Meri ti na speedtest.net ili na nettest.ratel.rsEvo kako je kod mene 200/80 optika
Pogledajte prilog 300026
****** je zato sto nije realan. To se vidi i po tvome prikazu. Ispada da samo tebi Telekom daje 20% donwload i 5% uploada vise, a svim ostalima 5-10% manje.Sto je ****** ja bas mislim da je speedtest.net njesra.
Ti meri drug gde hoces ja cu gde mislim da je bolje, tacnije, kvalitetnije i na koncu realnije.
Pa jel ti vidis tvoj rezultat prvo brzinu posle i latenciju, nerealna ti je dal si se igrao sa PS ili ti nesto sa kompom ne znam ali ja imam apsolutno tacne rezultate u odnosu na tvoj ST.****** je zato sto nije realan. To se vidi i po tvome prikazu. Ispada da samo tebi Telekom daje 20% donwload i 5% uploada vise, a svim ostalima 5-10% manje.
Evo ti slika sta meni pokaze sa optikom 400/160 Mb
Hm, dok je bio tehnički signal 3 dana kao da je bio zakucan 80, u nekom trenutku spao sada zakucan na 75.75, ostalo kraduckaju iz ko zna još razloga. Na 400/160 fali skoro 10 Mbps upload-a.
Prema mts Beograd serveru, pronao i Novi Sad isto. Ostali samo veci. Iz Smedereva sam.Nije previsok. Zavisi šta meriš / ka kom serveru.
ne visi, bandere su između, kako misliš da može tako da visi 500 metara, i fizika je protiv toga500m od tačke A do tačke B da visi u vazduhu kabl?
Zdravo, pokusacu da proverim, posalji mi samo adresuJel se desilo nekom da su monteri sproveli sve u zgradi i izmerili, kao i rekli mi da sto se tice instalacija sve je gotovo i povezano sa centralom, da samo treba da se javim da neko dodje da sprovede do stana. To je bilo pre tacno 2 nedelje, i jos uvek se nista ne desava, kao nije pusten signal. Zvao sam 2 puta, poslednji put u ponedeljak i podnet je "urgentan" zahtev da mi jave sta se desava, i evo i dalje nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari