Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

Потписали сте неки документ и нису ти оставили примерак? Имаш флајер са бројем, позови се на њега и тражи да пронађу документ јер си ипак оставио свој потпис на њему.

Da, potpisao sam dokument, naravno taj dokument nije pravno obavezujuci, ali u kome sam ostavio podatke i pise da sam zainteresovan da uvedem BOX4 optiku u sklopu akcije "8 meseci za 1 dinar".

Nazalost i to sam pokusao, poslao sam im sliku flajera sa brojem, i nakon deset dana su mi odgovorili: "Pokusana je uspostava kontakta sa brojem koji ste nam dostavili, ali kontakt nije ostvaren jer je broj nedostupan."

To je ono sto je mene najvise i "povredilo" u celoj prici, oni uopste nisu zeleli da se iscimaju da pronadju tog promotera i taj dokument, a sigurno su mogli na osnovu broja telefona da pronadju u bazi njegovo ime. Nego su samo okrenuli taj broj sa flajera, videli da je broj nedostupan i poslali mi mejl. I za to im je trebalo 10 dana :)

juče je neki promoter bio na vratima, kažem imam još 6 meseci ugovorne obaveze sa SBB, on kaže super, evo ti 7 meseci box3 po dinar. e sad posto ženi ističe omorika, da li moze x meseci po dinar box4? koliko je max x?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

To je ono sto je mene najvise i "povredilo" u celoj prici, oni uopste nisu zeleli da se iscimaju da pronadju tog promotera i taj dokument, a sigurno su mogli na osnovu broja telefona da pronadju u bazi njegovo ime. Nego su samo okrenuli taj broj sa flajera, videli da je broj nedostupan i poslali mi mejl. I za to im je trebalo 10 dana :)
У последње време често имају конкурс за те промотере и питање је ко све сада ради тај посао. Можда је био неко ко је очекивао да стварно олако заради обећаних 100к динара (тако пише у опису посла) па ако тог дана није имао много кандидата, одустао је и бацио све што је скупио. Или је то негде запело па се можда једном и појави та пријава.
Ако немаш неку идеју, можда би могао да мало сачекаш пошто СББ не тражи продужење УО па се можда и појави. Или да им напишеш мејл да си незадовољан радом њихових промотера па за сада одустајеш. Можда промене одлуку.

Ne od strane tebe kao korisnika, pošto ne znaš admin login podatke. Tako da ti ostaje samo da smaraš tehničku podršku da to oni urade. Ili da juriš neku vezu u Telekomu da ti sazna admin login podatke za taj Huawei.

Za sve promene u podešavanjima rutera je, nažalost, neophodno kontaktirati podršku. Ja sam tako morao da promenim DNS servere.
Za sada nema drugog načina.

Jel probao neko:

user
user

Evo da podelim svoje iskustvo sa prijavom za optiku i promoterima...

Kada su počeli da raskopavaju moju ulicu za kablove (pre 10ak meseci) ja pozovem call centar da pitam koja je procedura kod prijave za optiku, da li je još uvek rano za to, itd. Osoba sa kojom sam razgovarao kaže da nije rano i da može odmah da evidentira moj zahtev, i čim počnu priključenja neko će me kontaktirati. Ja podnesem zahtev, ostavim podatke i zahvalim se čoveku.

Prošlo od tada dosta vremena i pre nekih 2-3 meseca dolazi mts promoterka na vrata da pita jesam li zainteresovan za optiku. Ja kažem da jesam i da sam podneo već zahtev, ona na to konstatuje da je to vrlo čudno jer po njenim podacima niko iz moje zgrade još uvek nije prijavljen za optiku ali da će proveriti i javiti mi. (naravno ništa mi ne javi)

Juče dolazi neka nova mts promoterka na vrata da pita jesam li zainteresovan za optiku. :D Ja kažem da jesam, ispričam joj dosadašnju tužnu priču, ona takođe konstatuje da je to sve vrlo čudno ali da će proveriti i javiti mi. Na moje iznenađenje stvarno me pozove devojka danas i kaže da moji raniji zahtevi nisu nigde evidentirani u njihovom sistemu, ali da će ona da podnese zahtev sa oznakom hitno kako bi me što pre priključili.

Sreća pa se meni nije žurilo za to priključenje jer već imam internet drugog provajdera, ali ako vam je hitno zovite ih i smarajte pošto je tamo standardno raspad sistema...

Šta bi dao da je na tvom mestu (neko), da te mrze (što oni optiku nemaju) a da ti se dive (sto optiku ti dočeka), šta bi dali da su na tvom mestu... :D

Uzivaj, sa srećom nek te odlično služi. ;)

To je defaultni username i passwd koji se dobije sa HG8245H, to je poznato i jedino to radi.

Meni su najavili u petak ujutro dolazak (prošli ponedeljak podneta prijava), pa ćemo da vidimo da li će da ispoštuju dogovor

Ja sam se prijavio za optiku u petak 10.05 prošle nedelje u TC Promenada NS,
juče su me zvali i zakazali smo termin za 9h ujutro, došli i sve odradili za 2h.
U odnosu na vdsl optika mnogo bolje radi,na wifi u izvlači 50, dok upload ide
blizu 8 sve je kao što i treba da bude. Podneću i zahtev za statičku ip adresu
ali to sve po povratku sa puta krajem meseca. Prezadovoljan sam odrađenim
i brzinom usluge,svaka čast i ekipi a i mts.

Evo da podelim i ja malo iskustva. Inače, nisam čukao ni na jednom forumu godinama osim na xda, pa mi je baš pozitivan flešbek trenutno...

Dojadio mi je više SBB i računi od min 3800 za tri gold, pa sam mislio ovih dana da smanjim račun, pa sam između ostalog razmišljao i o vraćanju na MTS. I iznenada danas, zvoni neko na vrata, kad promoter sa oznakama MTS nudi usluge, pošto je na jesen uvedena optika i u moju zgradu. Rekao sam mu da ću razmisliti i ostavio mi je broj telefona, na koji sam ga okrenuo posle par sati razmišljanja, došao je u roku od 10 minuta ponovo kod mene. Objasnio mi čovek sve, prihvatio sam, ionako nisam ugovorom vezan za SBB, pa ću videti kad će doći da mi ugrade. Možda sam se zeznuo, možda nisam, ali mi je u interesu da smanjim račun za net/tv/fix, pa i da imam manje kanala, ili lošiji kvalitet tv, jer tv najviše gledaju deca, meni više treba stabilan net...

Inače, promoter je rekao da će tehničari doći sledeće nedelje. Videćemo ... A trenutno stanje SBB-a, za koji plaćam 100/6 je ovo : https://www.speedtest.net/result/8263004310

U Ž A S ! !

Poslednja izmena:
Evo da podelim i ja malo iskustva. Inače, nisam čukao ni na jednom forumu godinama osim na xda, pa mi je baš pozitivan flešbek trenutno...

Dojadio mi je više SBB i računi od min 3800 za tri gold, pa sam mislio ovih dana da smanjim račun, pa sam između ostalog razmišljao i o vraćanju na MTS. I iznenada danas, zvoni neko na vrata, kad promoter sa oznakama MTS nudi usluge, pošto je na jesen uvedena optika i u moju zgradu. Rekao sam mu da ću razmisliti i ostavio mi je broj telefona, na koji sam ga okrenuo posle par sati razmišljanja, došao je u roku od 10 minuta ponovo kod mene. Objasnio mi čovek sve, prihvatio sam, ionako nisam ugovorom vezan za SBB, pa ću videti kad će doći da mi ugrade. Možda sam se zeznuo, možda nisam, ali mi je u interesu da smanjim račun za net/tv/fix, pa i da imam manje kanala, ili lošiji kvalitet tv, jer tv najviše gledaju deca, meni više treba stabilan net...

Inače, promoter je rekao da će tehničari doći sledeće nedelje. Videćemo ... A trenutno stanje SBB-a, za koji plaćam 100/6 je ovo : https://www.speedtest.net/result/8263004310

U Ž A S ! !

Jel si dogovorio 6 meseci za 1 din BOX 3? Čuo sam da neki promoteri daju 8 meseci za 1 din...
Btw promocija za zaposlene u MUP-u za BOX 3 i BOX 4 je 8 meseci po 1 dinar.
Specijalna ponuda MTS usluga za zaposlene u MUP-u

Poslednja izmena:
Došli jutros čak i pre dogovora. Ekipa iz Pančeva. Sve odradili vrhunski profesionalno
Brzina na wifi
82b03e12b81303f237edf4ab94d53ab9.jpg

Jedna od najvecih tajni svemira je zasto ne ponude neki UL paket tipa 70/70, 100/100 kad vec nude DL 150, 250, 1000.

jer su ti paketi namenjeni za dranje biz korisnika...

Došli jutros čak i pre dogovora. Ekipa iz Pančeva. Sve odradili vrhunski profesionalno
Brzina na wifi
82b03e12b81303f237edf4ab94d53ab9.jpg

Koliko im je vremena trebalo da se jave od podnošenja zahteva?
Pretpostavljam da ste tada dogovorili kada da dođu, pa su oni došli ranije? :)

7.5. podnesen zahtev, 14.5. zvali da se dogovorimo oko njihovog dolaska

Koliko im je vremena trebalo da se jave od podnošenja zahteva?
Pretpostavljam da ste tada dogovorili kada da dođu, pa su oni došli ranije? :)

Dosli ranije, znaci dosli 15-20-30-60 minuta ranije umesto da ih on ceka 1-2-3h...

I meni su danas uveli optiku, sve je super odradjeno, bas sam zadovoljan.
Prijavio se za optiku u ponedeljak, vec u utorak su me zvali da zakazemo termin, i danas u petak dosli, i stvarno su sve dobro odradili.

Bas mi je drago da sam na skupstini stanara uspeo da ubedim par komsija da glasaju za uvodjenje optike, bukvalno je jedan glas odlucivao da li cemo imati vecinu za uvodjenje optike u zgradu. :D

Koji ti je paket? Kako uspevaš na wifi-u da izvučeš 146mbps ?

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Paket 150/20
Lako, 5GHz je ruter, tako da ide ta brzina bez problema

• Like
Reagovanja: M J
renne jel to tvoj ruter ili su ti oni dodelili taj ruter,gateway sta vec?
ako jesu, jel mozes da napises pun naziv modela, hvala unapred.
:)

Oni su mi dali, kažu daju taj za veće pakete ONT Huawei HG8245Q2
Ima mesto za dva fiksna telefona, plus USB za media server, ili deljenje printera

Dosli ranije, znaci dosli 15-20-30-60 minuta ranije umesto da ih on ceka 1-2-3h...

Jasno, jasno. :) Zanimalo me je ono prvo, kada je zvao i koliko im je trebalo vremena da dođu generalno.

Nisam samo skroz skontao, pretpostavljam da je pisano ranije, ali ima previše postova da tražim ili čitam sve unazad - 50/8 im je takođe optika (ko nema uslove za VDSL)? I vuku vlakno do rutera u stanu?

Jasno, jasno. :) Zanimalo me je ono prvo, kada je zvao i koliko im je trebalo vremena da dođu generalno.

Nisam samo skroz skontao, pretpostavljam da je pisano ranije, ali ima previše postova da tražim ili čitam sve unazad - 50/8 im je takođe optika (ko nema uslove za VDSL)? I vuku vlakno do rutera u stanu?
Tamo gde ima optike, svaka brzina je na optici, makar je meni njihov terenca tako rekao.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno