Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Mi Srbi smo neverovatan narod, samo mu reci da nesto ne moze pa ces da vidis kako moze odmah!
Opterećujete se glupostima, ko koliko trosi, kao da je bitno. Meni je bitno kakav je kvalitet mreže i kako radi.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Iskreno meni bi znacilo da malo rasterete mrezu, ne mora YT 4K preko LTE :)

Gledas 4K video na 2K (A8?) telefonu? Zanimljivo.

Imam Note 8 a ne A8, slika je vrhunska.

@alfaunits telefon se greje i to baš puno, bateriju potroši za oko 5h i sve to stoji. Ali baterija ima neki svoj vek trajanja, telefon je u garanciji 2 godine, pa se nadam da će toliko i raditi.

@ The PunisheR EON troši 2GB za 1h, 10h gledanja i eto potrošenih 20GB. Youtube vrlo lako može da potroši 5GB za 1h ako se stalno menjaju klipovi, jer je buffer veći na 4G mreži. Tipa pustim 4K video minut, a on ga je već bufferovao do petog minuta.

Ja jasno napisah juče: "uz normalan život prosečnog čoveka, nema šanse potrošiti telefonom tih 102 giga".

• Like
Reagovanja: M J
Ja jasno napisah juče: "uz normalan život prosečnog čoveka, nema šanse potrošiti telefonom tih 102 giga".

samo akanje na mobilnom, tetering, slusanje muzike na yt maximalno sam potrosio oko 50gb...taj mesec oko 95, jer sam skidao fifu 18 na originu. ovo je na službenom, imam flat net.

• Like
Vip vikend net (dok sam koristio) sam trošio oko 150-200GB mesečno, jer imam svašta nešto na mreži (uključujući nightly delta backup - rsync) na udaljeni server. Sad koristim kombinaciju VDSL 50/2 i wifi 15/15Mbps neta. Pre sam imao i wifi i VDSL i vikend net.

Zbog OTT televizije (exenet IPTV box) potrošnja ode blizu, nekad i preko 500GB - ali objasni ti nekom da isključi box kad ne gleda tv. Realno bez OTT televizije trošim do 300GB za sve moguće mesečno. Za mobilni (prenosni net) koristim 20GB na globaltelu (prepaid), i završava mi posao. U kancelariji imam isto VDSL (sve čekajući optiku koja će u narednih mesec - dva da dođe - ne mts).

Napominjem da taj internet koriste 2 heavy korisnika i još 3 light.

Poslednja izmena:
Ovde pričamo o potrošnji na voice paketu sa 100gb na mobilnom.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ovde pričamo o potrošnji na voice paketu sa 100gb na mobilnom.

Upravo to. Nije ovo neki kućni net ili šta već. Ovo je normalan broj na kome imaš dosta minuta i poruka i pride baš puno neta..

Sve u svemu razlikuje se potrošnja od čoveka do čoveka naravno. Samo sam rekao da je ovo meni kao neograničen net..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Naravno. I tema su mts postpaid mobilne tarife.

U jes fora dobra, hehheeeee......
Nego mene interesuje kako gledas 4k preko yt aplikacije?
Zar nije max 1440p?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Slažem se da nikad ne bi razmišljao o tome kolko neta imam na mobilnom da imam 100GB - čak pored svog mogućeg tetheringa i ostalih stvari, nema šanse da bi (pored još jednog flat kućnog neta) potrošio 100GB.

Međutim, zbog užasne i 2G i 3G i 4G pokrivenosti mts mreže, nakon isteka UO definitivno odlazim u Vip na neo2 + 1GB za online ugovor. Iako ne potrošim više od 500min mesečno, a potrošim i 10GB interneta (al imam samo data karticu za to). Kod mts-a bi imao sve u jednom ali ipak je mreža tolko loša, da iako fizički i nije tolko loš GSM, nekako je mreža užasno konfigurisana, i nema veze da li stavim telefon u 4G/3G/2G mod, ili samo u 2G mod, svakako nemam signal - čak toliko da sam preusmerio pozive kad sam nedostupan na Vip broj.

Screenshot_20180308-141145.png

Još u pola grada (Pirot) nemam 4G signal, ili je na granici. I nije do telefona, i na Nexus 5x i na Lenovo Vibe k5 plus, i na Mi A1 - svuda isto. jedino mi Nokia N95 ne ispada iz mts mreže ovde. Baš sam nezadovoljan. A nije bilo tako do pre godinu dana. Tako da odlazim jer su nesposobni. Na telenoru imam odličan GSM, dobar 3G 900, dobar 4G 800, na Vipu imam odličan GSM i dobar 4G 800, za 3G nisam zadovoljan. Ali mts (iako ima sva tri tipa mreže, telefoni polude i samo "ispadaju").

• Like
Vise su mi se na glavu popeli ovi promoteri jorgana, jastuka, akneta, istrazivanja koji svaki drugi dan zovu na fiksni telefon. Razmisljam da ugasim fiksni telefon, i da uzmem neki mts paket koji ce da menja fiksni telefon. Koji paket je zgodan za te namene?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Vise su mi se na glavu popeli ovi promoteri jorgana, jastuka, akneta, istrazivanja koji svaki drugi dan zovu na fiksni telefon. Razmisljam da ugasim fiksni telefon, i da uzmem neki mts paket koji ce da menja fiksni telefon. Koji paket je zgodan za te namene?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ako svi tvoji ukućani imaju mobilni onda nemoj ni da uzimaš zamenu za fiksni, uštedećeš lovu od pretplate.

Jesi li probao da izbrišeš broj iz javnog imenika? Ja sam mts-u samo poslao mejl i izbrisali su me. Broj neželjenih poziva se drastično smanjio. Naravno, nakon brisanja broja potrebno je da prođe još neko vreme dok telemarketing firme ne osveže bazu.

Svaki je pogodan jer besplatni minuti važe i za fiksne telefone.. Msm na minute u paketu..

• Like
Pod fiksnim telefonima podrazumeva se da su i onim od kablovskih i svih ostalih operatera sem MTS-a koji nude bilo koju vrstu fiksne telefonije, minuti u paketu uracunati i omoguceni za zvanje dok se ne potrose ti minuti iz paketa?

Nego da li neko zove BiH ili CG mobilnim sa paketima Miks XL Plus i vecim?
Da li korektno odbrojavaju minute iz paketa i da li je zaista sve korektno?
Kako je sa sms-ovima ka m:tel R.S. brojevima, da li se i oni korektno odbrojavaju?

Jedo mozda glupo pitanje, da li je 100GB vise nego dovoljno za obiman net saobracaj pri upotrebi telefona ali bez DL filmova i muzike, samo net upotreba telfona, YT (eto tu odma spotova, muzike...)...?

Ja potpisao jednogodisnji ugovor u avgustu prošle godine za miks xl i promociju 100GB pola ugovorne obaveze. Pola UO je isteklo ima 10 dana, medjutim 100GB je i dalje tu :)

Da li je ranije bilo 50% popust a sada je samo 40% i da li su ranije pre, oko 1-1,5h cene poziva i sms-ova bili drugaciji (nizi)?

Pod fiksnim telefonima podrazumeva se da su i onim od kablovskih i svih ostalih operatera sem MTS-a koji nude bilo koju vrstu fiksne telefonije, minuti u paketu uracunati i omoguceni za zvanje dok se ne potrose ti minuti iz paketa?

Nego da li neko zove BiH ili CG mobilnim sa paketima Miks XL Plus i vecim?
Da li korektno odbrojavaju minute iz paketa i da li je zaista sve korektno?
Kako je sa sms-ovima ka m:tel R.S. brojevima, da li se i oni korektno odbrojavaju?

Jedo mozda glupo pitanje, da li je 100GB vise nego dovoljno za obiman net saobracaj pri upotrebi telefona ali bez DL filmova i muzike, samo net upotreba telfona, YT (eto tu odma spotova, muzike...)...?
Da važi za sve pozive u domaćem saobraćaju. Naravno da je i više nego dovoljno.

Ja potpisao jednogodisnji ugovor u avgustu prošle godine za miks xl i promociju 100GB pola ugovorne obaveze. Pola UO je isteklo ima 10 dana, medjutim 100GB je i dalje tu :)
Verovatno jer bi bez marta bilo manej od tacno 6 meseci pa ces ceo mart iamti ;) A ti ih vec sada cimaj da ti ranije daju obnovu 5 meseci ranije, u aprilu, pa ces moci imati ceo ugovor onda +100GB:)
Ne zezam se, daju sada i po 5 meseci ranije za ugovore bez telefona barem.

Da li je ranije bilo 50% popust a sada je samo 40% i da li su ranije pre, oko 1-1,5h cene poziva i sms-ova bili drugaciji (nizi)?
Nisam te razumeo?

Sada je popust za tarifu bez telefona sa UO na 12, 24 ili 36m "citavih" 40%, a meni se cini da je pre bio 50%.
Da li mi se samo cini ili ne?
Da li su bile i drugacije cene za minute i sms u istim ovim miks paketima?
I to mi se cini da su ranije bile nize...

Za uo se ne čini nego jeste. Sad je 40, bar za xl.. Al to je vrv zbog 100gb neta..
Za to nisam siguran jer nema potrebe da gledam, nikad nisam potrošio ni blizu ovo što imam u paketu.

Sada je popust za tarifu bez telefona sa UO na 12, 24 ili 36m "citavih" 40%, a meni se cini da je pre bio 50%.
Da li mi se samo cini ili ne?
Da li su bile i drugacije cene za minute i sms u istim ovim miks paketima?
I to mi se cini da su ranije bile nize...
Dobro si video, za oba. S' tim sto je popust menjan bas skoro za Miks XL, dok su cene van paketa odavno menjane.
Bilo je dve promene popusta, relativno skoro (tipa maj prosle godine), i jedna tipa pre dve godine.

Nazad
Vrh Dno