jokjuar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.10.2013
- Poena
- 170
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Motorola Edge 40 Neo
- Steam
- jokjuar
- Pristup internetu
- Optički internet
Pazi kad mi ne pada na pamet da jurim komšije i obavljamo poslove koje bi realno trebalo da uradi tehnička služba TS. Pored toga, deset meseci me zavlače da je problem neke druge, nedefinisane prirode, da bi kada sam i njima i Ratelu poslao dokaze da im BS ne radi ponudili da postave opremu kod mene.Ako hoces samo da ne produzis ugovor, nista ne moras da radis. Ako hoces na prepaid, moras u poslovnicu, jer se menja kartica.
A one SMS poruke sa ponudama.... ja bi posizeo da zivim vani, u zemlji gde razumem jezik, duze od mesec dana, jer su takve poruke svakodnevne, a ocigledno nimalo personalizovaneTo vazi za sva tri operatera.
U JK barem dobijem poruke na korejskom i nista ne razumem, pa me bas briga, bitne stvari moraju papirom
Ovo je malo bezobrazno i nerealno od ljudi.
MTS stvarno ima najvise problema sa lokacijama za BS, prvo jer mnogo ljudi namerno traze da se sklone SAMO MTS bazne stanice iz njihove okoline (mrze drzavno), a onda jer druga dva nekako dobiju prioritet za dobre lokacije, kao da je namerno radjeno.
I kada se ponudi BS kod nekoga, "a, necu da me zraci". A BS najmanje zraci ispod samog stuba, doduse i najmanje signala ima tu![]()
E ne'š kolega! [emoji1]
... sent from mobilni using antidepressants...