stefan1991
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 16.08.2023
- Poena
- 15
Jel moze i dalje da se podnese zahtev za raskidanje ugovora? Jel moze preko emaila ili mora u poslovnicu
Čestitam! Zadnji rok Vam je bio 31.12.2024.Jel moze i dalje da se podnese zahtev za raskidanje ugovora? Jel moze preko emaila ili mora u poslovnicu
Ko je ponudio, služba za brigu o korisnicima ili radnik u poslovnici?To sam vec uradio i osim trenutne ponude na sajtu, nisu i ne mogu da ponude nista drugo, ali bukvalno nista!
To je ono sto sam ja pisao jos pre mesec-dva, da se ne oslanjate na 24m 50% jer vam to nece dati svi agenti.@qobrex
Ne, upravo o tome i pisem.
Ponudili samo ono sto je na sajtu, konkretno za Soko lite 12 meseci po 2025din, a 12 po 3749.
Znaci, posle podnetog zahteva za prelazak u drugu mrezu pozvali iz mts-a i to je jedino sto su ponudili.
Za neki od tih brojeva si podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu i nakon toga te zvali i nisu ponudili ništa??@mlax37
Iskoristio ovo poskupljenje i raskinuo UO za dva broja, trenutno su Omorika S, jos kazem hocu prelazak na vecu tarifu, ma nista to je to sto mozemo da ponudimo.
Mozda hoce da mi uteraju, zbog raskida...Bas me zanima, da li ima jos neko sa istom situacijom ili je uspeo da dobije neki popust?!
Bas tako. Za oba broja sam podneo zahtev.Za neki od tih brojeva si podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu i nakon toga te zvali i nisu ponudili ništa??
Prebacivanje u drugu mrežu ćete moći odraditi tek 08.02.2025.Nakon migracije je otac presao sa morave 300 koju je placao 700rsd na zmaj tarifu koja je 3x skuplja. Dakle, nije ostao na Moravi koja je 1.200 nego ni manje ni više prelazi na 2.200 rsd.
Znam da je isteklo vreme za prigovor svakako cu poslati mail reklamacije.
Ugovor mu istice 07.02 tako da sutra idemo u Yettell da podnesem zahtev za prelazak na prepaid, kakvi su to prevaranti. Naravno, idem i do mts-a koji je u lokalu pored jer mi je neverovatno da covek trosi 30 min mesečno na pozive bez neta, poruka, dakle samo 30ak minuta i prebacuju ga na 3x skuplji paket.
Magic 7 lite, ako će da krca oraje.Prijatelju ističe Soko lite pa me pita koji tel da uzme uz novi potpis, ja mu dao predloge Honor magic 7 lite, Motorola edge 50 neo, kada se budu pojavili. Ima li neko neki predlog ko aktivno prati ponudu?
Ево, по мени, шта треба да урадиш: Позови 064733 и тражи да платиш рачуне за јануар и тих седам дана фебруара и да ти број после тога ослободе за пренос. Они ће да заведу захтев и зваће те агенти да ти понуде одређене погодности. Ако одбијеш понуду, зваће те, вероватно, опет са бољом понудом. У крајњем случају, ако не прихватиш, ако ти не одговара, платиш рачуне и идеш даље. Али мислим да ћеш успети да избоксујеш 50% на претплату.Nakon migracije je otac presao sa morave 300 koju je placao 700rsd na zmaj tarifu koja je 3x skuplja. Dakle, nije ostao na Moravi koja je 1.200 nego ni manje ni više prelazi na 2.200 rsd.
Znam da je isteklo vreme za prigovor svakako cu poslati mail reklamacije.
Ugovor mu istice 07.02 tako da sutra idemo u Yettell da podnesem zahtev za prelazak na prepaid, kakvi su to prevaranti. Naravno, idem i do mts-a koji je u lokalu pored jer mi je neverovatno da covek trosi 30 min mesečno na pozive bez neta, poruka, dakle samo 30ak minuta i prebacuju ga na 3x skuplji paket.
Pogledajte prilog 476992
Stiglo pismo po dogovoru RESENJE ZA RASKID UGOVORA, šta da očekujem sutra kad odem 😄
Moj cilj je raskid ugovora box 4 i soko S
Bez ugovorne obaveze da prebaci broj na A1 mega plan
Zakon o elektronskim komunikacijama
Član 129. stav 8
"Krajnji korisnik koji je izvršio jednostrani raskid ugovora zaključenog na određeno vreme ima pravo da prenese broj u mrežu drugog operatora, u skladu sa odredbama ovog zakona."
Nista razumeo nisam , ako mozes da pojednostavis. HvalaNauči ovo na pamet. Meni su rekli da će da mi ugase broj telefona ako raskinem ugovor. Spremi se na najgore.
Otišao sam u poslovnicu da raskinem ugovor na Box 4 crveni paket zbog povećanja cene ugovora, zahtev podnesen još u decembru.Nista razumeo nisam , ako mozes da pojednostavis. Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari