Koje forme?20.02.24. poslat prigovor preko forme na sajtu, danas stigao sms gde prihvataju da nastavim korišćenje po trenutnim uslovima do kraja UO.
Pogledaj u app mojMTS, pod podrška--moji zahtevi, da li je evidentiran zahtev i da li je rešen. Ako u "smetnjama" piše "rešeno", samo ih nazovi da pitaš kako je rešeno. Do sada je, svima koji su tražili da se ne menjaju odredbe ugovora, bilo "pozitivno rešeno".
Jel ovo znaci da je reseno?Pogledaj u app mojMTS, pod podrška--moji zahtevi, da li je evidentiran zahtev i da li je rešen. Ako u "smetnjama" piše "rešeno", samo ih nazovi da pitaš kako je rešeno. Do sada je, svima koji su tražili da se ne menjaju odredbe ugovora, bilo "pozitivno rešeno".
Nema tu principa, trebaju mi mtel minuti i roaming net, tako da sam vezan za njih.@e46glogi sad iz principa prenesi sva 6 ugovora 😁
Pitaj ih na sajtu preko chat-a sta je reseno da ne gubis vreme do poslovnice ili cekati na prvog slobodnog operatera koji ce se uskoro javiti 😁Ljudi jel neko podneo zahtev za ukidanje ugovora, i onda dobio poruku ovu da mi se zahvaljuju na poverenju i da nece biti promene cene do kraja minimalnog perioda ugovorne obaveze..
Kao da je tamo neko zaveo taj zahtev a ne ovaj za raskidanje ugovora.. U moj mts app pise samo
Postpaid prikljucak - Zatvoreno ( resen )
Al ne pise nista detaljnije kako je zatvoren i sta je tacno reseno..
Pitao, znas sta su rekli..Pitaj ih na sajtu preko chat-a sta je reseno da ne gubis vreme do poslovnice ili cekati na prvog slobodnog operatera koji ce se uskoro javiti 😁
Ma zasto da se mucis, lepo napises mail ratelu i sve obrazlozis po stavkaka a mts stavi u cc pa da vidis kako ce te kontaktirati da rese problem.Pitao, znas sta su rekli..
Ovde pise da ste podneli zahtev za prihvatanje nastavka stare cene.
ja ih pitam dobro a sta je sa mojim zahtevom koji je bio za ukidanje ugovora jer niko nije prihvatio smanjene cene.
Kaze mi agent ne moze da se prekine ugovor bez naplate sa prevremeni raskid, po trenutnom stanju vi ne placate vecu cenu samim tim ne mozete da raskinete ugovor bez naplate to samo moze pod povecanjem cene.
Znaci podnet zahtev za raskid ugovora, tamo je neko zaveo da sam podneo zahtev da se cena ne menja, i sad mi kazu da ne mogu da raskinem ugovor zbog toga
I eto sad cu da im trazim da mi posalju snimak razgovora jer ga imaju 100% pa da vidmo onda ako treba i na sud samo iz inata.
Kakva bagra
A inace ovo je bilo preko online chata sa agentom koji je nakon objasnjena da ne moze da se raskine ugovor napisao
"Da li imate jos neka pitanja?"
1sec posle "Hvala , dovidjenja"
1sec posle Agent je prekinuo chat sa vama.
Naravno zvao sam im kontakt centar da vidim jel ce tako i tamo da probaju da me otkace, i sad cekam da se javi neki specijalac za raskidanje ugovora kao sto se javio i juce pa je podneo pogresan zahtev , siguran sam namerno misleci da se nece primetiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari