Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Biće polako da svaki drugi telefon nije ispravan, bar što se mts-a tiče... :S:

Poslednja izmena:
Biće polako da svaki drugi telefon nije ispravan, bar što se mts-a tiče... :S:
Ako se svima javlja takav problem, MTS bi reagovao - ne reaguju cesto kada neko javi random problem, ali da puno njih prijvai radi se.

Kartica je uvek primarna mogucnost, ali dual SIM znam da mogu da prave takav problem, i to ne zbog te mreze, vec zbog signala druge kartice.
Npr. nista cudno nije bilo na nekim dual SIM telefonima da sam imao propusten poziv na 2G kartici kada je slab 3G signal na prvoj, jer se koristi net i softver ne proverava pozive na drugoj dovoljno cesto! Ovo je znaci konkretno iskustvo, i zbog ovoga sam obozavao Note 3 Dual, jer ima 2 nezavisna modema, i prvi je telefon gde nisam imao takvih problema bukvalno nikada.
Obratni problem je isto moguc ako 2G kartica ima slab signal, i dok telefon proveri nju ne stigne da uhvati signal na prvoj.

Na ranijim Androidima je za prvi deo postojalo podesavanja ("Data priority", tj. da li podaci ili call rate se biraju). Od 5.0 svi forsiraju Data priority.

Mucnite malo glavom, ako se ne desava svima na istoj lokaciji, ili se ne desava nekome na svim lokacijama, sta je realnije? Da je do mreze ili da ste postali toliko ANti-MTS da vas ne zanima sta je realno?
Ta lokacija samo - OK, losa lokacija. Ako je svugde - gledajte druge probleme, nije moguce da je do mreze kada samo vi imate takav problem, ili ste u manjini. Jer da je vecina, MTS bi nesto uradio po tom pitanju!

Nema šta anti ili pro mts; prosto previše često deluje da je problem sa telefonom baš na mts, a da na druge dve isti telefon radi kako treba.

Imam i ja taj problem, koliko sam primetio, čim signal opadne ispod pola, nebitno da li 4G ili 3G, stižu poruke o propuštenim pozivima.

Nema šta anti ili pro mts; prosto previše često deluje da je problem sa telefonom baš na mts, a da na druge dve isti telefon radi kako treba.
Verovatnoca za ovo sto kazes jeste veca.
Ali ko hoce da bude siguran, proba drugi telefon, i karticu. Ko nece, pa dobro, neka placa vise. (kad bi sada placao vise, ne bi ga ni interesovalo da li radi trenutna mreza :))

^ Eto iznad tvog posta još jedan čovek sa pokvarenim telefonom ili karticom :)

Zamisli, slab signal i propusten poziv, ma ko bi rekao da nije tako svugde...... a i sam je rekao da nije :)

I ceo forum je malo - naspram 4+ miliona korisnika.

Sceko, jesi to ti?
Fali ti "pozdrav" na kraju :D

Sceka mrzi Telekom, on bese SjBBovac valjda? :)

Meni je ovo ozbiljan problem znog kog se ozbiljno mislim da promenim mrežu. Ne radi se o slabom signalu, čak nisam siguran da je samo to razlog jer se dešava i kada je signal na 50ak %, dešava se prečesto, u celom gradu, nema pravila.
Ono što sam primetio, dobrih nekoliko meseci po puštanju 4G signala nije bilo tih problema, posle su počeli. Dešava se i supruzi isto. Nije do kartice, nije do telefona, do mreže je!

Ne gledam da branim MTS u ovome, vec da pomognem. Zato i kazem sta da probaju.

Nukov opis je bas ovo sto sam i ja imao iskustva, i Data priority opcijom, a Telenor ima taj problem, prijavilo je nekoliko njih (propusteni pozivi na 4G, jer fon ne prebaci dovoljno brzo na 3G).

Da ih branim, ne bi ih pcovao sada sto su mi oslabili 4G signal oko Bajlonija :)

Stvarno nemam takvih problema sa mts-om sa sadasnjim a ni sa predhodnim telefonom (s6 i s7 duos).

Imam kartice sva tri operatera i kod mene na poslu su sa najboljim signalom prvo vip a za njim skoro uopste ne zaostaje mts dok je telenor katastrofa.

Hmm kad se setim da nisu hteli da se potrude da nas zadrze kao stare musterije(telenor) ni malo vec su dozvolili da prebacimo 60 brojeva u vip.

Preko 400 brojeva u firmi gde radim, pre dve godine. Iz Telenora u MTS.

A i vip je ponudio extra uslove
Net je 512 i za dz je
Sms za dz
Razgovori u grupi za dz
Pretplata 20din po broju
Uspostava veze 0din i minut ka ostalima 3.8din a tarifiranje u sekundama tj koliko sekundi pricas toliko se naplacuje.

U nekim slucajevima se i ne isplati zadrzavati stare korisnike.
Pozdrav

Slazem se samo za one koji te razvlace za novac i koji stalno kasne sa uplatom.

Net je 512 i za dz je
Sms za dz
Razgovori u grupi za dz
Pretplata 20din po broju
Uspostava veze 0din i minut ka ostalima 3.8din a tarifiranje u sekundama tj koliko sekundi pricas toliko se naplacuje.
Ovo niko ne bi dao, maltene sve fraj :).

Nama su se racuni smanjili za 60% tako da je vredelo preci.
Telenoru smo pokazali vipovu ponudu i rekli da mogu da budu skuplji za 10% i ostali bi ali oni vise nisu hteli ni da razgovaraju.

Net je 512 i za dz je
Sms za dz
Razgovori u grupi za dz
Pretplata 20din po broju

Ovo je zasnovano na minimalnoj garantovanoj količini ostvarenog saobraćaja, moja prepostavka cca 100.000,00 din.

Preko 400 brojeva u firmi gde radim, pre dve godine. Iz Telenora u MTS.
Preko 1000 hiljadu pred kraj 2014. u jednoj vecoj i jos 2 firme po preko 50 brojeva. Telenor u MTS prva, u VIP druge dve.
Ovo je samo u Nisu, a ostali ogranci su isto prelazili, ali nemam podatke o njima.

Da njihov odgovor je bio da oni ne gledaju da budu najpovoljniji vec najbolji :vomit:

Nisi daleko.
Meni sad racun retko kad predje 1000 a pre toga ispod 3000din nisam bio a umelo je da bude 14000 a neki su u grupi pravili i po 24000+

Nazad
Vrh Dno