rekoh ti pre nekoliko strana ako ti neka tarifa odgovara uzimaj... imaš trenutno o2 akciju 1500 din sa net limitom prosečno omorika 2... od sutra za te pare o1 bez net limita... :D

@stopke, da u pravu si, tako ce i biti, moram onda slomiti na jednu od pomenute dve.

Не верујем да ће мтс да поскупи а остали наставе са старим ценама, иначе одоше сви. Ја ћу да завршим са овим што имам средином лета па ако се изједначе, онда опет узимам О1 а ако не поскупе, свакако ми се не исплати О1 за 1.499 ако вип и даље нуди слично за 999.

Ovi su definitivno rešili da unište telekom, ili su se dogovarali između sebe. Soko tarifa je po ceni i sadržaju odstupala od premium tarifa kod telenora i vipa, sa novim cenama i izmenama u tarifama, mts se samo da kažem prilagodio telenor premium paketu, koji takođe ima max 100GB.

Postoji li podatak koja je procedura posto mi je pre 3 dana istekla UO kako najlakse da se odjavim sa MTS-a, prakticno nemam UO, da li moram prvo da izmirim racune do sad, mislio sam da uzmem kod vipa intarifu, vrsi mi posao za to sto mi treba, pa da mi ovamo ne tece ovo, dajte neki hint ?

Vip intarifa bez uređaja:
300
Minuta ka svima
Neograničeni čet
10 GB
Za surf

999 RSD
Mesečna pretplata

A dobro nije sve tako crno, O2, O3 i Soko su u nekim varijantama i pojeftinile.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

^pa to je ono najgore, mi sada placamo sto neki mnogo trose...
Mislim to vec 10 godina i vise ide u tom smeru, ne treba da se prihvata ;)

Gledaju da što više ljudi privuku na box 4, jer boxovi ostaju sa uslovljenim tarifama ali sa starim cenama (u sklopu cene boxa).

Da, definitivno gledaju da izvuku da ljudi koriste što više usluga. Tada daju popuste i razne pogodnosti.

Gledajući nove tarife deluje mi da su napravljene za nove telefone i cene koje će biti uz njih, kako bi ostali najpovoljniji u većini slučajeva.

Videćemo šta će VIP od sutra nuditi.

Odakle ti ideja da je mts najpovoljniji za telefone? A Vip od sutra nece nista nuditi posto im trenutna ponuda vazi do 19.02.

Sto se novih tarifa tice, ja sam ocekivao i gore, ovako je Morava 2 u stvari mix Morave 2 i 3, Omorika 1 ista, 2, 3 (pogotovo 3, duplo vise GB), pojeftinile (s uredjajem), Soko 10x manje interneta a cena 25% manja...

Poslednja izmena:
Mene zanima samo jedno da li oni stvarno nemaju kapacitet da ponude normalne tarife sto se tice interneta?

@antena, pogledaj broj prodatih uredjaja godisnje, videces da ne predstavlja veliki procenat prodaje.

@zarko, naravno da imaju, ali ako ih ponude, konkurencija ce se zaliti Strazburu (ili kome vec, bez sale)

Imaju nego neće, sto bi to radili. Ovako postepeno povecavaju kolicinu interneta i tako mogu da cede korisnike nekoliko godina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako se sada online odradi produžetak, računaju li se današnji uslovi, or not?

Edit - jesu li oni skinuli sa sajta O2 po ceni O1 prvih 12 meseci promociju?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno