^In Tarifa mu se uopste ne uklapa, 1000din + SMS nema + moze prekoracenje.
Nema takve ponude izgleda viseJedino za biz korisnike.
Nije ni 1GB ukupno. To je zato sto si juce potpisao, pa si preneo svih 512MB, i danas imas 2x512.Ja juče u foto finišu potpisao morava 2. Prešao sa isteklog mix s-a. 2 meseca za dinar plus giga neta. E sad, ja sam ubeđen bio da je giga dodatno na onih 512 MB iz paketa a ne giga ukupno? Piše mi da imam 1024 MB, jesam loše skapirao ponudu ili šta? Siguran sam da je pričano nekada o ovome ali nema šanse da našem sad...![]()
Mozda Žabalesku prepaid kod Vip-a na mesec dana za 600 dinara, 3gb interneta je uračunato a minut košta 3 dinara, dakle nekih 200 minuta mesečno, plus još koji minut uz tih 200 dinara čime dolaziš do 800 dinara.Ćaletu ističe ugovor za neki dan, a nije produžio nažalost po starim paketima.
Da li postoji neka opcija sa nekih 300min, net nebitan, 512mb npr je sasvim dovoljno, za neku cenu do 800din? Bilo koji operator.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Da li se onaj 1GB interneta za online kupovinu vidi odmah nakon resetovanja stanja 1. u mesecu? Trebalo bi da imam +1GB, ali trenutno stanje pise samo 12288MB za O2...
Da vidite sad kad objave kao neku promociju uz ovu promenu cena, taman da opet zadrze korisnike. Ne bi me cudilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ćaletu ističe ugovor za neki dan, a nije produžio nažalost po starim paketima.
Da li postoji neka opcija sa nekih 300min, net nebitan, 512mb npr je sasvim dovoljno, za neku cenu do 800din? Bilo koji operator.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari