Znaci kod Fresh-a u minimalnu potrosnju ulaze razgovori u domacem saobracaju i sms.
ulaze i međunarodni pozivi i sms kao i premium pozivi (0780 pozivni) nisam bio u roamingu tako da još uvek postoji mogućnost za roaming.
Znaci kod Fresh-a u minimalnu potrosnju ulaze razgovori u domacem saobracaju i sms.
Ne mogu da verujem. Kolega otišao u Poslovnicu mt:s-a u Subotici da kupi K530i kad ono iznenađenje: rekli mu da treba da ima račun u banci! :S: Znači ne verujem. U toj istoj poslovnici sam ja kupio pre mesec dana i trebala je samo lična karta. Možda je u pitanju novi radnik koji misli da treba kao kod konkurencije. :wall:
Ti ocigledno nisi video redove ispred poslovnica mtsa i vipa kada su u ponudi bili jeftini telefoni.Uostalom koliko bre tih cigana ima
Ja sam od prošlog meseca na freshu i danas sam dobio račun , gprs i premium sms ne ulaze u min.potrošnju.
Sta vi mislite? Meni se ne daje 5000 dinara za tel. pa nekako gledam da prodjem jeftinije. Jel se isplati davati 5000 din za u700, ili "mogu da prodju" i ovi sonyericsson modeli. Ako mogu, koliko se vise isplati W660i od K530 ?
Ako nisi od onih koji menjaju telefon na 2-3 meseca onda se otvori i uzmi lepo U700. Za moj ukus su znatno bolji od pomenutih SE modela.Mada trebao bi jos da dodas i PDV na tih 5000 tako da izadje skoro 6000 ali mislim da vredi.
![]()
Pa dobro, to su ti 3.5 pretplate na BEL 400 koji planiras da uzmes (ako sam dobro sracunao). Mozda bi najbolje bilo da uzmes U700 za 10.5k uz MIX 1000, imao bi znatno bolji paket naredne dve godine ali bi se u startu vise otvorio za telefon. No posto vidim da nisi nesto voljan da dajes kintu uz telefon onda zaboravi.
![]()
U redu je to, ali ne mogu da verujem da oni nisu u stanju da naprave neki flexbilniji nacin, tipa kad je neko sumnjiv da traze druge podatke, a kod nekih da bude npr. dovoljno fiksni racun ili tako nesto. Uostalom koliko bre tih cigana ima, a i ko da ne moze odmah da se vidi ko je ko. Mislim da je kao i u svemu ovde problem u zakonu, jer koliko sam cuo ukoliko ne platis racun oni mogu samo da te iskljuce i to je to. Ali mislim da je vip najgori od svih posto ne trazi jedino bubreg da im ostavis
Evo ga i N73 ME sa 2gb. Uz bel 200 20k bez pdv, bel 400 10k, bel 1000 1 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari