Kako nema veze sa netom? Pa kako radi IRIS platforma i STB bez neta. Sta ce mi onda utp kabel u stb-u??Pa iris nema nikakve veze sa netom, ali baš nikakve
A i ja nikakvih problema sa irisom nemam
@ nidzesi
@ wvladimir
Hvala
^ @Bishop Naravno da ce biti bolja optika (cija god). Ako ti nije problem nedostatak N1 (bez tog neki nisu u stanju da zive), SK, NovaS i sl UM exluziviteta, onda predji na mts optiku ako imas mogucnost.
Mreza radi odlicno, puca samo kad je kamion zakaci na banderi inace radi kako treba. Evo ima nekih problemcica sa novim softverom na tv boxu ali i to se resava resetom urdjaja, nadamo se da ce ispeglati nedostatke ubrzo. Sve ostalo, pogotovo 12m po 1rsd je dobro...
Jel zna neko jel ima optika u Surcinu ulica Nikolaja Velimirovica taj deo ili imaju u planu skoro prosirenje optike, prijatelju istice ugovor sa vipom pa bi presao na mts ako ima optika,znam da ima supernova koja radi ocajno(nije optika).
Danas posle 5 dolaze da mi instaliraju optiku (Box 2 - Fiksni + NET 400/160)
Samo da proverim par stvari pre nego što dođu
1. Huawei HG8245Q2 je i dalje najbolje što imaju?
2. Da li ga sigurno dobijam uz ovaj paket ili treba/mogu da insisiram? Meni bi, zbog smeštanja u policu, odgovarao neki manji model. I ovako ide u bridge.
3. Da li daju neki telefonski aparat ili treba da imam svoj?
4. Da li je telefonska linija odmah aktivna?
Pitanje:
Imam optiku 8245H i mali paket 50/8. Sutra idem da potpisem ugovor na 200/40.
Moje pitanje je da li to ovaj 8245H moze da isporuci?
Na kablu može, na wifi max 100
Je li to dovoljan razlog da mi zamene H sa jacim Q2 ili ce da otkace?
Je li to dovoljan razlog da mi zamene H sa jacim Q2 ili ce da otkace?
Kako nema veze sa netom? Pa kako radi IRIS platforma i STB bez neta. Sta ce mi onda utp kabel u stb-u??
Da nisi ti promoter MTS? :eyebrows:
Koliko vidim ti si jedini kojem IRIS radi odlicno.
1. Da. On meni radi sam, a jos bolji Asus ruter u kutiji čuči jer mi sve u skoro pa max brzini radi na Q2 i nemam potrebe nikakve za premošćavanjem i svojim ruterom. Spominjao je nko da negde su poceli davati neki Nokia ONT... (il sam ja nesto pomesao).
2. Trazi, sta te kosta da trazis ako donesu nesto drugo a ne svidja ti se... mada mozda je drugi manji... :d
3. Treba tvoj telefon, u stvari moze tvoj a da li bas daju svoj telefon ne znam, meni nudili nisu mada jesu neki operateri barem na pocetku delili svoje telefone (razlog ne znam).
4. Meni odma aktivirali telefonsku liniju, odma aktivirali tv, odma aktivirali net. Ne pustas iz kuce i ne potpisujes ugovore dok ne puste svu uslugu.
LAN kablove neka prave ako ti treba razvuci negde LAN do kompa.
Smisli gde ce ZOK da stave i gledaj dobro gde ga postavljaju...
Jeste, zato i pitam, ne znam kako se sprovode do stana. Nisam baš za to da mi buše zidove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari