Ništa twiter, samo prenos broja ti daje ozbiljnu prednost. U svakoj drugoj situaciji te razvlače i zaj..
Slazem se i podrzavam! Mislim, nista novo, ja podrzavam takve stvari odavno, ali nikako da se tako nesto desiMts baš voli pare. Naplatili su mi promenu tarifnog paketa kada sam kupio telefon iako nisam menjao tarifni paket. Uložiću prigovor na račun, i verovatno će biti rešeno. Znam da nisam jedini, tako da bi lepo mogli da popiju neku kolektivnu tužbu kada bi se više korisnika udružilo.
Sta ti je sumnjivo? To sto rade isto kao i 9 godina unazad, gde su takvi ugovori?Kada gore na sajtu odabereš 12 ili 24 meseca, cena ni jednog paketa se ne menja, to mi je jako sumnjivo znajući kako mts radi. Kako bilo, srećno pri potpisivanju ugovora :-devil-:
Mts baš voli pare. Naplatili su mi promenu tarifnog paketa kada sam kupio telefon iako nisam menjao tarifni paket. Uložiću prigovor na račun, i verovatno će biti rešeno. Znam da nisam jedini, tako da bi lepo mogli da popiju neku kolektivnu tužbu kada bi se više korisnika udružilo.
Preko portala moj mts ima opcija pod nazivom "prigovor na račun". Tu kada se klikne, odabere se broj za koji se podnosi prigovor, a onda ima opcija za koju se tačno stavku iz računa podnosi prigovor. Tipa da li je to mesečna pretplata, dodatne usluge itd. Podnosio sam i ranije prigovore online, i bili su uspešno rešeni. Mnogo lepši i lakši način da se podnese prigovor, nego odlazak u poslovnicu.
Nakon 100 gb se prvo troše gb iz paketa pa kada se i oni istroše sledi usporen saobraćaj, ne tarifira se.Sta se desava kad se potrosi tih 100GB? Jel staje protok, ide ali usporeno ili se tarifira?
Slažem se sa vama da ko normalno koristi net onda nema šanse da se potroši tih 102gb. Meni ostaje od ovih 10gb a kamoli od 100, uspeo sam da potrošim jedan mesec skoro 40gb ali tad sam gledao game of thrones na mobilnom.
Koliko to treba mesecno da se gleda video, cak i u 4K YT, da bi potrosio 100GB?Mogu, ali mi je brzina uploada 5 Mbps na wifi-ju kod kuće ,a preko 4G mreže od 30 do 45 Mbps. A kao drugo zašto da mi ostane net kada sam ga već platio, zašto ga ne iskoristiti? Ovo je za mobilni zaista super net, međutim može vrlo lako da se potroši na razne video/striming servise.
Evo ja gledam redovno eon preko 4g, twich i youtube rokam.. Uglavnom meni je ovo kao neograničen net.. Vrlo zadovoljan.Mogu, ali mi je brzina uploada 5 Mbps na wifi-ju kod kuće ,a preko 4G mreže od 30 do 45 Mbps. A kao drugo zašto da mi ostane net kada sam ga već platio, zašto ga ne iskoristiti? Ovo je za mobilni zaista super net, međutim može vrlo lako da se potroši na razne video/striming servise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari