Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

kakvi smradovi!!!:mad:

a najjaci je fazon to sto nemam gde da predjem.
iole ozbiljan,i to mojim nekim standardima:D,telefon u vipu ili telenoru je preko 20000 din,a te pare iako bih skupio postekao bih i cekao jos malo,da uzmem polovan dslr.

ima wave u telenoru 17k din,ali prenesi plus 1 gb,samo 300 min razgovora:wall: i kao posle toga 1000 min u telenor mrezi,a ja nemam 10ak br i ne zovem ih..
1000 sms i 1gb net-to je ok.
ali opet 17000,i nemam sada i ne daje mi se toliko.

na mts sam racunao,na segmentacije ali vidim nema nista od toga.

razmisljam da uzmem bilo koji bolji ako mi ponude za dinar,i5700,i5800,c6 i da lepo zavalim makar i za 200e i onda cekam i skupljam ko zna koliko za wave :wall::mad: :D

Poslednja izmena:
Ne znam bas da li ces izvuci i 200e (mozda eventualno za C6), za i5700/i5800 max oko 150-160

a sto mislis da necu? :)

svakakvih ljudi ima, i oni koji daju 100+ e ca p4,512mb rama itd[konf od pre 9 od]
ima i ljudi koji kupuju polovne telefone po strasnim cenama.. samo se moram potruditi..

nego,ako mi ponude c6 ili android samsung i5800 galaxy 3..sta uzeti?
nokia mi je lepsa,crn c6-milina,ima bolji ekran ali je symbian:wall:
a galaxy 3 android,meni ruzniji,nemab lic,losija kamera,losiji ekran--sve vuce na nokiu ali android.. ?:)

se x10 mini mi je gay:smoke:

@hsvstoned: tako sam i ja razmisljao... da uzmem nokiju c6 i da je dam devojci. ALI zaboravljas da su mi rekli da moram za te telefone iz 8. segmenta da uzmem pretplatu od 2500 hiljade... tako da se ni to ne isplati...

auuuuuuuuu :mad: :smoke::smoke:
nisu normalni !!! ja ne znam sta da radim.. odoh ipak do poslovnice,ima izuzetaka cuo sam tako,jos ako nekoga znas..:D

ma racuna se roming, ali se racuna potrosnja DO trenutnka slanja pisma, koje dolazi 23. mseca ugovorne obaveze :)

... osim kada se prelazi sa prepaid-a na postpaid (sto mislim da je ovde slucaj).

I da, jos jedna stvar... obracunski period za utvrdjivanje segmentacije vam je poslednjih 6 meseci.

Ja mislim da je zadnjih 3 meseca, mada nisam siguran... :D :d

i sunce ti..
a ove 3 god sto sam placao ko lud to nista a..
pa sad sam se bas unormalio pa su mi na mix 1000 sa dodatnih 300 sms racuni oko 2000..
a bili su 2500-5500:d

znaci,da se ne nadam nekoj kul ponudi?

Poslednja izmena:
Ево ја данас отишао да пређем са допуне на пакет, кад оно, гужва. Као и увек. Ушао лепо на врата (у питању је наравно Нови Сад), седи неки момак и нека девојка, као раде са странкама, а ја их упитао са смернице, хтео би ово - да ли имате ово, мислим на неке телефоне из понуде који су им на интернету. Момак пита девојку, претпостављам да је то неки портир (обезбеђење), мада не делује тако. Он ме ипак усмери да одем горе, на спрат, али да сачекам мало јер има пуно људи који чекају горе. Напокон, прође неких 45 минута, дођем на ред, па упитам девојку са цвикерима, за услове преласка на рачун. Она ми укратко објасни, али на питање шта имате од телефона, она одговори, само оне скупе?!

Па је упитам, а оне силне понуде телефона на интернету!
- Јој па то немамо већ дуже време! То је понуда за целу Србију, а не само за Нови Сад.
Па добро, рекох себи, дај бар нешто да узмем кад већ имам неки попуст. Погледам понуду телефона, кад најјефтинији за бел 150 је неких 10000 хиљада динара. У јеб.... па ови стварно имају неке скупе телефон!
Питам ја њу а оне специјалне понуде где се добија попуст од 50% на преплату и бесплатни разговори са мобилног на фискни, а она ће то: "Не разумем, какве специјалне понуде, па немамо ми то!"

Ја јој кажем, па видео сам на интернету, а она онако, слатко почне да цокће и преврће очима. (Нисам хтео да је именујем из уговора који ми је потписала, није она крива што је таква!):smackbum:

Леле где сам ја то дошао! Срећа заменио сам пакет за снајку, па нећу се смарати са МТС-ом. Е да, обећала ми је да кад буде телефона за динар, да ће ме звати, како би га подигао :d

САВЕТ: ако хоћете да искористите неке услуге дотичних, ипак се распитајте преко телефона, о свим условима и шта имају у понуди. Ако вам се јави неко нељубазан, немојте бити одмах разочарани, назовите још који пут, можда се неко љубазан јави, можда имате среће!

Bio juce u novoj poslovnici na Bulevaru(preko puta Daltonke) i rekose mi da ce biti telefona polovinom januara...Mada mi je tesko da im povjerujem!

Ja sam pre 2 godine (tj. u martu će pune 2g) uzeo mob preko segmentacije, Samsung L700, ali tad je bila druga priča... tad si mogao da bilo koji telefon iz svog segmenta uzmeš za 1 dinar uz bilo koji paket! (ili sam ja nešto debelo pomešao) U svakom slučaju, uzeo sam taj L700 za dinar na MIX250 (nije mi trebalo više). Kako se bliži vreme isteka ugovora, nadao sam se da će biti nešto povoljno, ali kako stvari stoje mrka kapa od mog produženja...

I da, ako ne potpišem novi ugovor, već samo ostanem na postapidu, da li ostajem na (sada već nepostojećem) MIX250 ili moram da biram neki od aktuelnih paketa? Jasno mi je da ako potpišem novi dvogodišnji ugovor idem na nove pakete...

Bio juce u novoj poslovnici na Bulevaru(preko puta Daltonke) i rekose mi da ce biti telefona polovinom januara...Mada mi je tesko da im povjerujem!

Bio danas i najavljuju za januar LG 540 i neki Huawei, nisam zapamtio model. Trenutno imaju još Nokiu C6, E5, Galaxy S I9000 i još neki samsung.

I meni su rekli za taj Huawei.A imali su u ponudi galaxy i5800,nokia-u c6 i neki SE,ne sjecam se tacno koji.E da i jos jedan ili dva bzvz fona...

I da, ako ne potpišem novi ugovor, već samo ostanem na postapidu, da li ostajem na (sada već nepostojećem) MIX250 ili moram da biram neki od aktuelnih paketa? Jasno mi je da ako potpišem novi dvogodišnji ugovor idem na nove pakete...

Ostaje ti stara tarifa sve dok ti ne budes nesto menjao, a to nesto ili menjanje tarifnog paketa ili uzimanje nekog telefona. Ako uzimas fon, samim tim moras da menjas tarifu posto tih starih vise nema.

pa imate ponudu na sajtu.
blekberiji strokavi,c6,i5700,i5800,se x10 mini i mini pro i xperia.
i i9000 galaxy s koji kosta kao pola dacije duster:smoke:

Ostaje ti stara tarifa sve dok ti ne budes nesto menjao, a to nesto ili menjanje tarifnog paketa ili uzimanje nekog telefona. Ako uzimas fon, samim tim moras da menjas tarifu posto tih starih vise nema.

Mada je i to protivzakonito, ne smeju ti uslovljavati kupovinu jedne usluge/proizvoda (telefon) prodajom druge usluge/proizvoda (menjanje paketa, u 99 posto slučajeva na skuplji) već bi morali da ti nadju neku medjucenu za tvoj paket.

Pa ne moras ti skuplju, ali cinjenica je da onih starih tarifa nema...tako da biras neku novu! Sad koju ces, jeftiniju ili skuplju to vec sam korisnik odlucuje!

e ovako ljudi,sad sam bio u mts i ne znam kako im svima nisam j...o mater!:mad:

a sve ih znam dole,ne prepoznaju me,nisu me videli godinama neki od njih:D bio sam malo dete i nisam imao bradurinu:smoke:

ljubazna sluzbenica[nije me prepoznala] mi je jos ljubaznije rekla da mi je ugovor istekao jos prosle god u aprilu ! ok,ja sam kriv za to,izgubio sam ugovor:d
ali zar oni ne salju malo pred istek ugovora neko pismo,hvala na saradnji i spec ponuda?

nebitno,rekla mi je da sam V segment,naterao sam je da proveri,pre toga mi je rekla da je to do daljnjeg ukinuto !!??:mad::mad:
kao mozda se opet pocne sa tim u toku 2011 !!!:mad:

uglavnom,za novi ugovor MI NE NUDE NI JEDAN TELEFON ZA 1din!!! tako je rekla,ni jedan! ni onaj od 30e nov u radnjama!:mad:

tu sam vec znao da prelazim na neku drugu mrezu tako da sam izasao.

odma' sam otisao u telenor,prenesi plus 1gb,samsung wave za 17000 din na rate-milina ,)

to cu uskoro da odradim.

jos mi je rekla da sumnja da ce imati bolju ponudu telefona u skorije vreme.

inace,bolja ponuda je u handy-u,ali tu deru samo tako.

zbogom mts,neka vas prodaju iracanima!:-devil-:

A čekajte, koja je fora sa mts-om, što sa ovako očiglednom namerom smanjuju broj korisnika? To je pretpostavljam neko obaranje cene pred prodaju, wtf?

ja sam sa njima zavrsio,moze da ih kupi al gor-**** mi se!:smoke:

odoh ja kod plavog operatera,da surfujem na wave-u:smoke:

jel ih ti to opravdavas?:-devil-:

ma poslacu ja njima mail sa wave-a :smoke:

Ne opravdava, neg' te informise :D

Besmislena je rasprava, jer kada se stave na crtu sva 3 operatera koja rade kod nas, generalno mts ima najpovoljnije cene i sto je paradoksalno i dalje najbolju pokrivenost mreze. Imam postpaid godinama kod sva 3 operatera i ovo govorim iz licnog iskustva. Iskustvo koje ima HSVstoned je normalna pojava i kod druga dva operatera.

Besmislena je rasprava, jer kada se stave na crtu sva 3 operatera koja rade kod nas, generalno mts ima najpovoljnije cene i sto je paradoksalno i dalje najbolju pokrivenost mreze. Imam postpaid godinama kod sva 3 operatera i ovo govorim iz licnog iskustva. Iskustvo koje ima HSVstoned je normalna pojava i kod druga dva operatera.

Ovo je na žalost tačno, i to otkada je VIP za nacionalni roaming umesto mts-a uzeo telenor.

Ja recimo u Aranđelovcu imam oko 2Mbit-a preko Mts-a, dok je VIP još na tužnom EDFE-u, a Telenor se vuče na nekig 1,5Mbit...

Ja sam kupio LG GT540 Optimus od njih :D, tj. prodao mi je jedan momak koji je uzeo za dinar kod njih (CT Computers je uvoznik i davalac garancije od 2 god).

On zadovoljan jer je dobio 13.000 (to mu je skoro puna cena u Nemačkoj - 135 €), a ja što nisam menjao tarifu (morao bih preći na skoro duplo skuplju) ;).

Jel neko ima neku informaciju o prosirenju ponude telefona?

Trenutna ponuda im je, blago receno, uzasna...

na forumu sam citao kao krajem januara a kada sam otisao u poslovnicu teta mi je rekla ne zna se nista,tesko u januaru. :)

drzavo,prodaj ih iracanima! :D

Kinezima!
Iskustva drugih kazu da su kinezi najgore gazde. Posto oni sami rade od jutra do mraka isto ocekuju i od zaposlenih...

na forumu sam citao kao krajem januara a kada sam otisao u poslovnicu teta mi je rekla ne zna se nista,tesko u januaru. :)

Danas mi u poslovnici rekose da ce biti novih telefona u toku januara, samo se nadam da se to "u toku januara" ne pretvori u februar, mart...:)

Nazad
Vrh Dno