Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

comtrade cini mi se nudi tytn 2 sa bel 200 tarifom za nekih 400 eura sto je zaista ok cifra ako se zna da napolju phone kosta 800+ eura...

da sad videh:) ali, ipak, s obzirom na njihovu dosadasnju poslovnu politiku gde je sve uvek bilo bezrazlosno preskupo, ovo je sasvim pristojna ponuda za poslovne korisnike kojima ovaj phone zaista i sluzi samo za posao i potrebna im je preava mobilna kancelarija. meni je to bolja ponuda nego bilo koja telekom, telenor ili vip ponuda koju daju poslovnim korisnicima...
vipova varijanta sa onom strahotom od cene za internet uz blackbery...

razmisljam se o nokia n81 sa MIX 1000 je oko 150e, na MTS sajtu bolji telefon nisam video, u prodavama MTSa nisam bio.
jel OK izbor ili ima nesto isplatljivije<>bolje - sto nema na sajtu?
mozda Nokia 6120 - isto ima symbian, jel i sa njega moze da se relativno udobno citaju vestice kao sa n73 koji sam gledao kod drugara. po specifikacijiama cini se isti ekran na n81 i 6120 kao i n73
nemam iskustva sa boljim telefonima, nokia mi se svidja sto ima symbian, koji mi se cini strava!

edit: ipak n81 ima za 0.4 incha veci displej

Poslednja izmena:
Po meni N81,je trenutno najbolji telefon koji imaju u ponudi.Ja sam razmisljao da ga uzmem,ali sam na kraju odustao kad sam video da te uslovljavaju da moras da potpises i 3g ugovor.Besmisleno je dati jos 50e za 2 god,za nesto sto bukvalno nikad necu koristiti (tv preko moba,"extra mega giga brz" internet,video pozivi)...

nokia 3500

hvala, shvatio sam da je bolje nekakav telefon sa nekakvim bajsom, nego odlican telefon sa nikakvim bajsom, pa sam pristedeo lovu i uzeo za 2000 dinara sa mix1000 nokia 3500
nokia 3500 sam uzeo jer sam u specifikacija video da ima mp3 player kao i radio, posto sam ranije ima samsunga, ultrajeftinog sa radiom koji je sljakao perfektno, rekoh nokia kao marka ne moze da omane.
prevario sam se. telefon je kao radio sprava potupno neupotrebljiv, sto je za mene sok jer njega najvise slusa.
radio je tolko tih da mora da se slusa u gluvoj sobi, a prijem je malo reci uzasan. samsung mi na istoj BUS ruti zakrci samo jednom. tako da slobodno moze da se kaze da je radio ali u potpunosti neupotrebljiv.
mp3 player kada mu se nasvira onaj neki stereo widening i eq podesi na maximum, onda i ima nekog smisla jer se cuje u prevozu.

nokia 3500 sucks

ovako kao telefon ako nekom ne treba radiJo je OK.

Vidi ti da das taj telefon u oglase i prodas ga dok je "skoro nov".

Uzmi pare i bezi tj. placaj sa tom lovom 2 godine ovaj unakazeni MIX (mada bice ti dovoljno za tek 6 meseci) :S:

Poslednja izmena:
Nisam video da je neko pisao, ali ne znam da li znate na foru kupovine telefona kod uvoznika ali u saradnji sa mt:s-om.

Naime, Alpha copy i distrubiteri po Srbiji daju Nokia telefone uz potpisane ugovore. Kako sam razumeo to je njihova akcije uz pomoc mt:s-a a ne obrnuto.

Ja sam u Cacku, kod generalnog distributera Alpha copyja, pre 10 dana uzeo N82 za 14700din uz Bel400, a moze i uz mix i fresh 1000 (od 1. juna). Ortak je uzeo N95 za 18200 uz Bel200. ;)

Evo skenirao sam papir sa ponudom, pa pogledajte sta sve ima zanimljivo i uz koje pakete.

ps. mislim da takva akcija ima i kod Comtrada (poceva od HTCa).

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    219.3 KB · Pregleda: 220
samsung D880 i samsung foto aparat za za 11 111 din. + PDV. sa mts paketom

u pitanju je digitalni fotoaparat Samsung S760 sa 7 megapiksela. Tokom jula i avgusta, dobijaju se i 120 SMS poruka, 30 minuta razgovora u mrezi i 12 MB prenosa podataka. Ugovor se sklapa na 24 meseca i to moze BEL (100, 150, 200, 400, 1000), MIX (500, 1000) ili Fresh (500, 1000, 2000, 4000).

razumem da ti je dosadno ili zbog oglasa nabijash postove ali ovaj samsung se jedino izdvaja po mogucnosti da obe kartice rade istovremeno a izgled je vec hiljadu puta vidjen

Poslednja izmena:
xaxa :) pa znam da to jeste sjajno i sam razmishljam da uzmem odavno neki takav mob koji ima dve istovremno aktivne kartice (smanjio bih rachun osetno) ali ovaj samsung je vec vidjen 100 puta.. nadam se nekoj 2sim nokia-i u skorije vreme

konacno i mt:s:

mt:s započeo on line prodaju telefona!

Telefoni i paketi najvećeg mobilnog operatera u Srbiji od danas se mogu kupiti i preko weba u Mondo shopu!.

Na adresi www.mtsmondo.com/shop, jednostavno i brzo naručite telefon po vašem izboru.

Sve što je potrebno jeste da korisnik poseduje Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu i paket će im stići na kućnu adresu.

(Mondo)

Pokusavao sam da skotnam razliku izmedju mts express i ovog "online shopa" i osim sto se pre placalo pouzecem, a sad karticom, nema neke razlike, osim sto je novi portal sareniji |)))

obzirom koja smo mi drzava, nekako sam srecniji da telefon platim kad mi ga donesu, nego da platim online (sto pitanje kako radi i koliko je secure u ovom slucaju), pa da se nadam da cu ga dobiti...

Sudeci po trenutnoj ponudi ova tema bi trebalo da se od sada zove Pljusak (Samsung) telefona - Telekom, posto je trenutni odnos u ponudi telefona u mts expresu (znaci telefoni koji su trenutno sigurno dostupni, a ne pise da jesu u poslovnicama a nema ih ni u tragovima) Samsung = 10 modela, Nokia 3, SE 4, motorola 1. znaci kad se saberu svi ostali nemaju koliko ima samsung. agilnost i poslovnost zastupnika, ili jos jedan monopol u zemlji srbiji...? :wall::trust::trust::mad:

Postoji i drugi nacin da se kupi fon uz ugovor, a to je da odes kod ovlastenog dilera i tamo zavrsis posao. Prednost ovoga je mnooogo veci izbor telefona. Npr. za avgust mesec =>
ComTrade:
ctretailhk3.png

AlphaCopy:
alphacopyjj2.png

Tehnomobile:
tehnomobilevh2.png

Telefonika:
telefonikalj8.png

Cene su (verovatno) date za najjeftiniji paket uz koji mozete kupiti zeljeni telefon, za sve detalje se treba raspitati kod uvoznika.
Ne znam kako sve ovo funkcionise ako vec imas broj uz koji bi uzeo fon (ne treba ti novi broj), itd...

A sve tabele su preuzete odavde:
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1492&st=20

nije lose... samo jos ako moze da se uzme uz postojeci broj...

zna li neko koja je ovo firma Telefonika? imaju finu ponudu...

Da, bas "fina" ponuda ;), ono sto je kod drugih 17k kod njih je 37k :D :D (Nokia N95 npr.)

Ne znam koja je to firma, ali mi je ime jako poznato, nikako ne mogu da se setim odakle...

p.s. jedno sto sam izguglao je "Poljski proizvođač kablova Telefonika", ali ne znam da li su to oni :D

Edit2:
Iskopah jos nesto:
""BALKANFONE" je naziv jedne od radnji Telefonike u Beogradu"
Bulevar kralja Aleksandra 370
011/380-9862

Poslednja izmena:
nema sajt, nema nista od podataka osim adrese.... hmmm

@darkos: tefonica je koliko ja znam španski mobilni operater

@mrmilos: da baš fina ponuda, samo je jedna mala sitnica što su najskuplji :D

ipak je najbolja ponuda kada je mts sam izbaci i sam prodaje telefone, ostalo ne valja.

ali cisto sumnjam da ce neka ljudska kampanja biti u mts pre septembra, ipak su sada odmori :)

Ima li neko insajdersku informaciju, hoće li biti možda Nokia 5320 na nekoj akciji za postpaid pošto bi produžavao ugovor.

Sa MTSom sam pri sklapanju ugovora uzeo tarifu MIX500, u medjuvremenu presao na 1000, pa me interesuje ako bih ja uzeo telefon u AlphaCopy da li bi ja posle eventualno mogao da se vratim na MIX500 ili sam zakucan na MIX1000?

Nazad
Vrh Dno