Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

In tarifa je 1000. Za osamsto imas Sigurica Plus (ugovor 2 god, bez telefona) u Vipu. Imas 400MB i max 400 min. — 4000 din kredita koji se trosi na minute (10din), SMS (2din) i MB (1din/MB).

^In Tarifa mu se uopste ne uklapa, 1000din + SMS nema + moze prekoracenje.
Nema takve ponude izgleda vise :( Jedino za biz korisnike.

Sigurica plus nije loša opcija.
Au šta uradi ovaj MTS sa paketima, ne mogu da verujem.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ko je ispratio @sarulja91 koji je jos u subotu ako ne i ranije rekao da se uzimaju paketi ko moze da produzi jer ce da poskupe tarife.
Ja sam ga poslusao i uhvatio stare cene :)

Sent from my LG G4 using Tapatalk

Ja to reko jos novembra da ce do otprilike feb/mar biti dobro samo :)

Ja juče u foto finišu potpisao morava 2. Prešao sa isteklog mix s-a. 2 meseca za dinar plus giga neta. E sad, ja sam ubeđen bio da je giga dodatno na onih 512 MB iz paketa a ne giga ukupno? Piše mi da imam 1024 MB, jesam loše skapirao ponudu ili šta? Siguran sam da je pričano nekada o ovome ali nema šanse da našem sad... :D

Najbolje su prošli oni kojima je istekla UO, pa podneli zahtev za prenos broja u drugu mrežu. Meni tako dali O2 po ceni O1 plus 3 meseca po dinar. Baš me zanima šta će sada da nude u takvim situacijama?

Ja juče u foto finišu potpisao morava 2. Prešao sa isteklog mix s-a. 2 meseca za dinar plus giga neta. E sad, ja sam ubeđen bio da je giga dodatno na onih 512 MB iz paketa a ne giga ukupno? Piše mi da imam 1024 MB, jesam loše skapirao ponudu ili šta? Siguran sam da je pričano nekada o ovome ali nema šanse da našem sad... :D
Nije ni 1GB ukupno. To je zato sto si juce potpisao, pa si preneo svih 512MB, i danas imas 2x512.
Nema +1GB za Moravu valjda, a i da ima, nema kada potpises u poslovnici?

Zvao sam juče 733 i dogovorio 2 meseca za din. i dodatni GB, bar sam tako ukapirao. U poslovnicu sam išao da potpišem po tim dogovorenim uslovima.

Onda verovatno da. Taj +1GB se pojavi tek sledeceg meseca koliko se secam. Tj. trebalo bi februara za tebe.
Na *797# mozda jos nije azurirano, tek je 1. izmena tarifa, itd... a ako gledas kroz MTS Centar, on je previse cesto netacan za net.

Super ako je tako. Znači ovo sad je ustvari 512 prenetih od juče i regularnih 512 za feb. Sad čekam da se pojavi taj dodatni GB.

U stanu nemam fiksni. Žena i ja imamo dual sim telefone. VIP službeni, MTS privatni. Često se desi da zeza signal na VIP-u (granica). Pa ne bih da rizikujem totalnu diskonekciju. Telenor ni u snu zbog negativnog iskustva iz prošlosti (oboje).

Поднео захтев за ВИП...зову малопре не нуде ништа... Ја питам има ли 11 гб нета, 300 минута, бесплатан чет за 999 динара?
Кажу нема....све најбоље здраво ћао...
Плаћао сам до 10 000 месечно услуге МТС@...годинама....за пар дана немам више ништа са мтс ом.

Ево Ево

Ćaletu ističe ugovor za neki dan, a nije produžio nažalost po starim paketima.
Da li postoji neka opcija sa nekih 300min, net nebitan, 512mb npr je sasvim dovoljno, za neku cenu do 800din? Bilo koji operator.

Mozda Žabalesku prepaid kod Vip-a na mesec dana za 600 dinara, 3gb interneta je uračunato a minut košta 3 dinara, dakle nekih 200 minuta mesečno, plus još koji minut uz tih 200 dinara čime dolaziš do 800 dinara.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da li se onaj 1GB interneta za online kupovinu vidi odmah nakon resetovanja stanja 1. u mesecu? Trebalo bi da imam +1GB, ali trenutno stanje pise samo 12288MB za O2...

Da odgovorim, mozda ce jos nekog zanimati..:)

Novo stanje se videlo odmah posle 00h, a dodatni 1GB tek od skoro, malopre sam video, jutros oko 7h ga nije bilo.

Odgovorih na slicno pitanje gore :)
Nisam ni primetio ovo :D

Kolege moze pomoc,
Stigle mi poruke da mi je viber besplatan uz O1 koju sam juce potpisao.
Ali mi stigla poruka i za net limit,kako da ga deaktiviram?
jer je neko od kolega rekao ako ga deaktiviram u prvih 24h da mi nece naplatiti.

Или зови колцентар. Ја сам јуче звао 733 да пређем на О1 и истовремено отказао нет лимит.
Како могу проверити да ли ми је отказан нет лимит? Није ми стигла порука, мада ми је био отказан на М3 тарифи.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jesam li ja dobro razumeo , znaci mi sa Omorika 2 paketom koji smo produzili ugovor po starom uz uzimanje telefona sad od prvog februara placamo novu cenu , nizu pretplate za taj paket ili nastavljamo da placamo po starom ? Jer ako nastavljamo po starom to je osnov za raskid ugovora bez placanja penala zar ne ? Diskriminacija starih dugogodisnjih korisnika .

Плаћаш нову цену по истеку уговора.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Uspeo,hvala kolegama na pomoci :)

Izgleda će sad vip pripejd biti najisplativi za cenu omorike1 koja je sad 1499 din na žabi kroz 4 uplate po 300 din dobiješ 400 min + 12Gb interneta i plus još jedna uplata za ledilo od 300 din i eto još dodatnih 12Gb interneta.

Ne isplati se više uzimati u mts-u postpaid ako ne uzimaš i telefon, šta je ovo, užas ponuda.
Sreća pa imam 100GB za 1199 do aprila 2020 :D

Da vidite sad kad objave kao neku promociju uz ovu promenu cena, taman da opet zadrze korisnike. Ne bi me cudilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ćaletu ističe ugovor za neki dan, a nije produžio nažalost po starim paketima.
Da li postoji neka opcija sa nekih 300min, net nebitan, 512mb npr je sasvim dovoljno, za neku cenu do 800din? Bilo koji operator.

Vip prepaid Žabalesku 30 dana 600 dinara - 200min ili SMS, 3GB neta i besplatni razgovori u Vipu pa ako bar 100 min pričaš u vipu, uklapa ti se. Ne prenosi se.
Globaltel prepaid - 150min ili SMS + 4GB za 500 dinara, + 100 min za 300 dinara (sve se sabira ako aktiviraš na vreme) dođe 250 min ili sms i 4GB neta za ravno 800din. To sve bez UO.

Ja prosto ne mogu da verujem da su toliko digli cene. O1 za 400din? Pa niko ne treba to da uzme. Ja bih bez trunke razmisljanja u Vip za 999din...
Nadam se da ce ponuditi nesto wow... Ili je ovo samo otplata Kopernikusa preko korisnika.

P.S da i ostalibsada ne podignu cene, Srbija je ovo...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno