Ne treba, ja stavio u bridge mod, fiksni radi.
Sve dok ti SBB isporučuje uslugu (bez obzira da li je koristiš), neće osloboditi broj. Otkazni rok samo definiše datum prestanka usluge, ali do tada moraju da ti je isporučuju.
Uzmu drugi broj u MTS, pa posle sle menjaj
Delimično je tačno ovo što si napiso može da se prenese broj u otkaznom roku sbb mu po prenosu u mts dodeljuje drugi privremen broj koji je aktivan do kraja otkaznog roka isti onaj koji je pri prenosu iz mts u sbb imo na početku dok se nije izvršila realizacija prenosa.
Kontam da je vec neko pitao al tesko je pregledati ovaj bahamut od topica.
Imam box3 optiku uzetu pocetkom godine kada su davali 6 meseci po dinar, vidim sada smradovi daju 12 meseci po dinar ?!
Bas su nas lepo zeznuli, ima neke sanse da mi sto vec imamo ugovor ucarimo jos koji mesec za dinar sa nekim produzetkom ugovora ili mrka kapa![]()
A za ostale brojeve plaćaš njihovu ugovorenu pretplatu?Uz plavi BOX dobijaš Omorika 2 broj, a box-u možeš dodati još 4 broja u okviru one "4 u BOX 4" akcije. Odeš do najbliže poslovnice i obaviš to, ali brojevi moraju biti postpaid (može i Morava)
Da po tebi bi ja onda u Januaru trebao da trazim 10 meseci gratis jer sam pre 2 godine toliko imao?Ja sam izvukao 8 meseci i zato cu pri obnovi traziti 8 meseci dzabe. Cetiri koje daju standardno plus cetiri sto su mi duzni. Ako odbiju, tu su Orion optika i SBB kao opcija mada je SBB losa opcija sto se neta tice.
Da po tebi bi ja onda u Januaru trebao da trazim 10 meseci gratis jer sam pre 2 godine toliko imao?
I ti mislis da ce dati? Ja znam da nece a ti se nadaj da hoce, ali "ne mere to bez kabla".
Stan ili kuća?Stigla optika i do mene napokonPancevo, naselje Tesla.
Box 3 paket, 100/20 net
Dobio ONT Nokia G 240W-C. Montazu odradili neki momci koji rade kao podizvodjaci za Roaming. Kako mi rekose 5 ekipa imaju na terenu i rade 3- 4 instalacije dnevno. Svaki dan se radi ali izbegavaju Nedeljom da rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari