Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Navukli me ovom porukom pa sam mislio da može :D

1ae332c670f706949879c902000a1764.jpg

Zna li neko koja je razlika kad pise minuti u domaćem saobraćaju i minuti u srbiji?
Ovo prvo mi stoji 0 od 0 minuta a za ovo drugo stoji neograničeno.
Neko je već pre koji mesec pitao ovo ali mi izgleda promakao odgovor.

I još jedno pitanjece, ugovor sam produžio 3 maja omorika 1 po 1199din i pri tom dobio 3+1gb neta, da li se ovih plus 1gb dobija odma ili tek narednog meseca? Kako je kod vas koji ste potpisali UO pocetkom meseca? Meni rekli da dobijam odma tj dobicu sms obaveštenje ali još ništa od toga [emoji57]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ne znam kako je sada. Pre se pod nacionalnim saobraćajem podrazumevao bilo koji fiksni (mada je i to upitno) u Srbiji, a ovo sada se verovatno odnosi na: "domaći saobraćaj" = fiksni brojevi preneti kod drugog provajdera i "minuti u Srbiji"= mts fiksni brojevi.

Poslednja izmena:
Sad proveravao stanje i nema više te stavke minuti u domaćem saobraćaju. Možda je i bio neki bug ko će ih znati. Uglavnom sad pise samo min u Srbiji

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Koja je sad varijanta sa ovim postpaid paketima i cenama, gde mogu od njih da zatrazim ponudu da dobijem dodatni popust na O1?
Necu da im placam 1500din za nesto sto su mi do sad naplacivali 1100din, varijantu od 1200din mesecno cu da prihvatim.

Koja je sad varijanta sa ovim postpaid paketima i cenama, gde mogu od njih da zatrazim ponudu da dobijem dodatni popust na O1?
Necu da im placam 1500din za nesto sto su mi do sad naplacivali 1100din, varijantu od 1200din mesecno cu da prihvatim.

Vrati se malo unazad, prelistaj temu, nemoj da te mrzi, imas sve objasnjeno i to vise puta...

Nasao i br. telefona i mail. Zvacu ih danas.

I tako za 2 najduže 3 godine ima sam portal da ide po kućama i naplaćuje.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A ocekivali ste.... nesto drugacije :D
Ali ovo im ne ide u prilog, neki ugovori ne mogu da se potpisu zbog ovoga. Verovatno nece moci ni prenos ugovora da se odradi, jer sistem "vidi" neplacene racune :)

Moze prenos jer radi sve kako treba samo ne za krajnje korisnike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drugar i ja ih stalno prozivamo na tviteru za to. Pogotovo sto je stojalo 25. April do danas

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Moze prenos jer radi sve kako treba samo ne za krajnje korisnike.
Imali su ljudi probleme oko novih ugovora zbog toga sto izgleda sistemu kao da nije placen racun.
Mada je isto izgledalo za mart, pa posle ne, moguce da se to rucno sredi jednom mesecno, da ne bi iskljucilo ljude - ali za ugovore su eto imali problem.
Ni meni nije bilo da ce biti problem, vec da ce sve to nekako da se "preskoci" ovih dana.

Ženi danas odobren prenos.broja u VIP. Rekao bi da radi kako treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da je problem od 20.-05.

Povećali su period nedostupnosti funkcija uvida u račune (i možda još nešto) za još meseca dana za Moj MTS portal:

Jgq3vkf.png

Može li se račun platiti na šalteru, keš uplatom? Imam već tri neplaćena računa od boxa. Znam da neće isključiti ali ne mogu više da ih čekam za online uplatu, a evo došlo se do pola Maja.
..

Može li se račun platiti na šalteru, keš uplatom? Imam već tri neplaćena računa od boxa. Znam da neće isključiti ali ne mogu više da ih čekam za online uplatu, a evo došlo se do pola Maja.
..
Račune možeš platiti na bilo koji način osim putem portala. Mbanking, Ebanking, pošta/banke...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Preko portala ne plaćam godinama, samo preko Mbankinga, ali neće pa sam zato pitao... Piše mi "Banka primaoca ne postoji u tabeli SWIFT razmene (Err:905)"

Cime ti pokusavas da platis???
Ja sam platio upravo danas racun za Box (prvi ikada, vidim da je razlicit oh drugih za neke sitnice, kao sto se i fixni razlikuje od mobilnog), proslo je normalno.
Intesa primaoc.
EDIT: Da, outlaw me podseti da je MTS imao i 355 racune, ali bukvalno nijedan racun mi nije stizao na njih ;)

Poslednja izmena:
Mts ima novi tekuci racun. Pogledaj na računu.

Ne samo MTS, nego i Infostan i još par službi, Vojvođanska banka je pripojena OTP banci, svi 355 računi su ugašeni, pa proverite za svaki slučaj ako imate predefinisane naloge i slično...

@alfaunitis preko intezine app.
Piše na računu koji sam dobio za Februar da uplatim na ovaj račun: 355-1500004-43
Do sada mi je svaki prolazio.

A jel se zna kada je ugašen?

edit: Sad nađoh poruku gde je za aprilski račun naveden novi broj tekućeg. Dok na portalu Moj Mts, imam samo februarski i martovski koji se vode pod ugašenim računom.
Ok, hvala na pomoći drugari! Prošlo plaćanje!

Poslednja izmena:
26.04 su 355 računi ugašeni, barem suprugin i moj.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

E to je to. Nisam imao pojma, a napravio sam šablone za plaćanje pa sam samo menjao iznos i poziv na broj, tako da nisam obraćao pažnju na broj tekućeg.

Nazad
Vrh Dno