Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ista je cena paketa i na 12i 24 meseca.

• Like
Reagovanja: M J
Ništa twiter, samo prenos broja ti daje ozbiljnu prednost. U svakoj drugoj situaciji te razvlače i zaj..

Potvrđujem ovo. Mojoj ženi su "velikodušno" ponudili Super Plus tarifu za "samo" 4000 din (na sajtu je zvanično sa popustom 4199 din. :mad:). Ja im rekao "važi", vidimo se u Telenoru (sem ako ne pobude za 45 dana nešto baš extra). Baš mi je dojadilo njigovo "džukelisanje" starih veoma potrošački orijentisanih pretplatnika.

• Like
Reagovanja: M J
Mts baš voli pare. Naplatili su mi promenu tarifnog paketa kada sam kupio telefon iako nisam menjao tarifni paket. Uložiću prigovor na račun, i verovatno će biti rešeno. Znam da nisam jedini, tako da bi lepo mogli da popiju neku kolektivnu tužbu kada bi se više korisnika udružilo.
Slazem se i podrzavam! Mislim, nista novo, ja podrzavam takve stvari odavno, ali nikako da se tako nesto desi :(

Kada gore na sajtu odabereš 12 ili 24 meseca, cena ni jednog paketa se ne menja, to mi je jako sumnjivo znajući kako mts radi. Kako bilo, srećno pri potpisivanju ugovora :-devil-:
Sta ti je sumnjivo? To sto rade isto kao i 9 godina unazad, gde su takvi ugovori?
Neinformisanost je mnogo losa stvar ;)

Mts baš voli pare. Naplatili su mi promenu tarifnog paketa kada sam kupio telefon iako nisam menjao tarifni paket. Uložiću prigovor na račun, i verovatno će biti rešeno. Znam da nisam jedini, tako da bi lepo mogli da popiju neku kolektivnu tužbu kada bi se više korisnika udružilo.

To uvek rade. Po sistemu AkoProdjeProdje. Ko se buni njemu vrate a ko cuti njemu naplate. Iznos je 50 din pa ti se ne isplati ni da ides u poslovnicu da se zalis.

Mislis sistem... povecacemo tarifu, sve u tarifi, svim povecati tarife, pa ko se zali, vraticemo?

Pa da... Par miliona postpejd korisnika, svi oni jednom godisnje ili u dve godine promene tarifu, pa po 50 din. po promeni pa ti pomnozi koliko je to para... A 99% ljudi se ne buni jer im je skuplje da odu do poslovnice da to rese nego da cute i plate. A preko KS, ta reklamacija ne moze da se resi, tj salju te u poslovnicu.

Ti nisi shvatio ko je uradio ovo o cemu pricam i MESECNO uzeo milione tako? :D
Hint: Telenor Optimizacija Paketa. +220din najmanji paket, pa tako 3 miliona korisnika... koliko je to?

A koliko je naspram toga sada JEDNOKRATNO korisnik koji produzi ugovor?:)

Preko portala moj mts ima opcija pod nazivom "prigovor na račun". Tu kada se klikne, odabere se broj za koji se podnosi prigovor, a onda ima opcija za koju se tačno stavku iz računa podnosi prigovor. Tipa da li je to mesečna pretplata, dodatne usluge itd. Podnosio sam i ranije prigovore online, i bili su uspešno rešeni. Mnogo lepši i lakši način da se podnese prigovor, nego odlazak u poslovnicu.

Sve to moze i na mail (i radi) i telefonom.

Preko portala moj mts ima opcija pod nazivom "prigovor na račun". Tu kada se klikne, odabere se broj za koji se podnosi prigovor, a onda ima opcija za koju se tačno stavku iz računa podnosi prigovor. Tipa da li je to mesečna pretplata, dodatne usluge itd. Podnosio sam i ranije prigovore online, i bili su uspešno rešeni. Mnogo lepši i lakši način da se podnese prigovor, nego odlazak u poslovnicu.

+1, podneo prigovor tako u februaru, rešeno za 24h.

Juče su me zvali iz MTSa i odobrili su mi da obnovim ugovor skoro 5 meseci pre njegovog isteka. Takođe nude mi i 3 pretplate za 1 dinar i naravno 100gb za vreme cele UO za paket XL i ugovor na 2 godine.
Prihvatio sam :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Sta se desava kad se potrosi tih 100GB? Jel staje protok, ide ali usporeno ili se tarifira?

ide na 64/32kbps - dovoljno možda za notifikacije i tekstualne poruke na messengerima

Ako ne torentuješ teško ćeš potrošiti 100Gb...

Nema šanse. Ja sam probao.. Non stop 4g, hot-spot drugarima i kolegama ponekad, mnogo jutjuba, update aplikacija.. Instagram koji dosta troši i potrošio sam 40gb.. To je neki maksimum za sada..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da, uz normalan život prosečnog čoveka, nema šanse potrošiti telefonom tih 102 giga. Uz torent, da.

Zašto bi torentovao sa mobilnog neta.. Svakako bukvalno kao da imaš neograničen net..

Samo kažem da se tako može potrošiti ili neka zamena za kućni net u 4G ruteru...

Naleteh na ovom forumu na ovu temu sasvim slucajno posto sam ovde zbog ovih kriptovaluta. Pa samo da dodam da sam ja uspeo da potrosim svih 102 gb za nepunih 20 dana, tako sto nisam imao internet jedno vreme zbog kvara i promene provajdera pa sam preko hotspota povezao komp i mobilni zbog interneta. I sa nekim umerenim koricenjem na kompjuteru sam uspeo da potrosim tih 102 giga. Uglavnom sam igrao dotu i odgledao po neku seriju. Tako da moze vrlo lako tih 102 giga da se potrosi samo ako si uporan :)

Da se koristi u modemu kao kucni, mozda.
Ali posto je ovo voice tarifa sa +100GB, to je druga prica.. morala bi kartica da stoji u modemu (baca se voice saobracaj :D) ili da telefon bude hotspot (baca se baterija :D).

Da,ne isplati se onda....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Slažem se sa vama da ko normalno koristi net onda nema šanse da se potroši tih 102gb. Meni ostaje od ovih 10gb a kamoli od 100, uspeo sam da potrošim jedan mesec skoro 40gb ali tad sam gledao game of thrones na mobilnom.

Ovi iz mts ne daju za KT bas nista...jos jedan prenos broja ...zovu ali ne daju 50% ...pokusao da izvucem neo i 100gb ni to ne daju...iznervira me kad rece to niko ne moze da dobije...hahah..onda sam se nadovezao i rekao pustaj broj na kulturan nacin[emoji3]
I posle 18h dodje sms da ce prenos broja biti odradjen u toku ovih dana...
Zanimljivost za prenos...brat otisao do telenora da podnese zahtev za prenos...u subotu ..ova rekla da ne moze...odbija im sistem prenos...ugovor istekao..oni danas zovu u vezi prenosa hahah ..pustise broj..a nije dobio ni karticu u telenoru...sad ga vodim da se obracuna sa njima hahah.
Sa mob.operaterima nikad nisi na cisto [emoji3]

Slažem se sa vama da ko normalno koristi net onda nema šanse da se potroši tih 102gb. Meni ostaje od ovih 10gb a kamoli od 100, uspeo sam da potrošim jedan mesec skoro 40gb ali tad sam gledao game of thrones na mobilnom.

Može da se potroši 100GB vrlo lako :D Ako se nešto uploaduje na neki cloud, gledanje 4k videa itd. Screenshot_20180224-095856.jpgScreenshot_20180307-200845.jpg

Pa ti više neta koristio na mob nego na WiFi.. Svakako ti ogromni uploadovi itd mogu da sačekaju wifi kad se dođe kući..

Mogu, ali mi je brzina uploada 5 Mbps na wifi-ju kod kuće ,a preko 4G mreže od 30 do 45 Mbps. A kao drugo zašto da mi ostane net kada sam ga već platio, zašto ga ne iskoristiti? Ovo je za mobilni zaista super net, međutim može vrlo lako da se potroši na razne video/striming servise.

Zbog čega bi gledao 4K video na FHD ekranu?

Mogu, ali mi je brzina uploada 5 Mbps na wifi-ju kod kuće ,a preko 4G mreže od 30 do 45 Mbps. A kao drugo zašto da mi ostane net kada sam ga već platio, zašto ga ne iskoristiti? Ovo je za mobilni zaista super net, međutim može vrlo lako da se potroši na razne video/striming servise.
Koliko to treba mesecno da se gleda video, cak i u 4K YT, da bi potrosio 100GB?
Telefoni ce bas trositi bateriju i grejati se tada.

Evo ja gledam redovno eon preko 4g, twich i youtube rokam.. Uglavnom meni je ovo kao neograničen net.. Vrlo zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno