Znaci sada za bilo koji paket na optici model STBa treba da bude Huawei q11?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Instaliraše mi optiku pre koji dan, i sa 50/8 skočila brzina na 100/40 i tako već četvrti dan. Da li će tako ostati, ili će skinuti kad skontaju?
![]()
Sent from my moto g(7) using Tapatalk
Box2. Fiksni plus net.Je si možda na box3 ili box4 paketu,ono što je na bakru vdsl 50/8 njegov pandam na optici uz box3 je 200/80,tako da može biti da čak ni nisi dobio ono što bi trebalo.
Box2. Fiksni plus net.
Prozivka, Beogradski put. U Bajmoku OK ide samo magistralnim putem Subotica - Sombor i Bajmok - granični prelaz, s tim da su sada izvukli par isturenih ormarića na glavnom vodu da malo poprave očajno stanje na terenu, jer veći deo Bajmoka nema ni 10 Mbps.Koji deo grada? Ili u Bajmoku?
Prozivka, Beogradski put. U Bajmoku OK ide samo magistralnim putem Subotica - Sombor i Bajmok - granični prelaz, s tim da su sada izvukli par isturenih ormarića na glavnom vodu da malo poprave očajno stanje na terenu, jer veći deo Bajmoka nema ni 10 Mbps.
Pa to ti je generalno ista priča kao u Bajmoku, ali i svim ostalim gradskim i prigradskim naseljima nižeg ranga. I tako će i biti bar još godinu, dve. Nagurali su optiku tamo gde je gustina stanovništva najveća, da bi dobili na statistici. Mali Radanovac i Kertvaroš su dali ST Cable provajderu, Radijalac i prozivku SBB-u (da ne ispadnu monopolisti), ali i oni pored njihove optike, guraju svoje. Tippnet je prodat famoznom Astra Telekomu, koji će verovatno da padne pod Supernovu ili mts pre ili kasnije.Video sam da rade prozivku. Ja sam se ponadao da su krenuli i u druge delove grada. Okolina Gajeve nema ništa osim ADSLa a on je očajan.
Kod mene je ista situacija. Rekli su mi da je ZTE oprema stavljana kao pilot projekat samo u Mirijevu i da zbog centrale tj. Kombinacije OLT ONT može samo ZTE i ne može Huawei oprema. I nemaju 5GHz ZTE optički modem... Javi ako se nešto u međuvremenu promenio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari