У последње време често имају конкурс за те промотере и питање је ко све сада ради тај посао. Можда је био неко ко је очекивао да стварно олако заради обећаних 100к динара (тако пише у опису посла) па ако тог дана није имао много кандидата, одустао је и бацио све што је скупио. Или је то негде запело па се можда једном и појави та пријава.To je ono sto je mene najvise i "povredilo" u celoj prici, oni uopste nisu zeleli da se iscimaju da pronadju tog promotera i taj dokument, a sigurno su mogli na osnovu broja telefona da pronadju u bazi njegovo ime. Nego su samo okrenuli taj broj sa flajera, videli da je broj nedostupan i poslali mi mejl. I za to im je trebalo 10 dana![]()
Dobih danas konačno mts optiku 50/8 sve radi za sada super...
https://www.speedtest.net/result/8257232781
Da ne listam unazad...ima li neka fora da se otključaju portovi 2 i 3 na ovom HG8245H?
hvala pozz.
Za sve promene u podešavanjima rutera je, nažalost, neophodno kontaktirati podršku. Ja sam tako morao da promenim DNS servere.
Za sada nema drugog načina.
Jel probao neko:
user
user
Evo da podelim i ja malo iskustva. Inače, nisam čukao ni na jednom forumu godinama osim na xda, pa mi je baš pozitivan flešbek trenutno...
Dojadio mi je više SBB i računi od min 3800 za tri gold, pa sam mislio ovih dana da smanjim račun, pa sam između ostalog razmišljao i o vraćanju na MTS. I iznenada danas, zvoni neko na vrata, kad promoter sa oznakama MTS nudi usluge, pošto je na jesen uvedena optika i u moju zgradu. Rekao sam mu da ću razmisliti i ostavio mi je broj telefona, na koji sam ga okrenuo posle par sati razmišljanja, došao je u roku od 10 minuta ponovo kod mene. Objasnio mi čovek sve, prihvatio sam, ionako nisam ugovorom vezan za SBB, pa ću videti kad će doći da mi ugrade. Možda sam se zeznuo, možda nisam, ali mi je u interesu da smanjim račun za net/tv/fix, pa i da imam manje kanala, ili lošiji kvalitet tv, jer tv najviše gledaju deca, meni više treba stabilan net...
Inače, promoter je rekao da će tehničari doći sledeće nedelje. Videćemo ... A trenutno stanje SBB-a, za koji plaćam 100/6 je ovo : https://www.speedtest.net/result/8263004310
U Ž A S ! !
Došli jutros čak i pre dogovora. Ekipa iz Pančeva. Sve odradili vrhunski profesionalno
Brzina na wifi![]()
Koliko im je vremena trebalo da se jave od podnošenja zahteva?
Pretpostavljam da ste tada dogovorili kada da dođu, pa su oni došli ranije?![]()
Dosli ranije, znaci dosli 15-20-30-60 minuta ranije umesto da ih on ceka 1-2-3h...
Tamo gde ima optike, svaka brzina je na optici, makar je meni njihov terenca tako rekao.Jasno, jasno.Zanimalo me je ono prvo, kada je zvao i koliko im je trebalo vremena da dođu generalno.
Nisam samo skroz skontao, pretpostavljam da je pisano ranije, ali ima previše postova da tražim ili čitam sve unazad - 50/8 im je takođe optika (ko nema uslove za VDSL)? I vuku vlakno do rutera u stanu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari