Zna li neko koja je razlika kad pise minuti u domaćem saobraćaju i minuti u srbiji?
Ovo prvo mi stoji 0 od 0 minuta a za ovo drugo stoji neograničeno.
Neko je već pre koji mesec pitao ovo ali mi izgleda promakao odgovor.
I još jedno pitanjece, ugovor sam produžio 3 maja omorika 1 po 1199din i pri tom dobio 3+1gb neta, da li se ovih plus 1gb dobija odma ili tek narednog meseca? Kako je kod vas koji ste potpisali UO pocetkom meseca? Meni rekli da dobijam odma tj dobicu sms obaveštenje ali još ništa od toga [emoji57]
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Koja je sad varijanta sa ovim postpaid paketima i cenama, gde mogu od njih da zatrazim ponudu da dobijem dodatni popust na O1?
Necu da im placam 1500din za nesto sto su mi do sad naplacivali 1100din, varijantu od 1200din mesecno cu da prihvatim.
Imali su ljudi probleme oko novih ugovora zbog toga sto izgleda sistemu kao da nije placen racun.Moze prenos jer radi sve kako treba samo ne za krajnje korisnike.
Račune možeš platiti na bilo koji način osim putem portala. Mbanking, Ebanking, pošta/banke...Može li se račun platiti na šalteru, keš uplatom? Imam već tri neplaćena računa od boxa. Znam da neće isključiti ali ne mogu više da ih čekam za online uplatu, a evo došlo se do pola Maja.
..
Mts ima novi tekuci racun. Pogledaj na računu.
Bolje da napisu do 31. decembra pa da budu mirni.
Ali da ne pišu godinu :d
Koji broj računa je promenjen? Meni stižu računi za telefon i mobilni internet sa onim 170-xxxxx tekućim računom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari