Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Kasno je sad, uzeo sam novi broj, napisali prvo kao neispravan ICCID tako neki broj, pa posle neispravan PIN i PUK, pa opet ICCID broj.

Prilozi

• Screenshot_2016-03-29-13-29-55.jpg
    Screenshot_2016-03-29-13-29-55.jpg
    196.3 KB · Pregleda: 166
Kad znam znanje, sta reci :D

Како се иксључује тарифни додатак, конкретнно за додатне минуте? Да ли мора преко колцентра или може неком смс поруком, преко апликације или компа?

Meni u aplikaciji ima opcija "Odjava" za taj dodatak.

Pri promeni paketa, evo sad gledam sistem nudi opciju da promenim u tarifni paket za net, mogu li posle da kupim i neki dodatak za minute ?

Poslednja izmena:
Ja trenutno imam xl. Da nesto ne zeznem broj [emoji23]

Ne znam da li Net paketi imaju dodatke za minute. Standardni Net paketi kod TSa ranije nisu ni imali mogucnosti za voice ;)

Pa ta priča...

Pri promeni paketa, evo sad gledam sistem nudi opciju da promenim u tarifni paket za net, mogu li posle da kupim i neki dodatak za minute ?

Ja sam to skoro ovde pitao,a na pv mi gricko odgovorio da moze,i minuti i sms.

A sad kad bi hteo sa KT da predjem na NET paket,jel bi imao 50% popusta na 699 ili 450 dinara? zna li neko ono jel uopste i moze to :D

Poslednja izmena:
Pa zar nije ta net tarifa sa već uračunatim popustom 450din?

Jao bobane skrenu mi sa teme [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Pa ti pomenu net pakete i nesto kontam.Pa onda bi trebalo popust na 699,ali nesto sumnjam da to daju.Obrni okreni i sa popustom mu opet dodje jeftiniji mtel.

Ja na portalu uopste nemam mogucnost da kt promrnim u bilo koji paket, a ove sto su na miksu imam

Znaci za koji dan kako ide KT -> postpaid sada oko popust.

Da potvrdim da se trajanje pripejd kartice može produžiti postpejd dopunom i dopunom sa fiksnog. U kol centru su izričito rekli da mora samo elektronska dopuna i da ne može ovo navedeno.

Dobio sam SMS u stilu "vaš broj biće deaktiviran za 4 dana", što nije loše, bar jave.

Kod Telenora mi je trajanje pripejd kartice 300+60 dana (stara, ex tarifa Priča).

EXTRA NET,nova mobilni internet tarifa.Pocetna tarifa 5gb-300 din a najveca 100gb-1999.Mogucnost deljenja interneta sa jos 3 osobe,naknada 50 din po osobi.extra net se moze deliti u kombinaciji sa tarifama mix i super.Najzad nesto opipljivo od MTS

EXTRA NET,nova mobilni internet tarifa.Pocetna tarifa 5gb-300 din a najveca 100gb-1999.Mogucnost deljenja interneta sa jos 3 osobe,naknada 50 din po osobi.extra net se moze deliti u kombinaciji sa tarifama mix i super.Najzad nesto opipljivo od MTS
Jel moze link da procitam vise o tom paketu. Ne mogu da nadjem na sajtu.

To je super, samo nigde vesti o tome ?
Samo vidim 9GB za 1440 dinara :)

To su novi NET (data, ne voice) paketi verovatno, nesto slicno kao sto je VIP sa novim Online tarifama izasao.

Nagadjam, posto ne vidim ni vest, niti postoje kao nove tarife na sajtu :)

Verovatno je tarifa vezana za današnji datum

Previse dobro?! Pa eno na drugoj temi skidaju terabajte za manje od 1999 mesecno!

Ovakav paket za 300din 5 gb bi mi odgovarao. Troskove ne bih ni osetio a imao bi net. Meni to i treba danas, iovako mobilni najmanje koristim kao telefon danas, sve ide preko neta.

Ne znam da li Net paketi imaju dodatke za minute. Standardni Net paketi kod TSa ranije nisu ni imali mogucnosti za voice ;)

Samo da javim...

Ovako

Sa bilo koje postpaid tarife moguće je preći na neku od Mobilni Net tarifa. U Vašem slučaju možete na mobilni net L ili mobilni net XL.
Cene za ostali saobraćaj : SMS poruka u domaćem saobraćaju 3,89 din. SMS poruka u međunarodnom saobraćaju 12,00 din. Minut razgovora u domaćem saobraćaju 7,89 din. MMS poruka u domaćem saobraćaju 12,00 din.
Extra dodatke od danas ne mogu da koriste mobilne Net tarife već samo https://www.mts.rs/privatni/mobilna/tarife/tarifni-dodaci

Znaci moram da predjem na telenor posto tamo to moze. Ne znam sta ga tupi mts. Videli da mozes tako da napravis paket kako ti odgovara pa ukinuli dodatke.

Kako ? Ja sam skapirao da moze ? A ti

Nazad
Vrh Dno