Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

@Zeha Slažem se u potpunosti.

Inače, meni su dali info na broju 0800/100150

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gde može da se proveri pokrivenost otpike za određeni grad? Koliko vidim na samom sajtu ne može.

Sent from my motorola one macro using Tapatalk
U bilo kojoj poslovnici, ali da znas broj fiksnog telefona nekog komsije (ako ti nemas).

Da li neko ima kontakt nekog promotera koji radi na Banovom Brdu? Ako ima, zamolio bih vas da mi posaljete u PP :)

Evo već drugi put u 2 dana mi se na Fox Movies javlja roditeljska kontrola, a niko nije petljao sa tim. Sad traži PIN. Da li neko zna nešto o tome?

Edit: PIN je 1234, ali čim promenim kanal i vratim se na FM, opet traži da ga unesem.

Poslednja izmena:
To zavisi od sadržaja, možda je neki film označen kao 18+, pa traži zato pin.

Slažem se, ali niko nije uključio tu opciju. I do sada se nije pojavljivalo bez obzira na sadržaj.

Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka

idi u podešavanje profila i postavi profil na 18+ i neće se više dešavati

Psihokom kod mene u jadnoj ofanzivi. Pošto je već na kućnom savetu izglasano da im se ne dozvoli optika, dvotrećinski, sada šalju akvizitere da traže saglasnost. Ja ih grubo, ali ipak formalno pristojno o...bao, i onda prisluškivao kako obrlaćuje komšiju penzionera, em slabog sa mozgom, em lakovernog. I obrlati ga za potpis. Čuo sam i koliko su skupili potpisa do njegovog stana, koji je do moga, to je bilo oko 40% stanova koje je obišao.
Možda je i to zbog straha od kontakta i korone. Ovaj nije nosio masku, ima i na video nadzoru, ali koga briga.

Pitanje, da li mora da ide MTS ruter ili mogu dikretno prikljuciti UTP na svoju mrezu?

Mora njihov ONT

Psihokom kod mene u jadnoj ofanzivi. Pošto je već na kućnom savetu izglasano da im se ne dozvoli optika, dvotrećinski, sada šalju akvizitere da traže saglasnost. Ja ih grubo, ali ipak formalno pristojno o...bao, i onda prisluškivao kako obrlaćuje komšiju penzionera, em slabog sa mozgom, em lakovernog. I obrlati ga za potpis. Čuo sam i koliko su skupili potpisa do njegovog stana, koji je do moga, to je bilo oko 40% stanova koje je obišao.
Možda je i to zbog straha od kontakta i korone. Ovaj nije nosio masku, ima i na video nadzoru, ali koga briga.
Ja ne razumem zašto im ne bi dozvolili da uđu, zašto sebe lišavate mogućnosti izbora. Ja bih pustio sve provajdere u zgradu, uz uslove koje odredimo (kuda mogu proći sa instalacijom)

^ +1.
Zašto ne daju nekom operateru da udje u zgradu? Ne znam, valjda je to retka situacija da mogu da nastupe sa pozicije moći, pa da je onda i pokažu. "E nećeš se ti meni bogatiti u mojoj zgradi...". Nema ničeg lepšeg nego da nekom opstruiraš posao bez ikakve koristi za sebe i prave potrebe.
Pozdrav

Mislim da se sve svodi na politiku. MTS = Vučić

Hajde barem ovde da ne uplićemo politiku. Dovoljno mi je što je slušam i van interneta. I nemojmo da vređamo operatere onim imenima. Zamislite kad bi Vas neko prekrstio i zvao poganim imenom. Slažem se da ima zabrane sigurno prema SBB-u i da će normalno da muče privatnika u odnosu gde će državni operater mnogo lakše i bez manje papirologije proći. U mom mestu ne postoji zabrana, SBB je pre 2 godine sprovodio anketu, narod nije hteo i ljudi se posle toga nisu ni oglašavali više, dok Telekom ide na silu. Ako su vrata armirana svejedno će ih Telekom pre probiti nego SBB.

Kod mene u drugom stanu, drugi problemi, nikako da stigne signal do stana. Još malo pa slavimo mesec dana od zahteva. Sutra će doći neko iz Huawei-a.

Mislim da se sve svodi na politiku...

To je. Bez kompromisa.
Oni su sveli na politiku, ja sam je samo vrrrrlo posredno pomenuo. Ova tema ima i drugu stranu, to dobro svi znaju ili dobar deo njih i zna zašto postoje popusti od 12 meseci. Sve ćemo to svi vratiti vremenom.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ne vide se, ali mogu da se izvuku

Hvala. Dakle, mora u bridge mode... Da li se moze jednostavno prebaciti i da li se vide podesavanja za PPPOE?

Pa i ne mora, evo meni radi Q2 dobro, nemam problema (kuc kuc kuc), istina 2 mob i ponekad 4 mob, a lapotopovi jos nisu bili ukljucivani... povrsina trana 60-65m2 u sobama sve ctrice, a mnogo bolji Asus ruter u kutiji...

naravno da ne mora
četiri mobilna, tri laptopa, dva desktopa, tv, dreambox, starsat, sve radi preko q2 bez problema

Moram da pokrijem veci prostor, i imam postojecu infrastrukturu. Imate li neki link za izvlacenje podataka?

Ako se ne varam, MTS dozvoljava prebacivanje rutera na optici u bridge. Možda ne daju podatke, nego moraju njihovi ljudi da se loguju i prebace, ali na kraju dobiješ uredjaj u bridge.
Potraži starije postove, mislim da su pisali o tome.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno