Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

Jasno, jasno. :) Zanimalo me je ono prvo, kada je zvao i koliko im je trebalo vremena da dođu generalno.

Nisam samo skroz skontao, pretpostavljam da je pisano ranije, ali ima previše postova da tražim ili čitam sve unazad - 50/8 im je takođe optika (ko nema uslove za VDSL)? I vuku vlakno do rutera u stanu?
Može i 50 na optici.

Kad su dolazili promoteri optike u moju zgradu, oni su mi nudili i Box4 Crveni (20/4) preko optike.
E sad pitanje te koliko su oni uopste i bili dobro informisani, posto mi deluje da su tek poceli da rade, a i zagubili su prijavu koju sam podneo za uvodjenje optike :D

Odgovor na odgovor
128f509463173810d842dba1dce175e9.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vidim ja jutros veća brzina

Jos nema na sajtu

A na koje ste brzine potpisali?

Sada sam išao u poslovnicu da se raspitam za brzine. I ova kaže da su 150 i 250 povučeni i da su sada 200, odnosno 400.

Ja sam potpisao na 4000 mesečno, a sada te cene nema više

Sad sam zvao call centar, kazu da za "stare" korisnike Box paketa na optici nece biti povecavanja brzine interneta.
A nece se menjati ni tv ponuda, nece npr ubaciti ArenaSport HD kanale, i ako su ti kanali sada deo osnovne ponude kanala.

I kakve sad to diskriminacija?Znaci hoce kao i SBB sto ima politiku da svi predju na Box?Ja sam vec na Box plavom i znaci ja sad necu imati isti broj kanala kao novi korisnici?

Raskines taj, i potpises novi ugovor na 24 meseca i dobijes sve pogodnosti kao novi korisnici ;)

Sad sam zvao call centar, kazu da za "stare" korisnike Box paketa na optici nece biti povecavanja brzine interneta.
A nece se menjati ni tv ponuda, nece npr ubaciti ArenaSport HD kanale, i ako su ti kanali sada deo osnovne ponude kanala.

I kakve sad to diskriminacija?Znaci hoce kao i SBB sto ima politiku da svi predju na Box?Ja sam vec na Box plavom i znaci ja sad necu imati isti broj kanala kao novi korisnici?

Taka im je sve do prošlog povećanja brzina oduvek bila politika, da si moro da potpišeš novu UO ako si hteo nove brzine koje su tad nudili u novim paketima.Pritom si sem u slučaju prelaska na veći paket moro da čekaš do 3 meseca pred istek UO da bi potpiso novu za isti paket.

Raskines taj, i potpises novi ugovor na 24 meseca i dobijes sve pogodnosti kao novi korisnici ;)

Em što bi tako moro da plati besplatne mesece i priključnu taksu još bi ko postojeći korisnici imali sad samo 2 meseca besplatno.

Da, bas bezveze, stvarno je diskriminacija. I ja sam vec na Box plavom, potpisao pre nedelju dana :D

Znaci po tome,oni ce imati dve vrste IPTV usluge?

sramota uopste ne cene stare korisnike
pitao sam ih i kazu ovo je za one koji od danas potpisu ugovor ili obnove postojeci na jos 2 god..

Vidim i po doplatnim paketima da nema vise HD,Filmbox i muzickog paketa a u HBO paket su dodali i HD verzije.

Da, promenili su doplatne pakete, vise nema mogucnosti da se npr. kupe Arena HD kanali, tako da je moguce da ce Arena HD biti u osnovnoj ponudi i nama.

Valjda oni koji su na nekim od postojećih paketa mogu da predaju na nove, jer su skuplji, a potpisuju novu UO I uz zadržavanje benefita?

Zar to nije bila politika do sada?

Da, promenili su doplatne pakete, vise nema mogucnosti da se npr. kupe Arena HD kanali, tako da je moguce da ce Arena HD biti u osnovnoj ponudi i nama.

Kad otvoriš Porodični mix paket tamo im stoje još 2 paketa koja nemaju u ponudi Premium paket, Super paket, možda na sajtu još nisu stavili kompletnu listu paketa koji mogu da se dokupe.

Sta je trenutno best buy paket sto se optike tice, samo me net zanima, ali koliko vidim Box 3 sa TV-om i fiksnim deluje kao best bang for the buck.

Net 100 2 meseca 1 dinar
prosek za 24 meseca 2200 din
za 100/10

Box 3 najslabiji 6 meseci po 1 dinar
prosek za 24 meseca 2175 din
za 100/20 + trash TV kanali i fiksni koji ne bi ni povezao :D

I za kraj Box 3 srednji 6 meseci po dinar
prosek za 24 meseca 2400 din
za 200/80 + OK TV i useless fiksni

Je mi OK racunica ? :D

Nekako mi taj najslabiji Box 3 deluje kao najbolja opcija, nisam siguran koliko se u realnom radu moze iskoristiti 200mbit dl ? :D

Taj DL se jos i moze iskoristiti, pogotovo kad nakacis vise torenta odjednom kad vuces ali tih 80Mbps za UL je itekako iskoristivo, narocito kad na oblak nesto saljes, a i za torentovanje lepo izgleda kad nekome pustic veliki ul.

I to sto kazes, idem onda na taj srednji Box 3.

Uspeo je neko ovde da izboksuje tih 8 meseci za 1 din umesto 6 koliko je standard ? :D

Nude nam optiku u soliteru ,kazu sada prave planove ko hoce ,ima li sanse da se naplati njihov ulazak u zgradu (busenje,postavljanje uredjaja itd) ili to nista ne placaju skupstinama stanara

Nećete ništa dobiti

Samo mogucnost da imate ljudski internet.

Kako nema, nama placaju i da koristimo optiku....

Nekad se mislim da treba da se "izglasa komunizam" opet ;)

Ako je neko pomislio da se ne salim.... no comment :D

Vrh Dno