Imam problem:
Živim u delu gde Supernova ima instaliranu optiku. Ali imam mogućnost za BOX 4 Plavi paket za specijalnu ponudu od MTS-a za svoje zaposlene. Usput, negde tokom leta su bili ovi iz supernove i menjali stare bežične CDMA fiksne telefone u zameni za fiksne brojeve realizovane preko optike. Ugovor je potpisan još tada i ja već sada imam sproveden optički kabl unutar kuće, ali nažalost samo za fiksni telefon, ne i za internet. E da, takođe me Supernovin internet uopšte ne zanima pre svega zbog očajnih ponuda i cena...
Već oko 10 godina koristim onaj Net10 (najslabiji mogući adsl paket od mtsa) i imam tih jadnih 10/1 mbps koji su mi se već odavno smučili.
Da li je ikako moguće dobiti MTS-ov optički internet servis koristeći optiku koja je instalirana na 'teritoriji' Supernove (nekadašnjeg GroNeta) ?
BOX 4 Plavi nudi savršenih 200/80 za samo 2000rsd mesečno. (Ponavljam, ovo je specijalna ponuda od strane telekoma za svoje zaposlene koja ne može biti propuštena!)
Čak je u ugovoru pisalo da preko bakra možete dobiti 50/8 ili tako nešto, ukoliko još uvek nemate sprovedenu optiku kroz vašu ulicu ili stan.
Ja, za divno čudo, imam, ali nažalost ne od samog Telekoma, već od GroNet-a, ili ti današnje Supernove.
Ugovor je potpisan i ja zvanično plaćam taj BOX 4 Plavi paket 2000rsd mesečno, sve je tu, sve je ispunjeno , SAMO tih obećanih 200/80 još uvek ne.
Ukoliko ne, da li će ikada postojati šanse dobiti ovo? Možda se nekog lepog dana desi neko svetsko čudo pa naizad ćeš moći ispuniti stvari koje danas izgledaju gotovo nemoguće za realizovati :trust:
Jer ipak, neko me je do skoro konstantno ubeđivao da je Supernova isto što i MTS i da će "kad-tad" ta moja želja biti ispunjena... Ja vrlo vrlo sumnjam u to... Šta vi mislite?