Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Net se ne prenosi odkad je uvedeno da i posle potrošenog neta iz paketa, i dalje imaš ali sa smanjenom brzinom.

Pekat puta 2 max
Бем их у тај спори неограничен.. То само значи да не могу да прекорачим рачун, иначе је овако неупотребљив...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pa sta je bolje, spor net ili prekoracenje racuna?
Spor net ili nikakav net?

@rafiki, 10x, to sam i pretpostavio :)

Ne mozes svetu ugoditi :D Imas i male dodatke ako ti zafali brz internet, nije da je prvi dodatak 3GB za 1000 dinara.

3G pretplata je nepotreban harac samo - nista ne gubis time sto ga otkazes, ali ne daju da se otkaze dok imas telefon.

Како мислиш док имаш телефон, телефон који још отплаћујеш, телефон који си отплатио, уопште немаш телефон, има још опција.

Из мог искуства највише су оштећени корисници који су све комуникације везали за мтс, бокс 3-4, ни приступачнијих телефона у понуди, нити некаквих других акција бонуса, било је за интернет нешто за 200-300 + са 10мбит/с на 50 и то је све.
Ако неко то пажљивије прати волео бих да ме разувери.

Poslednja izmena:
Ja vezao box,zavisi sta ti treba kolega,i sta sve koristis.Ali je box jako koristan,ako ga koristis maximalno.Placao bi skoro 4000 sve odvojeno,A ovako 3200 preko boxa,jos imam neogranicene minute u fixnoj preko boxa.Fxnu telefoniju nisam koristio,ali poceo tj zena.Bolje reci sad ga arci.TV im je slabiji,ali gledam iskljucivo sport i poneku vest,ali preko interneta sav ostali sport i filmove,pa nadoknadim sve za sada.
Isplati se po neki telefon preko boxa kome je spustena cena,jest da retko to ima,ali ima. :D

Ja sam na starom boxu,ovaj novi mi ne odgovara,ali naslo bi se neko resenje uvek.

Poslednja izmena:
Ima li neko informaciju hoće li MTS naći za shodno da pusti 4G Priča i Priča plus paketima? Istina je da sa osnovnih 25 mb mesečno ne može ni jedan speedtest da se izvuče, ali uz postpaid internet dodatke koji su mi ponekad potrebni je glupo da budem osuđen na 3G...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja vezao box,zavisi sta ti treba kolega,i sta sve koristis.Ali je box jako koristan,ako ga koristis maximalno.Placao bi skoro 4000 sve odvojeno,A ovako 3200 preko boxa,jos imam neogranicene minute u fixnoj preko boxa.Fxnu telefoniju nisam koristio,ali poceo tj zena.Bolje reci sad ga arci.TV im je slabiji,ali gledam iskljucivo sport i poneku vest,ali preko interneta sav ostali sport i filmove,pa nadoknadim sve za sada.
Isplati se po neki telefon preko boxa kome je spustena cena,jest da retko to ima,ali ima. :D

Ja sam na starom boxu,ovaj novi mi ne odgovara,ali naslo bi se neko resenje uvek.

Користим бокс више од 4г, али не видим да понуда телефона за 1дин или минималне рате прати такву повезаност корисника за мтс, много је већа понуда апарата за кориснике само телефоније, једноставно имам утисак да мтс кориснике бокса сматра купљеним.

Bit, mislio sam na fon na rate dok je ugovorna obaveza.

Користим бокс више од 4г, али не видим да понуда телефона за 1дин или минималне рате прати такву повезаност корисника за мтс, много је већа понуда апарата за кориснике само телефоније, једноставно имам утисак да мтс кориснике бокса сматра купљеним.

Na prvi pogled ti mozda deluje tako.Ali sam box kad saberes sve usluge,dat po dosta povoljnijim uslovima,nego da koristis sve 4 usluge odvojeno.Ali eto uzmi telefon po 1 dinar u mobilnoj telefoniji,plus ostale tri uslge odvojeno bez akcije i popusta na njih.A onda preko boxa taj telefon videces da je jeftinije preko boxa.Mogli su mozda one najjeftinije nokie da daju za dinar preko boxa ali nisu ***.Skoro sve telefone koje mozes preko mobilne telefonije,su dostuoni i preko boxa,mozda nekad fali neki model.
Kome trebaju sve 4 usluge i koristi ih,najbolje box.E sad dal svakome treba i moze da iskoristi sve iz obx4,neka se preracuna i vidi.

Box4 ispada otprlike isto kao da se sve usluge uzmu sa akcijama (fixni normalna cena, DSL sa 4/5 meseci po dinar, mobilna sa 50% popusta, TV sa 6 meseci po dinar).

Telefoni uz Box nisu toliko jeftiniji koliko ispada 50% tarifa nekih.

Definitivno je tako, skuplji su malo telefoni uz box, a i ne idu svi telefoni uz box...

Da uzmes sve sa popustom (dsl 4 meseca po 1 dinar)1415 din ,1135 din,na tv vise nema akcija,istekla 31.8.puna, fixna pretplata 659 ,plus 50% na mobilnu telefoniju 699 din.Ispada sve zajedno 3908 ,da ima jos popust na tv 6 meseci po 1 dinar,bilo bi 3624.Za mene opet daleko od 3200 koliko sad placam.To je stari box i uz njega sam zimus mogao uzmem tablet za 200 din mesecno vise,super ponuda,samo meni to ne treba.Za telefone druga prica,ipak su skupi,sem kad neki bas spuste.
E onda su uveli popuste na internet,na tv,poskupeli box malo,i ima dve kombinacije preko boxa da uzmes telefon.I sad vise ni ja ne znam ,dok ne biih uzeo digitron u ruke i racunao natenane.
Znam da moze telefon da bude jeftiniji preko boxa sa 3 pretplate po 1 dinar,ali puna cena telefona na rate.Nego da uzmes po povlascenoj ceni bez 3 pretplate po dinar.Malo su ga oni iskomlikovali,da ti bas treba digitron i racunanje.

Poslednja izmena:
c62dbddcbaa0811051351cc8bd055f42.jpg

Jel se oni to za...avaju[emoji23]

Poslato negde iz svemira
Proradilo stanje i opet stari dodaci za net. Sta li im je znacilo ovo sa slike?[emoji57]

Poslato negde iz svemira

Da uzmes sve sa popustom (dsl 4 meseca po 1 dinar)1415 din ,1135 din,na tv vise nema akcija,istekla 31.8.puna, fixna pretplata 659 ,plus 50% na mobilnu telefoniju 699 din.Ispada sve zajedno 3908 ,da ima jos popust na tv 6 meseci po 1 dinar,bilo bi 3624.Za mene opet daleko od 3200 koliko sad placam.
Ajde da poredimo sa time koliko ja placam onda?:)
Cemu poredjenje sa cenom koja komercijalno nije vise dostupna, vec nekoliko meseci? Sada je taj box 3699. Ako uzmes tablet/fon, nema 3 meseca po dinar, znaci 3700 je.

A varijanta gore, Miks M ne bi bio sa 50%, znaci bio bi 820din vise (+700 zbog 50%, +120 za 3G harac).

Uzeo sam iPhone SE za poredjenje, jer je na vrhu, ali pretpostavljam da su za sve telefone iste razlike: 43.800 uz Box, 51.600 uz Miks M.
Tako da jesi u pravu da je isplativije uz Box, barem ako je ova razlika za cenu telefona.

MTS TV moze da se uzme 2 meseca po dinar, na 12 meseci ugovor. A i 6 meseci bi trebalo da vazi i dalje, ali to ne mogu da proverim (nemam prava na nju, imam OSI tarifu)

Proradilo stanje i opet stari dodaci za net. Sta li im je znacilo ovo sa slike?[emoji57]

Poslato negde iz svemira

Uvek je tako prvog dana u mesecu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajde da poredimo sa time koliko ja placam onda?:)
Cemu poredjenje sa cenom koja komercijalno nije vise dostupna, vec nekoliko meseci? Sada je taj box 3699. Ako uzmes tablet/fon, nema 3 meseca po dinar, znaci 3700 je.

A varijanta gore, Miks M ne bi bio sa 50%, znaci bio bi 820din vise (+700 zbog 50%, +120 za 3G harac).

Uzeo sam iPhone SE za poredjenje, jer je na vrhu, ali pretpostavljam da su za sve telefone iste razlike: 43.800 uz Box, 51.600 uz Miks M.
Tako da jesi u pravu da je isplativije uz Box, barem ako je ova razlika za cenu telefona.

MTS TV moze da se uzme 2 meseca po dinar, na 12 meseci ugovor. A i 6 meseci bi trebalo da vazi i dalje, ali to ne mogu da proverim (nemam prava na nju, imam OSI tarifu)

Ne znam ni ja sto uporedjujem pakete koji nisu vise u upotrebi,valjda navika.Sa ovim novim paketima,nikako da se snadjem lako ili bas da racunam i sabiram.I ima telefona onako,i skupih vise ili da bas pregledas sve moguce kombinacije dobro.Da bi nasao neki koji je povoljan u tom trenutku.Ali oko najjeftinih telefona su napravili pometnju tj po meni lose su to uradili.

Evo treba da uzmes za svoje potrebe najjeftiniji box4,pretplata 3500 din.I zelis da uzmes najjeftiniju nokiu 222.Oni kazu ok,nema 3 pretplate po 1 dinar,a jos platis telefon 4320 dinara.Placas 24 pretplate po 3500 plus telefon 4320. (inace taj telefon se vrti svugde oglasi,prodavnice i telekom oko 5000)
Ali ti kazes ok dajte mi 21 pretplatu po 3500,bez telefona.A ja cu za razliku 3x3500=10500,lepo da kupim dve nokie 222.I ustedecu po prvoj varijanti 4320 za jednu nokiu222,a sada cu imati dve nokie222.
To su bas lose napravili,ko ce uzeti nokiu 222 na 24 rate,mada verujem da ce se neko i zaleteti iz neznanja.Trebali su te jeftine telefone da daju za dinar,ali ko zna mozda to namerno rade.Da bi im se ovi skuplji telefoni kupovali,nesto su vec zamislili oni. :D

Koristim miks L, ali ovo je treci mesec da sam spao na 600MB i vec posle 10 dana nemam neta i doplacujem one dodatne pakete za net. Stvarno su jaja od kad su uveli to sa duplo neta samo pola ugovorne obaveze. Da li moze nesto bolje da se nadje kod vipa ili telenora za slicne novce?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Naravno da moze ne znam koliko placas sad taj miks L do 31.08 si mogao da dobijes dodatnih 3GB zauvek dok si u Vipu + iz paketa net, sada je ta promocija gotova, ali recimo uz Nova 3 tarifu imas 1GB a ako si ispod 30 a verujem da jesi onda ide duplo neta dakle 2GB za 1267+ 500min i 500 sms i neograniceno min ka Vipu.
Druga solucija za 815 din Nova 2 ako si mladji od 30 ili imas nekog mladjeg od 30 na koga bi se samo vodio ugovor onda bi imao 1.2GB neta, 300 min, 300 sms, i neograniceno min u Vipu.
A da imas sad akciju da bez ikakve obaveze probas Vip sve ti je free i net i min i poruke sve je besplatno.
Moj predlog ti je da uzmes to i testiras vidis kako ti radi net na lokacijama na kojima boravis, pozivi zvuk.... Sve to lepo istestiraj za Dz i donesi odluku.
Evo link procitaj malo a sto se tice tarifa to du te dve koje bi ti verovatno odgovarale.
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/dodji-i-probaj.4834.html
Pozdrav.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Ja cu da uzmem net paket kod vipa 3 GB za 350 din i da zovem putem vibera i skype. Dok ne bude neka normalna akcija

Sent from ass

Koristim miks L, ali ovo je treci mesec da sam spao na 600MB i vec posle 10 dana nemam neta i doplacujem one dodatne pakete za net. Stvarno su jaja od kad su uveli to sa duplo neta samo pola ugovorne obaveze. Da li moze nesto bolje da se nadje kod vipa ili telenora za slicne novce?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kolega a sta ti tacno tj odprilike treba pored internet treba u paketu?Mozes napraviti razne varijante.Mozes i u telekom da uzmes mobilni internet 5gb za 450 din i da iskombinujes sa nekom pricom.Zavisi koliko ti minuta treba za razgovor pored neta.Mozes u vipu da uzmes mobilni internet 3gb za 290 i dodatak za razgovore 40 min-139 dianra.Mozes i da uzmes Mtel karticu sa 10gb neta,i neogranicenim razgovorima u mts i fixnoj telefoniji.Ali da kombinujes i drugu karticu za razgovore van mts mreze.Mts skoro nece menjati mobilne internet pakete sigurno,cim su ubacili 4g mi-fi uredjaj po starim paketima.

@mikiPSY
Zar 3gb u vipu nije 290 dinara?

Screenshot_20.png
Jel znaneko nesto o ovome,nije mi jasno kako bas da uzmes nov telefon na 24 rate,a bez novog ugovra.A stalno reklamiraju ovu opciju.

Poslednja izmena:
Za manje kolicine GB (do 6) je VIP isplativija od druga dva na svakom polju, jer moze Online 6 paket da se veze sa Nova tarifom i koriste se njegovi GB (to kosta 600 dinara za O6 + 110 za pravo koriscenja na drugom paketu)
Kod Tnora su ti nizi paketu bas skupi, jer ne mogu da se povezuju paketi koji imaju 50% popusta, znaci samo standardne ponude i onda najnizi paket+onlien izadje 1500 (moze sa onih 20% popusta, ali kosta 150 pravo koriscenja GB na drugom paketu)

E, za vece jos potrosnje, Tnor nije los za postojece korisnike ako dobiju 3x vise GB (nude tako nekada, ali ne novim korisnicima), pa se onda za 15GB vec i nadje jeftino (jer moze najnizi paket da se koristi, tj. opet izadje 1500din najjeftinija kombinacija)

MTS ce oktobora/novembra uvesto tako nesto, siguran sam :) Samo se ceka da ne budu svi u isto vreme :)

Bobane, pa dodas na postojeci - uvek mozes sa 50% da predjes na ugovor sa telefonom, ili 3 meseca ranije.
Ne verujem da je ista drugo u pitanju! Jedino ako ne dodaju ono fon na 24 rate po maloprodajnoj ceni, bez da vezuju za konkretan broj?

Poslednja izmena:
Pa vidi ovde lepo pise da ne moras da cekas da istekne postpejd ugovor za telefon ili za popust na tarifu.Ja to kontam imas ugovor sa telefonom ili popustom,i jos 12 meseci do kraja ugovora.Jednostavno ono ti daju telefon po maloprodajnoj ceni na 24 rate,i obavezu to jos 24 meseca kod njih.Ali to pre svega verovatno vazi za starije korisnike telekoma.
Meni stize svakog meseca onaj njihov mesecnik na mail i te kao "nove" ponude.I nesto ne verujem da ce skoro menjati internet pakete,pogotovo sto izbacise nove tablete i 4g mi-uredjaj uz njih.

Prodaju telefone ovako, bez ugovora. Mislim da ne mora ni broj, nista, samo su cene jake.

Moze li malo pojasnjenje u vezi sa ovim vecim potrosnjama sto se Gb tice. Ako sam dobro razumeo, najmanji paket i 15Gb je 1500din kod Telenora?

Najmanji paket kod telenora je 5gb 550 dinara,ali su ranije stari korisnici kod njih dobijali 15gb za 550,dali i dalje vazi za stare,to je pitanje inginius.

Ne, nego ima ona opcija Telenor Vise, gde se spoje Prenesi i Surf paket, pa na Prenesi paketu mogu da se trose GB iz surfa.
A najjeftinija kombinacija tih paketa je ~1500. Spojis prenesi sa 150? min. (950din) i Surf najnizi (~500?), 150 dinara za Telenor Vise uslugu, to je oko 1500. Telenor Vise daje 50% vise svega, a nekim korisnicima su davali 3x vise GB uz Surf paket, pa onda dodje Prenesi paket sa 22.5GB. (zaboravio sam gore za tih +50%, pa sam samo 15GB napisao)

To je super, kao sto rekoh istice mi ugovor pa gledam sta mi je raditi. Realno meni 2-3 gb ne znaci nista, tako da to i ne racunam. Koristim posle onaj spori za komuikaciju ali ne racunam na surf itd.
Da daju nesto slicno kod MTS ili da mogu na Telenor kao novi korisnik da dobijem to, tacno bih se uklopio, otkazao adsl koji jedva da i koristim i uzeo taj malo jaci internet sa nekim minimalnim minutima (mesecno do 200 min potrosim) i neki telefon na rate - banja :)

Ali ne ide to tako kod nas...

Pa ti uzmi onda samo paket od 10-20GB, koji god ti se najbolje uklapa, dokupljuj samo minute/SMS, jeftino.
Online 6 je 490din, surf 5 je nesto slicno (sa UO24!). Imas i vecih paketa ali onda vec prelazis 1000 olako.

Kod MTSa isto mozes sa Mobilni Net paketima da uradis.

Najbolje da uzmes sada jedan mesec besplatno kod VIPa na probu sto daju, a onda gledas kako da se uklopis. Mislim da je najbolja opcija da uzmes Online 6 paket bez UO do decembra negde/januara, jer ce tada verovatno opet biti neka promocija (inace gube korisnike koji su oko NG 2014/15 uzeli sa 60% popusta!)

Poslednja izmena:
I ovaj iphone SE neam dole maloprodajnu cenu a treba.To im se desava,kad valjda sredjuju sajt.Ima ga neki telefon na 4 pospejd tarife,a nema ga u pnudi kontrola troskova.Ja jednom pisao mail,oni meni kako je to moguce.Ja posaljem slike,i posle par dana ispravljeno za dva modela koja me zanimala.Tako ako te bas zanima neki model a nema sve,moraces da zoves i proveris,ili da pises.

Nazad
Vrh Dno