Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ako hoces samo da ne produzis ugovor, nista ne moras da radis. Ako hoces na prepaid, moras u poslovnicu, jer se menja kartica.
A one SMS poruke sa ponudama.... ja bi posizeo da zivim vani, u zemlji gde razumem jezik, duze od mesec dana, jer su takve poruke svakodnevne, a ocigledno nimalo personalizovane :( To vazi za sva tri operatera.
U JK barem dobijem poruke na korejskom i nista ne razumem, pa me bas briga, bitne stvari moraju papirom ;)

Ovo je malo bezobrazno i nerealno od ljudi.
MTS stvarno ima najvise problema sa lokacijama za BS, prvo jer mnogo ljudi namerno traze da se sklone SAMO MTS bazne stanice iz njihove okoline (mrze drzavno), a onda jer druga dva nekako dobiju prioritet za dobre lokacije, kao da je namerno radjeno.

I kada se ponudi BS kod nekoga, "a, necu da me zraci". A BS najmanje zraci ispod samog stuba, doduse i najmanje signala ima tu :D
Pazi kad mi ne pada na pamet da jurim komšije i obavljamo poslove koje bi realno trebalo da uradi tehnička služba TS. Pored toga, deset meseci me zavlače da je problem neke druge, nedefinisane prirode, da bi kada sam i njima i Ratelu poslao dokaze da im BS ne radi ponudili da postave opremu kod mene.
E ne'š kolega! [emoji1]

... sent from mobilni using antidepressants...

Ja sam u Telenoru, i to u ono doba (~2000.) vise trosio nego sada za mobilnu, i to u dinarima :)

Sto se tice tebe, uzmi ti od keve MTS karticu i vidi kako ti radi! Nemoj da bude nesto lose u Pancevu, pa opet da nam se zalis ;)

I ja sam alfa , mada mladji sam od tebe, secam se koliko sam para bacao od 2001 - 2008 uzas, *** koliko su oni love uzimali...

Ne alfa, ne kazem da je lelenor kanal, npr sada mi je super 50% popusta , ovo za telefon je druga prica, eto nesto i od mts-a da imam [emoji847]
Po Srbiji cesto putujem po zabitima, isto mts razocarao na nekim mestima gde i telenor, vip... To nebih da komentarisem, ima mesta gde je 2G pojam...
Negde gde je 2G dostupan ljudi su srecni opet funkcionise za sms i pozive bolje i to nego nista.

Sent from Kin :(

Uzeo sam ovog meseca dva dodatka (120min i 500mb, na XL paketu sam). Da li na kraju meseca moram da ih odjavim kako se ne bi automatski aktivirali narednog?

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

Понуда телефона им је већ дуго лоша, уз ајфоне и нове галаксије, имају још свега пар крштених телефона. Нема више ни Р10, ни S7 на листи а и даље их рекламирају.

Slazem se. S6 edge da ubace. Za dinar, uz neki manji paket. Fazon oko 1000. Razvalili bi. Misljenja sam da bi barem milion komada otislo. A dobar telefon. Alfa ima s5 i odlican je. Kad bi njega ubacili, za dinar i paket kt 500. Barem 2 miliona bi prodali. A oni ubaciju s8 i ajfone. Ccccc. Nemaju pojma. [emoji23]

Moze li neko da potvrdi da li sam dobro razumeo?
Ugovor mi istice pocetkom jula. Ne bih trebao da obnavljam ni da raskidam, vec da
platim racun za taj mesec i sacekam kraj jula kad bi trebalo da izadje nova ponuda (odgovor na vipovu neo tarifu) i onda odlucim da li da menjam operatera.

Moze li neko da potvrdi da li sam dobro razumeo?
Ugovor mi istice pocetkom jula. Ne bih trebao da obnavljam ni da raskidam, vec da
platim racun za taj mesec i sacekam kraj jula kad bi trebalo da izadje nova ponuda (odgovor na vipovu neo tarifu) i onda odlucim da li da menjam operatera.

Da
Znaci sacekas da istekne uo i onda ako hoces da menjas operatera samo podneses zahtev za prenos broja kod operatera gde zelis da predjes.

Da li se nepotroseni megabajti iz Internet dodatka prenose u naredni mesec?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pobeda!!! Da mi je samo znati po kom osnovu ih biraju za posao...
df21ed604e471bb885d5df1baee642a9.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Управо...нигдје не помиње 4G. Плашим се да си ти овдје испао смјешан са питањем. ;-)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ovo nije diplomatski odgovor. Štaviše, ovo nije ni(kakav) odgovor. Dakle, rečeno mi je da ukoliko budem kupio internet dodatak, da ću moći da koristim internet [emoji1] antički filozofi i budistički mudraci ostadoše zbunjeni, u šoku i neverici! [emoji33]

Pitaj ga lepo da li će taj internet biti po 4g brzinama tamo gde ima 4g signala..

Ja sam probao na Prica tarifi, iako je uSIM kartica, nije aktiviran LTE, i radio je samo 3G na dodatku. Nije mogao da se aktivira LTE uopste na Prica/Prica Plus karticama.
Probaj, mozda se nesto promenilo, ja od danas vise nemam Prica tarife, pa ne mogu ni probati :)

Izgleda da se ništa nije promenilo. Samo ne kapiram sta ih košta da aktiviraju 4g i korisnicima ovih paketa [emoji19] hteo bih možda da proverim 4g pokrivenost pre nego što se prebacim na jači paket, a ovako nemam tu mogućnost...

Net nije neogranicen u vipu. U telenoru ne 10gb dodatak 1000din.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Izgleda da se ništa nije promenilo. Samo ne kapiram sta ih košta da aktiviraju 4g i korisnicima ovih paketa [emoji19] hteo bih možda da proverim 4g pokrivenost pre nego što se prebacim na jači paket, a ovako nemam tu mogućnost...

Promeni jedan mesec u Miks M, samo 150din razlike sa popustom. Tanan imas nesto neta za probu.

To onaj dodatak 10gb 1999 dinara?To skupo kolega,imas za 999 dinara u vipu neograniceno da uzmes bre. :)

Preskupo ali dzaba kada imam uo do 10.09...
Pisao sam ranije o tome i trazim neko resenje, ukoliko MTS ne smisli neku dobro ponudu idem u VIP, NEO 2 + 48gb (+110rsd)= 2800rsd flat sve skoro. 50gb... I to je cena bez popusta, 20% vauceri itd.

Poslednja izmena:
sta se dogadja sa sim karticom posle isteka ugovora? Da li moze da se koristi bez troskova samo za primanje sms i poziva i koliko dugo

Kako misliš posle isteka ugovora? Ugovor ne ističe, ističe ugovorna obaveza. Kada ona istekne ugovor je i dalje na snazi i redovno plaćaš sve kao i do tada. Samo imaš mogućnost da isti raskineš bez penala.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno