Jos me niko nije kontaktirao. Zvao svoje veze po MTS-u i nista.Sutra mi istice ugovor, Box 3.
Apsolutno niko me nije kontaktirao za produzenje ugovora.
Otisao danas u poslovnicu da zatrazim IDP, popunila mi zahtev, nije se ni trudila da me “zadrzi” ili bilo sta kaze.
Odlicno, to mi je spas. Hvala.Internet na mts optici je odličan.
Ja sam bio box3 i nakon zahteva za idp dobio ponudu za 24x50%.Predpostavljam da si boks 3, kako mi deluje boks 4 korisnici su u nesto boljoj poziciji za dobijanje povlastica.
U svakom slucaju trazenje idp-a je jedna vrsta kocke, nema garancija ni za sta.
možda su promenili nešto od skoro, od juna recimo.Ja sam bio box3 i nakon zahteva za idp dobio ponudu za 24x50%.
Iznova dovode sve, buse se zidovi i provodi opticki kabel.Da li prilikom novog prikljucka optike mora da se ima prikljucak u zidu za telefonsku liniju kao za bakar pre, da li to sad sve ide na tu istu zicu ( posto je ostao stari fiksni prikljucak) ili sve ide iznova, i kada dovode optiku od bandere do stana, je li koriste stari kabal od bandere do stana ( kao za staru bakarnu telefonsku liniju) ili iznova dovode sve...???
Da, samo ime im kaze.Da li gigabitne mrezne kartice mogu da izguraju upload od 300 mb/s ?
Sprovode ti novi kabel, opticki. Vise nista nema veze sa bakarnim prikljuckom. Opticki kabel spolja od bandere do stana je sa plastom, unutra izgleda kao deblji najlon za pecanje pa ga nekad na zidove lepe sa pistoljem za plastiku, skoro da se ne primecuje.Da li prilikom novog prikljucka optike mora da se ima prikljucak u zidu za telefonsku liniju kao za bakar pre, da li to sad sve ide na tu istu zicu ( posto je ostao stari fiksni prikljucak) ili sve ide iznova, i kada dovode optiku od bandere do stana, je li koriste stari kabal od bandere do stana ( kao za staru bakarnu telefonsku liniju) ili iznova dovode sve...???
da javim, podnet zahtev za idp broj juče, danas zvali, 50% na 24 meseca, box3.možda su promenili nešto od skoro, od juna recimo.
čini mi se da je poslednji popust 50% na box3 ovde dobio neko ko je podneo zahtev 26. maja.
posle toga ništa.
Jer verovatno imaju kvotu za odredjene regione koje moraju da zadrze. Ostali im nisu bitni jer to ne rade iz svoje dobrote.ne kapiram zašto neke nisu zvali.
Možda se i razlikuje u načinu podnošenja zahteva za idp. Znam da je ovde na forumu pre par meseci, kad sam ja podnosio, bilo rečeno da se zahtev za idp mora podneti lično u poslovnici. Ako se podnese online ili preko telefona ne zovu za popust. Ne znam da li je ovo i tada bilo tačno ali ja nisam hteo da rizikujem nego sam prošetao do poslovnice koja mi je na 5 minutada javim, podnet zahtev za idp broj juče, danas zvali, 50% na 24 meseca, box3.
ne kapiram zašto neke nisu zvali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari