Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ok, ako sam dobro ispratio clana sto je postavio nove cene ce biti nepovoljnije za mene konkretno.
Omorika 1 ce da ode na 1500 umesto sadasnjih 1100 din.

Ja sam potpisao pre oko mesec dana za Omoriku 2 bez uredjaja pa sam skontao da mi ne treba toliki interenet iz razloga sto su nam u medjuvremenu uveli flat protok, e sada ja bih se spustio na Omoriku 1 medjutim na sajtu jasno pise : ''Da li mogu da pređem na nižu tarifu od one koju imam u toku trajanja ugovorne obaveze?''

''Ukoliko tokom trajanja ugovorne obaveze pređete na tarifu sa višom mesečnom naknadom, nakon 90 dana korišćenja tarife možete da pređete na tarifu sa nižom mesečnom naknadom, ali ne postoji mogućnost prelaska na tarifu sa nižom mesečnom naknadom od inicijalne koju ste izabrali prilikom potpisivanja ugovora.''

Medjutim ja kada odem na ovoj aplikaciji MTS centar nudi mi pod promenom tarife preporucenu tarifu Omorika 1 i stoji : ''neograniceni minuti, SMS i 3GB u Srbiji i 100 minuta za m:tel mreze. Mesecna naknada 1999 ili 1099 din uz ugovor sa popustom na tarifu.'' Ispod pise aktiviraj.

E sada kako mi ovo stoji aktiviraj ako pise da ne moze da se ide na tarifu ispod na njihovom sajtu ? Mislim ako dobro kontam danas je zadnji dan da predjem po starim uslovima i cenama ako je uopste moguce ??

Pa zato i kazem,uporedis njihov i nas standard,daleko bolje uslove imaju..nase tarife i ono sta nude su provokacija i sto se kaze nasli pa zasli,sva tri nasa operatera..Na primer ti i zena prijavite dva broja na paket i to se placa 65$,imas sve neograniceno kao i internet,stim sto moras da uzmes i dva telefona da odplacujes na 24 meseca..Dva telefona mesecno 80$..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

E sada kako mi ovo stoji aktiviraj ako pise da ne moze da se ide na tarifu ispod na njihovom sajtu ? Mislim ako dobro kontam danas je zadnji dan da predjem po starim uslovima i cenama ako je uopste moguce ??
Писало је и мени свашта под препоручена тарифа али ако кликнеш на активирај, нестаће све тарифе испод О2. Зато се и потписује УО за најмању тарифу па се по потреби мења.

Imam prijatelja koji koristi VIP vec godinama i ne zali se na njihov signal, videcu.
Mada meni nije prioritet net, ima wifi na svakom koraku.
Ako bude ovakva promena paketa, ispasce NEO2 povoljniji i za mene i za zenu.,).
Kad uradim matematiku bolje je 2x NEO2 nego M3+O1.
I meni je bio odlican do pre koji mesec. Iako ne zivim u Nisu, dovoljno sam cesto tu da mogu da primetim da ne radi ponegde.

Nije to strasno, daleko od toga. Ali proveri za svaki slucaj. Mada, kako su poceli, mozda im ljudi poraskidaju Kucni net, i onda se rastereti mreza ;)
Kazem, 3Gom sam zadovoljniji sada nego ranije, voice mi je uvek bio odlican, ali sada i net dise (verovatno je dovoljno ljudi preslo na 4G). Za 3G mislim i Nis i NS i BG, i usput putem.

Ne mogu više da se pogledaju stare tarife koje šta uzo uzo je.
Poštovani korisnici,

Trenutno radimo na unapređenju sistema. Stranica će uskoro biti dostupna.

Hvala na strpljenju i razumevanju.

Ја сам пре месец дана потписао Морава 3, пошто пратим овај форум видео сам да је данас задњи дан да пређем на Оморика 1 по старим ценама, што сам и урадио. То сам све обавио за 5 минута преко телефона док сам чекао код зубара. Остају ми бенефит које сам имао са Морава 3. Да, речено ми је да се могу вратити на нижи стари основни пакет тек после три месеца.
Можда још није касно да неко пређе на већи пакет.
Мени Оморика одговара само из разлога што могу звати Босну. Моји кад зову деду у Босну преко сбб није испод 300 динара на претплату. Босна је из неког разлога у 4 зони.
Ok, ako sam dobro ispratio clana sto je postavio nove cene ce biti nepovoljnije za mene konkretno.
Omorika 1 ce da ode na 1500 umesto sadasnjih 1100 din.

Ja sam potpisao pre oko mesec dana za Omoriku 2 bez uredjaja pa sam skontao da mi ne treba toliki interenet iz razloga sto su nam u medjuvremenu uveli flat protok, e sada ja bih se spustio na Omoriku 1 medjutim na sajtu jasno pise : ''Da li mogu da pređem na nižu tarifu od one koju imam u toku trajanja ugovorne obaveze?''

''Ukoliko tokom trajanja ugovorne obaveze pređete na tarifu sa višom mesečnom naknadom, nakon 90 dana korišćenja tarife možete da pređete na tarifu sa nižom mesečnom naknadom, ali ne postoji mogućnost prelaska na tarifu sa nižom mesečnom naknadom od inicijalne koju ste izabrali prilikom potpisivanja ugovora.''

Medjutim ja kada odem na ovoj aplikaciji MTS centar nudi mi pod promenom tarife preporucenu tarifu Omorika 1 i stoji : ''neograniceni minuti, SMS i 3GB u Srbiji i 100 minuta za m:tel mreze. Mesecna naknada 1999 ili 1099 din uz ugovor sa popustom na tarifu.'' Ispod pise aktiviraj.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Ja sam upravo izvrsio promenu tarife sa Omorika 2 na Omorika 1 i pisalo mi je uspesno ste izvrsili promenu tarife... Dobio sam i SMS potvrdu !

Čisto radi poređenja a i da ostane sačuvano novi cenovnik koji je postavio kolega sarulja91 i stari da se može lakše uporediti.
Novi
EVEBvPn.jpg

Stari
V0EmL4n.png

Kako se bese proveravaju onih 10gb za yt?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Po ovim cenovnicima sad , novom i starom , uporedjujem , ispada da je paket Omorika 2 koji i ja koristim jeftiniji 300 dinara cini mi se nego sto mu je do sada bila cena , ako se ne varam ?

Da li se onaj 1GB interneta za online kupovinu vidi odmah nakon resetovanja stanja 1. u mesecu? Trebalo bi da imam +1GB, ali trenutno stanje pise samo 12288MB za O2...

Po ovim cenovnicima sad , novom i starom , uporedjujem , ispada da je paket Omorika 2 koji i ja koristim jeftiniji 300 dinara cini mi se nego sto mu je do sada bila cena , ako se ne varam ?

Da ako si uzimao i aparat uz ugovor. Skuplji je ako nisi uzimao aparat. S druge strane smanjiše internet u O2 sa 6 na 5 GB.

A ja sa telenora u aprilu prošle godine iskoristih akciju i pređoh na mts za 102 GB. Takve akcije ko zna da li će ikada više biti...Ima do aprila sledeće godine svašta da se desi. Možda i telekom prodaju.

Ima 100gb u Box4 mogucnost.
Mada 100gb... previse za fon :)

Antena, find sources. Ne mesaj prosek i prosecnu.

Realno jeste. Mada je ok sto tih 100 gb moze 2-4 broja da dele.

Sent from my iPhone using Tapatalk

... to je BRUTO. Zato ne valja verovati pricama.

ON topic: Sem gledanja u Data Usage ne moze onih 100GB iz Box4 da prate ostali brojevi?
Alfa rekose mi da moze na *797*97#
Aj proveri pa javi.

I ko je rekao da je 100gb mnogo za telefon. [emoji16] Ovaj YT Vanced prozdire MB, a ja se cudim kako sam tako brzo trosio 3gb iz O1 paketa.

Rekli su da samo moze preko broja koji je vezan za Box paket i provereno moze iskljucivo preko njega, a kod pridruzenih brojeva se prikazuje samo onaj dodatak za aplikacije :)

Poslednja izmena:
Kako funkcionise onaj neogranicen internet za aplikacije na Omorici 2, da li se prvo potrosi tih 5gb iz paketa?

Off topic obrisan bez nagradnih poena, sledeći će biti nagrađen.

Objavili su ovi iz MTS-a novu ponudu koja je :wall: Tacno je sve ono sto je neko vec objavio... Nonsalantno su digli cene paketa, Omoriku 3 pojacali netom, Omoriku 2 skratili za giga, a Soko tarifu su totalno obogaljili, ni manje ni vise skinuli su 900Gb mesecno a digli cenu :trust: Mislim da je vreme za Telenor definitivno

Jesu li ukinuli Net limit opciju od danas?

Ma, umeju oni da nešto promene, a ne ažuriraju na sajtu. Zato i pitam, da li ih je neko lično pitao u poslovnici ili nekim drugim putem. Svakako hvala na odgovoru.

Ja ne mogu da verujem. A ženi trebao da produžim ugovor. Ima Miks XL. Kakva je situacija ako ne obnovi ugovor. Da li joj se naplaćuje i dalje tarifa sa popustom. Plaća 1000 din trenutno (ima 2GB/600min). Njoj dovoljno a ne bi da plaća više od 1000 mesečno. Promena operatera nje opcija.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem. A ženi trebao da produžim ugovor. Ima Miks XL. Kakva je situacija ako ne obnovi ugovor. Da li joj se naplaćuje i dalje tarifa sa popustom. Plaća 1000 din trenutno (ima 2GB/600min). Njoj dovoljno a ne bi da plaća više od 1000 mesečno. Promena operatera nje opcija.

Plaćaće 2000din
Što promena operatera nije opcija, zbog signala?

Ćaletu ističe ugovor za neki dan, a nije produžio nažalost po starim paketima.
Da li postoji neka opcija sa nekih 300min, net nebitan, 512mb npr je sasvim dovoljno, za neku cenu do 800din? Bilo koji operator.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jel realno da posle toliko postova na tu temu pitas to pitanje ?

Ćaletu ističe ugovor za neki dan, a nije produžio nažalost po starim paketima.
Da li postoji neka opcija sa nekih 300min, net nebitan, 512mb npr je sasvim dovoljno, za neku cenu do 800din? Bilo koji operator.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

in tarifa jedino...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno