Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

mt:s

Ne mogu da verujem. Kolega otišao u Poslovnicu mt:s-a u Subotici da kupi K530i kad ono iznenađenje: rekli mu da treba da ima račun u banci! :S: Znači ne verujem. U toj istoj poslovnici sam ja kupio pre mesec dana i trebala je samo lična karta. Možda je u pitanju novi radnik koji misli da treba kao kod konkurencije. :wall:

Ne mogu da verujem. Kolega otišao u Poslovnicu mt:s-a u Subotici da kupi K530i kad ono iznenađenje: rekli mu da treba da ima račun u banci! :S: Znači ne verujem. U toj istoj poslovnici sam ja kupio pre mesec dana i trebala je samo lična karta. Možda je u pitanju novi radnik koji misli da treba kao kod konkurencije. :wall:

sva tri operatera su prošla istu školu, a to je da cigani koji bukvalno žive ispod gazele dodju sa ličnom kartom, pitaj boga da li čak i svojom, mada nije ni bitno, i uzmu najskuplje telefone kroz najveće pakete, a naravno od njih posle ni dinara ne vidiš, a sudski ga je teško goniti

pa vidite zašto se sve to traži

U redu je to, ali ne mogu da verujem da oni nisu u stanju da naprave neki flexbilniji nacin, tipa kad je neko sumnjiv da traze druge podatke, a kod nekih da bude npr. dovoljno fiksni racun ili tako nesto. Uostalom koliko bre tih cigana ima, a i ko da ne moze odmah da se vidi ko je ko. Mislim da je kao i u svemu ovde problem u zakonu, jer koliko sam cuo ukoliko ne platis racun oni mogu samo da te iskljuce i to je to. Ali mislim da je vip najgori od svih posto ne trazi jedino bubreg da im ostavis

Ja sam od prošlog meseca na freshu i danas sam dobio račun , gprs i premium sms ne ulaze u min.potrošnju.

GPRS ne ulazi u minimalnu mesecnu potrosnju? Meni kad sam uzimao telefon su rekli da ulazi, sad mi dodje da ih opsujem u pozadinu, sunce li im njihovo. :mad:

Je l' moze neki dokaz da ne ulazi?

ja sam ih pitao i rekose da ulazi a u specifikaciji racuna se vidi da nije tako:mad::mad:

ja sam mislio da je ovo tema o telefonima koji su u ponudi kod mt:s-a a pretvorila se u diskusiju o svemu drugom osim o tome sto stoji u njenom naslovu. mislim da postoji vec druga tema o tarifnim paketima i tome sta ulazi i ne ulazi u cenu...

no offence...

Poslednja izmena:
Jel bih mogao neko da mi preporuchi koji telefon da uzmem iz njihove ponude.

Zvao sam ih da ih pitam koji su im telefoni ostali, nabrojali su mi, i suzio sam izbor na ova 3 modela.

Samsung U700 , ali za njega moram da doplatim 5000 din.

Sony Ericsson W660i - za njega doplacujem 3000 din.

Sony Ericsson K530 - za njega doplacujem 2000 din.

Sta vi mislite? Meni se ne daje 5000 dinara za tel. pa nekako gledam da prodjem jeftinije. Jel se isplati davati 5000 din za u700, ili "mogu da prodju" i ovi sonyericsson modeli. Ako mogu, koliko se vise isplati W660i od K530 ?

Iako preferiram SE telefone, u ovom slucaju bih isao na u700. Nije velika razlika u ceni

Sta vi mislite? Meni se ne daje 5000 dinara za tel. pa nekako gledam da prodjem jeftinije. Jel se isplati davati 5000 din za u700, ili "mogu da prodju" i ovi sonyericsson modeli. Ako mogu, koliko se vise isplati W660i od K530 ?

Ako nisi od onih koji menjaju telefon na 2-3 meseca onda se otvori i uzmi lepo U700. Za moj ukus su znatno bolji od pomenutih SE modela. :) Mada trebao bi jos da dodas i PDV na tih 5000 tako da izadje skoro 6000 ali mislim da vredi. :)

Ako nisi od onih koji menjaju telefon na 2-3 meseca onda se otvori i uzmi lepo U700. Za moj ukus su znatno bolji od pomenutih SE modela. :) Mada trebao bi jos da dodas i PDV na tih 5000 tako da izadje skoro 6000 ali mislim da vredi. :)

BRATEEEEEEEEE nisam se setio toga UOPSTE. ZNachi na KRAJ PAMETI!!

AAAAAAAA 6000 dinara!! e sad sam znachi... uhhhh NE VERUJEM

Taman sam se odlucio bio za U700, i to kad si mi rekao ***... jaooo uzas.

Pa SE k530 dobijem za 2400!! ahhh

Znachi dilema je sledeca zapravo

Samsung U700 , ali za njega moram da doplatim 5900 din.

Sony Ericsson W660i - za njega doplacujem 3540 din.

Sony Ericsson K530 - za njega doplacujem 2360 din.

Poslednja izmena:
Pa dobro, to su ti 3.5 pretplate na BEL 400 koji planiras da uzmes (ako sam dobro sracunao ;)). Mozda bi najbolje bilo da uzmes U700 za 10.5k uz MIX 1000, imao bi znatno bolji paket naredne dve godine ali bi se u startu vise otvorio za telefon. No posto vidim da nisi nesto voljan da dajes kintu uz telefon onda zaboravi. :D;)

Pa dobro, to su ti 3.5 pretplate na BEL 400 koji planiras da uzmes (ako sam dobro sracunao ;)). Mozda bi najbolje bilo da uzmes U700 za 10.5k uz MIX 1000, imao bi znatno bolji paket naredne dve godine ali bi se u startu vise otvorio za telefon. No posto vidim da nisi nesto voljan da dajes kintu uz telefon onda zaboravi. :D;)

Vec 2 godine imam bel400

mogao bi telekom neki novi krshten telefon da ubaci u ponudu.. jel zna neko jel ima najava ?

Ne znam, ali se slazem. Ja vec 4 meseca imam "slobodan" ugovor i cekam neki normalan tel. Zapeli su sa samsungom i se. Nokije ni u najavi...

U redu je to, ali ne mogu da verujem da oni nisu u stanju da naprave neki flexbilniji nacin, tipa kad je neko sumnjiv da traze druge podatke, a kod nekih da bude npr. dovoljno fiksni racun ili tako nesto. Uostalom koliko bre tih cigana ima, a i ko da ne moze odmah da se vidi ko je ko. Mislim da je kao i u svemu ovde problem u zakonu, jer koliko sam cuo ukoliko ne platis racun oni mogu samo da te iskljuce i to je to. Ali mislim da je vip najgori od svih posto ne trazi jedino bubreg da im ostavis

I sta kad neko romske nacionalnosti dodje da kupi telefon, a prodavac mu kaze "Mars tamo ti si ciganin"?

izvuceno iz konteksta price, ali nebitno, namam ja nista protiv roma, ali cinjenica da svi pricaju o njima, i tome kako zbog njih operateri traze tvoj policijski dosije da bi ti PRODALI obican telefon + UGOVORNU obavezu na 12-24 meseca...

Evo ga i N73 ME sa 2gb. Uz bel 200 20k bez pdv, bel 400 10k, bel 1000 1 din.

Taj telefon kosta u radnji toliko koliko je uz bel200 na 2 godine... Druga je stvar poreklo telefona...
I da, p1 je isao po tim uslovima, sad mi nekako smesno da n73 ide kao p1

sa ovakvim "poklon iznenadjenjima" - mislim na zaokruzivanje na bel paketima, trebali su da ubace bar 20 telefona i to po bas povoljnim cenama da sakriju bruku, a ne ovo. tipicno ponasanje bahate velike drzavne firme koja misli da je "bogomdana" i da moze da se ponasa kako hoce. ovo je bruka i sramota. oni nas stvarno smatraju budalama.

Ako se ispostavi da zaokruzivanje NE VAZI za paketne minute onda i nije toliko lose.. Mada i tada nije prijatno probiti paket :)

Pih, 23.600 din uz MIX 1000....mnogo se vise isplati kupiti u radnji, ustedeti 3-4k i biti slobodan. :smoke:

I nokia 6120 opet u ponudi.

Evo ga i N73 ME sa 2gb. Uz bel 200 20k bez pdv, bel 400 10k, bel 1000 1 din.

Pih kakvi derikoze,ja zbog njih prodao N80IE nadajuci se da cu uzeti povoljno N73ME kad ono... prc malo!!A bilo je suvise lepo da bi bilo istinite kad mi jedna curica na njihovom standu pre par nedelja rece da je ocekuju uskoro,ja rekoh jel ce biti slicna cena kao U700 koji im je dotad bio najbolji telefon u ponudi (i koji kosta samo malo manje od N73ME) a ona rece da ce biti jos i neki popust,i ja racunah ako je buraz dao oko 10 700 dindzi za U700 mozda ona bude ispod 10 000,ali sipak malo mame im ga lopovske!!
Aj sad posto sam bez telefona nek mi neko preporuci nekog ko prodaje,ili nek ponudi ko ima N73(ME) za oko 150-170 eura!?
Pozdrav ,)

Pa sto ne uzmes 6120? Ponovo su ga dobili, i cena je povoljna.

Jao ljudi moji kako su postali bezobrazni sa ponudom telefona uz ugovor,potpuno se ugledaju na Telenor.Glavna fora im je"Da gospodine ali to je ORIGINAL"telefon,boze kakve budale,koje lazi i ostala sr****.
Hvala bogu sto imam ugovor jos par meseci pa ce tad ''valjda" nesto normalno da se pojavi,a cak se mozda i sete da u svoju ponudu ubace telefone uz ugovor na godinu dana :zgran:

Vrh Dno