Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Maki pita može li na paketu Mobilni Net da aktivira dodatak, recimo, Ekstra 60 minuta. Ovde niko nije potvrdio, a MTS dopis je dvosmislen, u tekstu piše da ne može, a link ukazuje na Ekstra dodatke.

Njihova podrška je generalno nedorečena. Jedini pravi podatak bio bi da neko na Mobilni Net paketu potvrdi da može da dokupi minute. Očekivano je da onemoguće ono što je najpotrebnije, odnosno da naprave takve pakete da to mora više da se plati, kako bi cene uvek išle lagano nagore (kao što radi Telenor od kako je došao u SRB).

Ovde navedene nove Net tarife su oprobani MTS copy/paste recept, sa malo umanjenim cenama.

To se boban izgleda salio malo, ali nesto su slaba bila sala.

Koja je uopste poenta da postoje dodaci, ako ne moze svako da ih koristi? Neka se javi konacno neko ko je koristio dodatke (tarifne i ekstra), da resimo vec jednom misteriju.

Ljudi, isti dodaci su u pitanju :D Samo sto Extra ima i Net dodatak, ali minute i poruke su isti broj/cena :)

Najace je sto ja imam druga u mts-u i ni on sam ne zna da li moze ili ne. Kaze da sam ja prvi koji je to pitao [emoji39] Zato i trazim odgovor po forumima.

Ljudi, isti dodaci su u pitanju :D Samo sto Extra ima i Net dodatak, ali minute i poruke su isti broj/cena :)
Svi znamo da su isti dodaci, samo ne znamo da li na paketu Mobilni Net može da se aktivira Ekstra min 60 dodatak, na primer. Po svemu sudeći to nećemo znati dok neko ko ima Mobilni Net to sam i ne proba i ne napiše ovde.
Bobane, nisi napisao izvor info za nove Net tarife, i dalje nema na sajtu/vestima/Mondu.

Postoje i obicni tarifni dodaci od 60 minuta :) 30/60/120 za 190/290/490 :) Zvali se Extra ili ne ;)

Boban se šalio malo danas, dan za to...

Ima li neko taj mobilni net, da proba da kupi minute. Jer izgleda da ni oni neznaju,što je brajko potvrdio. Ali sve mi se čini da bi sistem to dozvolio, i bilo bi super ako se ispostavi da je moguće.

Poslao sam opet poruku, pa čekam zvanični i poslednji odgovor.

Sad cu da vidim da li mogu da prebacim jedan broj bez UO na mobilni net..

Ја имам једну мобилни нет картицу и од тарифних додатака на сајту нуде само мобилни нет плус док mts centar нуди свашта, минуте, поруке, неки роминг ... не знам да ли би прошао захтев за куповину.

Sad cu da vidim da li mogu da prebacim jedan broj bez UO na mobilni net..
Ako je bez promene statusa, onda tek 1. u mesecu, zar ne? ;)

Postoje i obicni tarifni dodaci od 60 minuta 30/60/120 za 190/290/490 Zvali se Extra ili ne
U postpejdu vidim samo Ekstra dodatke, a ne sećam se da su ikada postojali neki drugog naziva ("obični"), vezano za minute, i to sa cenama koje si naveo, i za njih je Maki dobio dopis da su Ekstra dodaci ukinuti za Mobilni Net.

Super je sto smo u akciju istrazivanja krenuli 1. u mesecu, a ne negde 25. :D

Dao mi je da promenim tarifu, ali je i dalje na Miks S :) Mozda ce tek od sledeceg meseca ipak :(

^ Tako je, jer nisi radio promenu statusa (promena statusa: UO, prelazak pripejd-postpejd i sl). Kad je promena statusa, promena paketa vrši se odmah. Promena statusa može samo u poslovnici (ili ugovor na kuću), jer mora da se potpiše.

Je l' ti ok da 1. maja dobiješ Mobilni Net na tom broju na mesec dana?

Uopste, taj broj se deaktivira cim mi dodje racun za mart :) BIo je za probu samo.

Je l' te znaju lično kad dođeš u poslovnicu? :-devil-:

Ne traze mi ni LK, sto uopste nije dobra stvar :D

Mene bi bio blam. To je onaj osećaj kad te ugledaju i kažu "Evo ga..."! I znaju da su nagrabusili! :smoke:

Nadam se da ne, jer u moru onih koji samo vicu ili se nerviraju, ja im verovatno dodjem kao pigna colada leti :D

Не верујем ја у ову причу, ако се нешто конкретно ради мора да се скенира ЛК. Ако нешто само питаш, онда је други падеж. Ја пазим да одем код некога ко се до сада показао као ОК и ко пристојно познаје материју и већина ме запамтила јер кад ја дођем, ето им прилике да сазнају за неке комбинације и могућности које њихов пакет нуди. ;) Већ ми се и на улици јављају.

Cale, ja sam se zezao da ne traze LK u Telekomu (sistem zahteva da se ubaci LK, ili ako je stara kao sto kazes da se skenira) :)

EXTRA NET,nova mobilni internet tarifa.Pocetna tarifa 5gb-300 din a najveca 100gb-1999.Mogucnost deljenja interneta sa jos 3 osobe,naknada 50 din po osobi.extra net se moze deliti u kombinaciji sa tarifama mix i super.Najzad nesto opipljivo od MTS
24h kasnije, ovo je ipak samo šala? ;)

Za sve one koji imaju MIX pakete, da znate da sada svi mozete da aktivirate 4G, a ne samo oni koji imaju XL i vece kao sto je do sada bio slucaj

Informacija dobra, možda neko nije video. to su pustili ima 20 dana.

Na onu temu da se vratim od juče-sinoć ko je učestvovao...

Nisam još dobio odgovor, a prošlo je 24h i više, sve mi se čini da ni oni neznaju. A da će moći. Nekako već vidim nove promocije...nove tekstove i naslove. Al ajde videćemo

Nazad
Vrh Dno