Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

Ne radi Telekom prebacivanje u bridge ali srećom korisnik može sve sam da odradi sad kad je poznat admin login za taj Huawei ONT.

Vec problemi, a nisu me ne prikljucili.....

Zvao, pitao preko chat, pitao preko twitter, svi odgovori su bili da se prvo uradi prenos fiksnog broja. Potpisan raskid ugovora u SBB, u mts poslovnici kaze zahtev za prenos fiksnog broja ce biti podnet, i mi mozemo odmah da prebacimo mobilni u Omorika 2, i da ce neko zvati cim bude prebacen fiksni.
Prodje 5 dana, prenos broja jos uvek nije uradjen, sada u poslovnici kazu da ne mogu oni nista da urade dok ne istekne otkazni rok kod SBBa, tek onda ce oni da urade prenos broja kao i povezivanje ostalih usluga, sto znaci da cu da budem bez TVa, bez interneta, bez fiksnog nedelju ili 2, koliko god im treba da dodju da prikljuce. :wall:

Otkazi sbb-u a uzmi novi broj kod mts-a...

Otkazano vec SBBu, tece otkazni rok od 30 dana, nisam pod ugovornom obavezom, tako da ne razumem sta ima da se ceka, iako mi je to bio najveci problem pa sam zato kontaktirao mts putem svih mogucih kanala, takodje i SBB gde su mi rekli da je moguce preneti broj. Sad iz mts kaze ne moze dok ne prodje otkazni rok, i kako je bolje bilo da potpisem za novi broj kod njih, pa onda kasnije da prenesem broj iz SBB, wut, sto mi to nije rekla vasa koleginica pre 5 dana, na to pitanje nije znala da mi da odgovor.

Jedino ako je problem SBB racun koji tek treba da pristigne... Mora da jurim vezu, samo u Srbiji....

Poslednja izmena:
Sve dok ti SBB isporučuje uslugu (bez obzira da li je koristiš), neće osloboditi broj. Otkazni rok samo definiše datum prestanka usluge, ali do tada moraju da ti je isporučuju.
Uzmu drugi broj u MTS, pa posle sle menjaj

• Like
Reagovanja: M J
Sve dok ti SBB isporučuje uslugu (bez obzira da li je koristiš), neće osloboditi broj. Otkazni rok samo definiše datum prestanka usluge, ali do tada moraju da ti je isporučuju.
Uzmu drugi broj u MTS, pa posle sle menjaj

Delimično je tačno ovo što si napiso može da se prenese broj u otkaznom roku sbb mu po prenosu u mts dodeljuje drugi privremen broj koji je aktivan do kraja otkaznog roka isti onaj koji je pri prenosu iz mts u sbb imo na početku dok se nije izvršila realizacija prenosa.

Poslednja izmena:
Kontam da je vec neko pitao al tesko je pregledati ovaj bahamut od topica.
Imam box3 optiku uzetu pocetkom godine kada su davali 6 meseci po dinar, vidim sada smradovi daju 12 meseci po dinar ?!
Bas su nas lepo zeznuli, ima neke sanse da mi sto vec imamo ugovor ucarimo jos koji mesec za dinar sa nekim produzetkom ugovora ili mrka kapa :D

Kao i svaka promocija, neko zakači jedno neko drugo.

Mene samo buni ovaj deo na sajtu, a probaću sutra da ga protumačim u poslovnici.

"Tokom trajanja ugovara, u svakom trenutku, možete preći na BOX 3 paket veće cenovne vrednosti. Ukoliko se tokom trajanja ugovora odlučite da pređete na BOX 4, potpisujete novi ugovor za BOX 4 paket na 24 meseca."

Uz aktuelnu promociju novi ugovor :D

Delimično je tačno ovo što si napiso može da se prenese broj u otkaznom roku sbb mu po prenosu u mts dodeljuje drugi privremen broj koji je aktivan do kraja otkaznog roka isti onaj koji je pri prenosu iz mts u sbb imo na početku dok se nije izvršila realizacija prenosa.

Hmm tako sam i ja mislio da ce biti, pa sta je onda problem, mozda zaostali racun?

Ne, SBB tehnički može da uradi ovo što @jok kaže, ali neće. Ne moraju, što bi ti činili, posebno što si ih napustio, zbog mrskog mtsa

Nema nista od toga, bataljuj. Samo ces se maltretirati. Uzmi drugi broj u mts a onaj sto ti je bio u SBB zaboravi. Sve na tu temu sto ti kazu iz MTS i SBB, lazu i petljaju i nece ni jedni da se potrude da se to ostvari. Jer ti si verovatno kao i svi mi taj broj selio iz MTS u SBB pa su oni uvredjeni po tom pitanju sto im nisi placao pretplatu par godina a SBB je naravno povredjen jer im uskracujes njihovih 4-5000 dinara, pritom u SBB zaposljavaju najbezobraznije likove koje mozes da zamislis.

Kontam da je vec neko pitao al tesko je pregledati ovaj bahamut od topica.
Imam box3 optiku uzetu pocetkom godine kada su davali 6 meseci po dinar, vidim sada smradovi daju 12 meseci po dinar ?!
Bas su nas lepo zeznuli, ima neke sanse da mi sto vec imamo ugovor ucarimo jos koji mesec za dinar sa nekim produzetkom ugovora ili mrka kapa :D

Ja sam izvukao 8 meseci i zato cu pri obnovi traziti 8 meseci dzabe. Cetiri koje daju standardno plus cetiri sto su mi duzni. Ako odbiju, tu su Orion optika i SBB kao opcija mada je SBB losa opcija sto se neta tice.

Kako ide sa prebacivanjem mts postpaid i prepaid paketa u mts box? Imam jedan postpaid broj (mislim da je neka Morava u pitanju) i dva prepaid, pa bih hteo, kada jednom konačno puste optiku u mom naselju da uzmem plavi Box i da zadržim te brojeve. Šalje li se neki poseban zahtev i koliko se dodatno posle plaća?

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

Uz plavi BOX dobijaš Omorika 2 broj, a box-u možeš dodati još 4 broja u okviru one "4 u BOX 4" akcije. Odeš do najbliže poslovnice i obaviš to, ali brojevi moraju biti postpaid (može i Morava)

Uz plavi BOX dobijaš Omorika 2 broj, a box-u možeš dodati još 4 broja u okviru one "4 u BOX 4" akcije. Odeš do najbliže poslovnice i obaviš to, ali brojevi moraju biti postpaid (može i Morava)
A za ostale brojeve plaćaš njihovu ugovorenu pretplatu?

Da, za sve te postpaid brojeve koje si dodao paketu. Samo što na njima onda imaš 100GB mesečno zajedničke potrošnje. Meni se to npr. isplatilo jer sam do skoro koristio Zmaj i sada sam prešao na najjeftiniji postpaid koji mogu da pridodam tom paketu (Morava 1). Jer bitan mi je net, a neograničene minute svakako imam na službenoj kartici.

Konacno dodjose juce ljudi iz huawei-a i resise problem.

Paket 200/80 wifi

Prilozi

• F83ECFE2-DB61-4A88-BD54-8C8DC09F4491.jpeg
    F83ECFE2-DB61-4A88-BD54-8C8DC09F4491.jpeg
    143.1 KB · Pregleda: 199
Ja sam izvukao 8 meseci i zato cu pri obnovi traziti 8 meseci dzabe. Cetiri koje daju standardno plus cetiri sto su mi duzni. Ako odbiju, tu su Orion optika i SBB kao opcija mada je SBB losa opcija sto se neta tice.
Da po tebi bi ja onda u Januaru trebao da trazim 10 meseci gratis jer sam pre 2 godine toliko imao?
I ti mislis da ce dati? Ja znam da nece a ti se nadaj da hoce, ali "ne mere to bez kabla".

Samo da dodam sitnicu, da tih 100gb iz boxa mogu svi pridodati brojevi da koriste, ALI tek kad prvi br.-koji je u boxu potrosi svoje gb iz svog paketa i on prvi krene da koristi 100gb. Da znate, ne kazu ako ih nepitate...

@andramisko Ne znam odakle ti takva informacija. Ja imam 100 gb u svom paketu i gotovo nikada ih ne potrošim, a na drugim brojevima, neki su i Morava 1, bez problema idu gb iz 4 u box 4

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Da, bilo je reci o tome ovde. Bez problema se trose GB, nevezano za "prvi" broj.

Da po tebi bi ja onda u Januaru trebao da trazim 10 meseci gratis jer sam pre 2 godine toliko imao?
I ti mislis da ce dati? Ja znam da nece a ti se nadaj da hoce, ali "ne mere to bez kabla".

Traži, ko ti brani? Ili mozda botujes za mts po forumima pa ti smeta moj komentar toliko da si morao da ga komentarises?

Stigla optika i do mene napokon :) Pancevo, naselje Tesla.
Box 3 paket, 100/20 net
Dobio ONT Nokia G 240W-C. Montazu odradili neki momci koji rade kao podizvodjaci za Roaming. Kako mi rekose 5 ekipa imaju na terenu i rade 3- 4 instalacije dnevno. Svaki dan se radi ali izbegavaju Nedeljom da rade.

Stigla optika i do mene napokon :) Pancevo, naselje Tesla.
Box 3 paket, 100/20 net
Dobio ONT Nokia G 240W-C. Montazu odradili neki momci koji rade kao podizvodjaci za Roaming. Kako mi rekose 5 ekipa imaju na terenu i rade 3- 4 instalacije dnevno. Svaki dan se radi ali izbegavaju Nedeljom da rade.
Stan ili kuća?

Stan.
edit:
Koliko sam video oni do svih razvlace optiku. Bukvalno redom idu. U moj ulici ima i kuca. Svima su ostavili mogucnost da uvedu.

Poslednja izmena:
Jesi li možda obratio pažnju koliko je vremena prošlo od kako su postavili kablove do instalcije po stanovima?

Nazad
Vrh Dno