Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

@HSVstoned
Stvarno ne vidim zasto je toliko ljudi ''pobeglo'' na Telenor, kada je ponuda kod svih operatera gotovo identicna (pricam o cenama razgovora\poruka\paketa, ponuda telefona kod mts-a jeste losija).
Sto neko rece, menjanjem operatera samo menjas "boju" svoje kartice...

Telenor jedini ima prenosenje nepotrosenih minuta (a i azurno stanje).
Vip ima isto (valjda?) azurno stanje, nepovoljnije manje pakete, a u vecim megabajte (ovo odgovara omladini), ali i mnogo sitnih slova i reklama koje govore ono sto ljudi zele da cuju.

Šta mislite da li će se desiti neki "pljusak telefona" kada novi operater kupi Telekom? Hoće li ceo taj proces biti gotovo do kraja februara? Pominje se 21vi februar.

Preuzimanje operatera i novca nece se desiti pre jeseni. (ako sve bude teklo po planu)

Jel ima sad nekih nagovjestaja o mogucem prosirenju ponude telefona?

Sad kad krene MNP, a sudeći po porukama koliko ljudi je najavilo odlazak za MTSa, očekujem da nude i šakom i kapom da te zadrže još 2 godine.

Sad kad krene MNP, a sudeći po porukama koliko ljudi je najavilo odlazak za MTSa, očekujem da nude i šakom i kapom da te zadrže još 2 godine.

Misliš? Ne verujem da će napraviti neki veći zaokret u poslovnoj politici. VIP i Telenor će verovatno nuditi neke "beneficije", dok MTS pored billing sistema(koji je valjda na tenderu, nisam upućen) treba da ponudi niže cene telefona i nove modele ... što se gotovo sigurno neće dogoditi. Na stranu što je veliki broj ljudi već vezan višegodišnjim ugovor za jedan od tri operatera.

To sto su vezani nema veze. Taj ugovor će kad-tad isteći i onda si slobodan. U normalnoj zemlji bi se trudili da te zadrže. Videćemo kako će biti kod nas.

---
Ttalk

U oktobru biće u novembru, u novembru ...

[MTS] Pljusak Telefona haha. Dobra tema. Imaju cela 3 telefona
Ne znam kakva je situacija, ali pre 3-4 dana sam bio u Delta Cityju, u prizmelju je MTSov štand, ima dosta izloženih telefona... nisam se zadržavao, ne znam šta je u ponudi a šta ne, samo kažem da ih ima na štandu - ako neko bude tamo može da pogleda šta se nudi.

Ne znam kakva je situacija, ali pre 3-4 dana sam bio u Delta Cityju, u prizmelju je MTSov štand, ima dosta izloženih telefona... nisam se zadržavao, ne znam šta je u ponudi a šta ne, samo kažem da ih ima na štandu - ako neko bude tamo može da pogleda šta se nudi.

Smece. Sony Ericsson Jalou F100i, i5800 Galaxy 3, neki BlackBerry (stvarno nemam pojma koji je model, nisam zagledao jer ne volem BB)....ostalo se nisam ni trudio da gledam. Da imaju telefona - imaju, ali nedostatak novijih atraktivnijih telefona - nadomescuju kvantitetom starih i krs modela.

Doduse, nisam zagledao sa zadnje strane standa....nisam video ni jednu XPERIA-u kojom se toliko ponose sto je imaju u ponudi. Eto, mozda sam se ogresio, ako ovo imaju, a ja nisam konstatovao :d

Poslovnica na Terazijama pre sat vremena, mislim da je bio jedan blekberi izlozen, ostala postolja prazna..

Poslednja izmena:
Marko-Dj, javi se :D:D:D

Koliko ja mogu da primetim nece biti nikakvih telefona sve dok ne uspeju nekome da prodaju Telekom ... Vec neko vreme u MTS-u je katastrofa,totalna nezainteresovanost... Kao kad prodajes polovan auto...neces vise da ulazes u njega,cekas da se otarasis pa neka se neko drugi pati... :S

Poslovnica na Terazijama pre sat vremena, mislim da je bio jedan blekberi izlozen, ostala postolja prazna..

Ne treba gledati postolja, tu je izlozena neka maketa...ne znam ni ja zasto! :D

Imas u onoj staklenoj vitrini pored...

Marko-Dj, javi se :D:D:D

Hehe...evo me, ali necu ni ja jos dugo! :D

Nedelju dana u vr' glave... ;)

Koliko ja mogu da primetim nece biti nikakvih telefona sve dok ne uspeju nekome da prodaju Telekom ... Vec neko vreme u MTS-u je katastrofa,totalna nezainteresovanost... Kao kad prodajes polovan auto...neces vise da ulazes u njega,cekas da se otarasis pa neka se neko drugi pati... :S

Zaista im je ponuda katastrofa, ali koliko znam nije ni olaksavajuca okolnost sto sve ide preko tendera...Drzavna firma, ***...
Zato su oni i imali onaj Huawei, najbolja finansijska ponuda ali telefon je krsina nikad veca!

Krajem Marta mi istice ugovor kod MTs-a, do tada planiraju da profunkcionise mogucnost zadrzavanje broja sa prelaskom kod drugog provajdera. Ako sve bude kako su planirali, eto mene u Telenoru od Aprila, ako naravno ne ponude u Telekomu do tada HTC modele.

Tebe sam obezbedio sledece 2-3 godine... Mada dobro, i nije ti neki telefon... :p
Koje crne dve-tri... pa jel' ti stvarno mislis da ce toliko neki fon da se zadrzi kod mene? :)

Do leta, plafon... taman je to godinu dana okruglo - dosta i predosta :D
Vec sam bacio oko na Galaxy S II... uzmem to na Telenoru, dace Bog, na ugovor, taman kad mi istekne ovaj ;)

I onda tako, svake godine na leto menjam telefon... :smoke:
Vidim vec je izasao i Wave II! :d
Ihaj, jos pre par meseci... ali losiji je to model od originalnog ;)

Veci ekran (3.7" naspram 3.3"), ali slabijeg kvaliteta...

Koje crne dve-tri... pa jel' ti stvarno mislis da ce toliko neki fon da se zadrzi kod mene? :)

Do leta, plafon... taman je to godinu dana okruglo - dosta i predosta :D
Vec sam bacio oko na Galaxy S II... uzmem to na Telenoru, dace Bog, na ugovor, taman kad mi istekne ovaj ;)

I onda tako, svake godine na leto menjam telefon... :smoke:

Ihaj, jos pre par meseci... ali losiji je to model od originalnog ;)

Veci ekran (3.7" naspram 3.3"), ali slabijeg kvaliteta...

Kada ces da menjas kompjuter?! :p

Tebi ne treba onda ni davati telefone... :D

A da li iko ista zna vezano za dugo najavljivane i obecavane Huawei telefone...Ne racunam na model koji su imali jedno vreme u ponudi U8110 nego na U8500 i U8800..Ima li sanse da se oni ikada pojave uopste kod telekoma..Zna li iko ista o tome?

Danas sam svratio do poslovnice u Ns-u i rekose mi da ce sutra imati nekih novih telefona.Bila je velika guzva pa nisam stigao da pitam kojih tacno,samo sam sa vrata pitao lika iz obezbedjenja i tako mi rece.Idem sutra da vidim koliko su slagali! :mad:

Nazad
Vrh Dno