Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Jel moze i dalje da se podnese zahtev za raskidanje ugovora? Jel moze preko emaila ili mora u poslovnicu

Evo primer, moja majka nije imala pojma za nove cene pakete itd. Tek je saznala kad je prebačena.
Sve okej, ja sam znao pao reagovao. Al običan prosečan korisnik nema blage veze niti je adekvatno obaveštenje bilo.

Prijatelju ističe Soko lite pa me pita koji tel da uzme uz novi potpis, ja mu dao predloge Honor magic 7 lite, Motorola edge 50 neo, kada se budu pojavili. Ima li neko neki predlog ko aktivno prati ponudu?

Da ne otvaram novu temu.
Koji MTS postpaid paketi nude vise brojeva pod jednim ugovorom? Nesto kao family paket, 4 broja pod jednim paketom/ugovorom.

@qobrex
Ne, upravo o tome i pisem.
Ponudili samo ono sto je na sajtu, konkretno za Soko lite 12 meseci po 2025din, a 12 po 3749.
Znaci, posle podnetog zahteva za prelazak u drugu mrezu pozvali iz mts-a i to je jedino sto su ponudili.

@qobrex
Ne, upravo o tome i pisem.
Ponudili samo ono sto je na sajtu, konkretno za Soko lite 12 meseci po 2025din, a 12 po 3749.
Znaci, posle podnetog zahteva za prelazak u drugu mrezu pozvali iz mts-a i to je jedino sto su ponudili.
To je ono sto sam ja pisao jos pre mesec-dva, da se ne oslanjate na 24m 50% jer vam to nece dati svi agenti.
Kako se na koga zalomite, neko ce da nudi redovnu ponudu i posle tri poziva, a neko ce odmah da ponudi max :)

@mlax37
Iskoristio ovo poskupljenje i raskinuo UO za dva broja, trenutno su Omorika S, jos kazem hocu prelazak na vecu tarifu, ma nista to je to sto mozemo da ponudimo.
Mozda hoce da mi uteraju, zbog raskida... :LOL: Bas me zanima, da li ima jos neko sa istom situacijom ili je uspeo da dobije neki popust?!

Ništa, ti onda u A1, imaju sad dobre ponude 24x50% za prenos u njihovu mrežu

@mlax37
Iskoristio ovo poskupljenje i raskinuo UO za dva broja, trenutno su Omorika S, jos kazem hocu prelazak na vecu tarifu, ma nista to je to sto mozemo da ponudimo.
Mozda hoce da mi uteraju, zbog raskida... :LOL: Bas me zanima, da li ima jos neko sa istom situacijom ili je uspeo da dobije neki popust?!
Za neki od tih brojeva si podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu i nakon toga te zvali i nisu ponudili ništa??

Supruga imala potpuno istu situaciju, još je ona najjeftiniju Moravu koristila. Raskinula ugovor, prebacila se na isti paket bez UO i odmah podnela zahtev za prenos u A1. Posle toga je zvali iz mts-a i odmah ponudili istu moravu 3 godine po 500 RSD mesečno, ona rekla neće, a pnda su joj bukvalno rekli, evo recite vi šta želite da ostanete. Mislim da je tu mogla bilo šta da kaže 😀

Pitao sam ovo već u Mts Box temi ali mo pade na pamet da je možda prava tema za to ovde.
Otišao sam u poslovnicu radi raskida ugovora Box 4 paketa, zahtev za raskid ugovora je podnesen blagovremeno i oni pristaju.
Međutim sad mi kažu da će mi isključiti i broj i da migracioni kodovi se daju samo u slučaju isteka ugovorne obaveze.
Po kom osnovu oni misle da to mogu da urade, da ne spominjem da je broj originalno iz bivšeg Telenora?

Konačno sam dobio rešenje za raskid ugovora, ali će mi naplatiti za januar, jer sam čekao odgovor 40 dana.
Ima li svrhe uložiti prigovor , ukoliko januarski račun bude po novoj višoj ceni?

Nakon migracije je otac presao sa morave 300 koju je placao 700rsd na zmaj tarifu koja je 3x skuplja. Dakle, nije ostao na Moravi koja je 1.200 nego ni manje ni više prelazi na 2.200 rsd.

Znam da je isteklo vreme za prigovor svakako cu poslati mail reklamacije.
Ugovor mu istice 07.02 tako da sutra idemo u Yettell da podnesem zahtev za prelazak na prepaid, kakvi su to prevaranti. Naravno, idem i do mts-a koji je u lokalu pored jer mi je neverovatno da covek trosi 30 min mesečno na pozive bez neta, poruka, dakle samo 30ak minuta i prebacuju ga na 3x skuplji paket.

Nakon migracije je otac presao sa morave 300 koju je placao 700rsd na zmaj tarifu koja je 3x skuplja. Dakle, nije ostao na Moravi koja je 1.200 nego ni manje ni više prelazi na 2.200 rsd.

Ugovor mu istice 07.02 tako da sutra idemo u Yettell da podnesem zahtev za prelazak na prepaid, kakvi su to prevaranti. Naravno, idem i do mts-a koji je u lokalu pored jer mi je neverovatno da covek trosi 30 min mesečno na pozive bez neta, poruka, dakle samo 30ak minuta i prebacuju ga na 3x skuplji paket.
Prebacivanje u drugu mrežu ćete moći odraditi tek 08.02.2025.

Prijatelju ističe Soko lite pa me pita koji tel da uzme uz novi potpis, ja mu dao predloge Honor magic 7 lite, Motorola edge 50 neo, kada se budu pojavili. Ima li neko neki predlog ko aktivno prati ponudu?
Magic 7 lite, ako će da krca oraje.

Ево, по мени, шта треба да урадиш: Позови 064733 и тражи да платиш рачуне за јануар и тих седам дана фебруара и да ти број после тога ослободе за пренос. Они ће да заведу захтев и зваће те агенти да ти понуде одређене погодности. Ако одбијеш понуду, зваће те, вероватно, опет са бољом понудом. У крајњем случају, ако не прихватиш, ако ти не одговара, платиш рачуне и идеш даље. Али мислим да ћеш успети да избоксујеш 50% на претплату.

Hvala, to mi je bila 2 opcija. Sutra ih ganjam, Supernova takođe digla cene pa se i time bavim 😀

1000037770.jpg
Stiglo pismo po dogovoru RESENJE ZA RASKID UGOVORA, šta da očekujem sutra kad odem 😄
Moj cilj je raskid ugovora box 4 i soko S
Bez ugovorne obaveze da prebaci broj na A1 mega plan

Pogledajte prilog 476992
Stiglo pismo po dogovoru RESENJE ZA RASKID UGOVORA, šta da očekujem sutra kad odem 😄
Moj cilj je raskid ugovora box 4 i soko S
Bez ugovorne obaveze da prebaci broj na A1 mega plan

Nauči ovo na pamet. Meni su rekli da će da mi ugase broj telefona ako raskinem ugovor. Spremi se na najgore.

Zakon o elektronskim komunikacijama
Član 129. stav 8
"Krajnji korisnik koji je izvršio jednostrani raskid ugovora zaključenog na određeno vreme ima pravo da prenese broj u mrežu drugog operatora, u skladu sa odredbama ovog zakona."

Nista razumeo nisam , ako mozes da pojednostavis. Hvala :)
Otišao sam u poslovnicu da raskinem ugovor na Box 4 crveni paket zbog povećanja cene ugovora, zahtev podnesen još u decembru.
Radnice u poslovnici su mi rekle da će mi u tom slučaju ugasiti broj telefona.
Nema postpaid, nema migracija, nema ništa.
Jel sad jasnije?
To je naravno apsolutno protivzakonito i ja ću da ga teram do Ratel i dalje ako treba. Možda tebe ne zadesi isto što i mene ali ti kažem da budeš spreman.

Kao sto smo pisali 09.01 nam za soko lite obecaju 50 posto popusta i posalju poruku ,posle par dana puj pike ne vazi prave se ludi.

Nazad
Vrh Dno